Keystone logo
Ausztrália

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Ausztrália 2023

Intézmények száma: 273
  • Camperdown, Ausztrália

  Készüljön fel az egyetemi tanulmányok online megkezdésére. Az útmutatóktól kezdve a tanulmányi hely beállításán át az online klubokig és programokig mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy közösségi, támogatott és kapcsolatban maradjon az egyetemi közösséggel, miközben otthonról tanulsz.

  • Camperdown, Ausztrália

  Közel 170 éve kihívás elé állítjuk a hagyományokat. Jobbá tesszük az életünket azáltal, hogy a társadalom vezetőit állítjuk elő, és embereinket vezetői tulajdonságokkal ruházzuk fel, hogy minden szinten szolgálhassák közösségeinket.

  • Melbourne, Ausztrália

  A La Trobe Egyetemen megtanítjuk, hogyan kell alkalmazkodni az új helyzetekhez, kapcsolatba lépni másokkal és átvenni a vezetést - nagyszerű készségek, amelyek vezetőként azonosítják Önt. Itt a tanári kar elkötelezett a kiválóság iránt. Rugalmas formában fog tanulni, miközben készségeket és ismereteket szerez a karrierje előrehaladásához.

  • New York, Amerikai Egyesült Államok
  • London, Egyesült Királyság
  • + 5 több

  Az eredeti grafikai tervezés Bootcamp. Tanulmányozz Shillingtonnal online vagy a campuson New Yorkban, Londonban, Manchesterben, Sydneyben, Melbourne-ben vagy Brisbane-ben. Nincs szükség tapasztalatra. Innovatív megközelítésünk a dizájnoktatáshoz azt jelenti, hogy a hallgatók elképesztő, díjnyertes eredményeket érnek el 3 hónap teljes munkaidőben vagy 9 hónap részmunkaidőben. A tehetséges tanárok biztosítják, hogy több időt töltsön el azzal, amit szeret, a megtanult valós és releváns készségekkel - a tervelmélettől, a tipográfiától és a csomagolástól kezdve a mobilalkalmazások tervezéséig és a felhasználói élményig (UX). Diplomás egy csiszolt portfólióval, amely bemutatja a legjobb munkáját, készen áll arra, hogy elindítsa kreatív karrierjét.

  • Joondalup, Ausztrália
  • Mount Lawley, Ausztrália
  • + 1 több

  Az Edith Cowan Egyetem kiemelkedő hírnevet szerzett oktatásunk minősége és hallgatói tapasztalata miatt. Az ECU-nál az integritás, a tisztelet, a racionális vizsgálat, a személyes kiválóság és a bátorság értékeink vezérelnek bennünket. Büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legjobb diákélményt biztosítjuk Ausztráliában. Ez azt jelenti, hogy végzett hallgatóink, az Ön diáktársai, magasra értékeltek minket olyan dolgokért, mint a tanítás minősége, a készségfejlesztés és a hallgatói támogatás. Olyan dolgok, amelyeket igazán értékelni fogsz, ha úgy döntesz, hogy itt tanulsz. A több mint 30 000 diákkal rendelkező nemzetközi hallgatók a több mint 100 különböző ország hallgatóinak több mint 18%-át teszik ki.

  • Sydney, Ausztrália

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Ausztrália
  • Kelvin Grove, Ausztrália

  A QUT egy jelentős ausztrál egyetem, amely globális kilátásokkal és valós életkörülményekkel rendelkezik. Mi vagyunk az egyik leggyorsabban növekvő kutatási egyetem, és a kurzusok nagy keresletet igényelnek. A diplomások közül nyolc Rodosz tudós, közülük öt az elmúlt hat évben.

  • Surry Hills, Ausztrália

  Az Academy of Music And Performing Arts (AMPA) Ausztrália egyik vezető felsőfokú előadóművészeti oktatási intézménye. A fiatal művészeket több mint 20 éve oktató és inspiráló AMPA továbbra is elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú egyetemi és posztgraduális diplomákat biztosítson az előadóművészetre összpontosítva, beleértve a kortárs, jazz- és klasszikus zenét, valamint a táncelőadásokat (modern, balett, jazz, kortárs és hip-hop). ), zenei színház, zeneszerzés/zenei produkció és művészeti menedzsment.

