Keystone logo
Ausztrália

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Ausztrália 2024

Intézmények száma: 156
  • Toronto, Kanada
  • London, Egyesült Királyság
  • + 5 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Surry Hills, Ausztrália

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Melbourne, Ausztrália

  Üdvözöljük az RGIT Australia, Ausztrália egyik vezető szakképzési és szakképzési intézményében. Az ausztráliai RGIT-nél diákjaink az elsődlegesek, és büszkék vagyunk az eredményeikre. Alapvető célunk, hogy a hallgatók számára olyan környezetet biztosítsunk, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kihasználják lehetőségeiket.

  • Melbourne, Ausztrália

  Brighton Institute Of Technology (BIT) vezetői és munkatársai szeretettel üdvözlik minden új és visszatérő hallgatót. A BIT országosan elismert és teljesen akkreditált kurzusok széles skáláját kínálja, amelyek készségeket és tudást nyújtanak a hallgatóknak a munkaerőpiacra vagy a továbbtanuláshoz Pathways

  • Ipswich, Ausztrália

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 egy regisztrált képzési szervezet, amelyet országosan elismert képzés és képesítések nyújtására engedélyeztek.

  • Kangaroo Point, Ausztrália

  A Shafston 25 éve működik, diákokat oktat angol nyelven és szakképzésben egyaránt. Az 1996-os alapítás óta több mint 120 000 hallgató tanul Shafstonban, több mint 100 országból. Az iskola számos elismerést kapott, többek között a Ryugaku Journal által 2013-ban, 2014-ben és 2019-ben Ausztráliában az első számú angol iskolának minősítették.

  • Croydon, Ausztrália

  Az SMBC akadémiai tanterve a Biblián alapszik, és telített benne - Isten ihletett szavával. Az SMBC-n folytatott tanulmányok mély és szisztematikus megértést nyújtanak a Bibliáról, annak teológiájáról és alkalmazásáról az élet minden területén.

  • Shepparton, Ausztrália

  A GOTAFE a legnagyobb szakképzési szolgáltató Victoria régióban. Nyolc egyetemen több mint 130 tanfolyamot kínálva a GOTAFE 11 helyi önkormányzati területet szolgál fel, amelyek becsült lakónépessége meghaladja a 240 000 embert. Évente átlagosan több mint 9000 hallgatót szolgálunk ki, több mint 500 alkalmazottat foglalkoztatunk, és a közösségünk belső szerves részét képezzük.

  • Surry Hills, Ausztrália

  A CBC központja a Surry Hills-ben található, néhány perc sétára a központi pályaudvartól és kényelmes sétára a város fő közlekedési, oktatási, sport-, kormányzati és turisztikai létesítményeitől. A CBC-nek van egy oktatócsoportja, akik mind élõ és releváns tapasztalattal rendelkeznek az általuk tanított területeken. Az oktatóknak mind az elmúlt 2-3 évben az iparban kellett dolgozniuk, és fenn kell tartaniuk az ipari tapasztalataikat. Így minden hallgató hozzáférhet a legfrissebb ipari know-how-hoz, és megtanulhatja a jelenlegi ipari szabványokat. Mindig a legmagasabb minőségre törekszünk, és olyan tanfolyamokat tartunk, amelyek nemcsak informatívak, hanem vonzóak és támogatóak is.

  • Pyrmont, Ausztrália

  A 2006-ban alapított Warwick Institute of Australia (WIA) egy átfogó, modern üzleti és informatikai főiskola az ausztráliai Sydney CBD szívében. Országosan elismert szakképesítéseket kínálunk a szoftverfejlesztés (IT), a marketing menedzsment, a projektmenedzsment, az üzleti és a vezetői képzés területén.

  • Sydney, Ausztrália

  Szeretettel várunk minden ausztrál és nemzetközi hallgatót, akik érdeklődnek egy alapítványi program vagy egyetemi alapképzés iránt. Sydney Institute of Business and Technology (SIBT) kínál közvetlen Pathway egy egyetemi diplomával. Rugalmas belépési feltételekkel a hallgatók elvégezhetnek egy SIBT diplomát, majd továbbjuthatnak az egyetemi alapképzés másodéves tanulmányaiba.

  • Adelaide, Ausztrália

  Nem kapta meg a kívánt ausztrál felsőoktatási felvételi rangot (ATAR)? Karriert akar váltani? Szeretne támogató tanulási környezetet? Büszkék vagyunk arra, hogy a leggyorsabb Pathway kínáljuk a Dél-Ausztráliai Egyetemnek (UniSA), amely 2001 óta nagy tekintélyű egyetemi partnerünk.

  • Albert Park, Ausztrália

  A International Institute of Leadership Studies (IILS) számos képesítést kínál kormányzati szervezetek, üzleti szakemberek, tudósok és nonprofit szektorok számára. Ezek a programok házon belüli előadásokon, nyílt programokon és online önálló tanuláson keresztül érhetők el virtuális egyetemen, amelyet partnerünk, a Vezetői Minősítés Központja biztosít.

  • Burwood, Ausztrália

  Deakin College a Deakin Egyetem közvetlen Pathway A Főiskola biztosítja a Deakin hallgatói tapasztalatokat és támogatja az egyetemen folytatott további tanulmányok sikeres átmenetét. A Deakin College csaknem 3000 ausztrál és nemzetközi hallgatóhoz csatlakozik, akik beiratkoztak a tanfolyamainkra.

  • Sydney, Ausztrália

  Australian Institute of Workplace Training (AIWT) a vezető regisztrált képzési szervezet (RTO), amely minőségi tanfolyamokat nyújt nemzetközi és hazai hallgatóknak. Tanfolyamainkat hallgatóinkhoz igazítjuk, biztosítva, hogy a legjobb képzésben részesüljenek, és készek legyenek szembenézni a jövőben bármilyen kihívással.