  • Swansea, Egyesült Királyság
  • Melbourne, Ausztrália
  • + 2 több

  A világ leginnovatívabb online diplomáinak teljes egészében az ipar által igényelt és igénybe vett foglalkoztathatósági készségek elkötelezettje. A Ducere-i hallgatók több mint 44% -a kapott jövedelem-emelést vagy előléptetést a diploma megszerzése előtt. Betekintést nyerhet a világ 250 vezető testületéből, beleértve az elnökeket, a miniszterelnököket, a milliárdosokat, a jótékonysági szakembereket, a Fortune 500 vezérigazgatóit, a Nobel-béke-díjasok nyerteseit és egyebeket. Nincsenek vizsgák. Dolgozzunk valódi projektekben olyan ipari partnereinkkel, mint a KPMG, a PwC, a Disney, a LinkedIn, a Qantas, az Egyesült Nemzetek Szervezete, a Make-A-Wish, az ausztrál és az Egyesült Királyság kormánya és még sok más. Gyakorlati projekt-alapú tanterv, amelyben mindent megtanul a valós helyzetekre, és olyan legitim üzleti kihívásokat old meg, amelyek átalakítják karrierjét.

  • Perth, Ausztrália
  • Melbourne, Ausztrália
  • + 1 több

  Az Engineering Institute of Technology (EIT) kiemelt célja a kiemelkedő gyakorlati mérnöki és technológiai oktatás biztosítása; a diplomáktól a mesterképzésekig. A legkiválóbb mérnöki oktatók és oktatók, akik kiterjedt valódi mérnöki tapasztalattal rendelkeznek az iparágban, a világ minden tájáról származnak. A tanulás személyes órákon, valamint szinkron, online (eLearning) technológiákon keresztül történik.

  • Prahran, Ausztrália

  A Ducere Global Business School elismert vezető szerepet tölt be az egyetemek és a vállalatok közötti együttműködések terén, olyan diplomák tervezésében és nyújtásában, amelyeknek valódi karrierje van. Partnerek vagyunk 4 kontinens nagy egyetemeivel, globális nagyvállalatokkal, kormányzati szervekkel és civil szervezetekkel, valamint tagja vagyunk az AACSB-nek, a Clinton Alapítványnak, az Egyesült Nemzetek Szervezetének és különféle globális kamaráknak, hogy biztosítsuk programjaink aktuális, releváns és iparági vonatkozásait . Küldetésünk az üzleti élet és a jótékonykodás egyaránt. A Ducere több millió dollár értékben finanszírozta és támogatta a Ducere Alapítvány tevékenységét 27 afrikai országban.

  • Mitcham, Ausztrália

  A Felnőttképzési Főiskola regisztrált képzési szervezetként (RTO) alakult 2009-ben, és az eredményekre összpontosító, gyakorlati képzési megoldások iránti elkötelezettségünk révén, páratlan támogatással és rugalmassággal valós változásokat értünk el az elmúlt években 10 év. A Felnőttképzési Főiskola elképzelései középpontjában az áll, hogy valódi eredményeket hozzunk létre a diákok számára. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy személyre szabott tanulási utakkal, vonzó és az iparág szempontjából releváns tananyagtartalommal, extra tanulmányi erőforrásokkal és eszközökkel segítjük a hallgatókat céljaik elérésében. Korlátlan mentorálást és támogatást kaphat tapasztalt szakemberektől. Hiszünk a változásban.

  • Melbourne, Ausztrália

  Üdvözöljük az RGIT Australia, Ausztrália egyik vezető szakképzési és szakképzési intézményében. Az ausztráliai RGIT-nél diákjaink az elsődlegesek, és büszkék vagyunk az eredményeikre. Alapvető célunk, hogy a hallgatók számára olyan környezetet biztosítsunk, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kihasználják lehetőségeiket.

  • Melbourne, Ausztrália

  Brighton Institute Of Technology (BIT) vezetői és munkatársai szeretettel üdvözlik minden új és visszatérő hallgatót. A BIT országosan elismert és teljesen akkreditált kurzusok széles skáláját kínálja, amelyek készségeket és tudást nyújtanak a hallgatóknak a munkaerőpiacra vagy a továbbtanuláshoz Pathways

  • Ipswich, Ausztrália

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 egy regisztrált képzési szervezet, amelyet országosan elismert képzés és képesítések nyújtására engedélyeztek.