Keystone logo
Ausztria

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Ausztria 2023

Intézmények száma: 53
  • Krems an der Donau, Ausztria

  A Krems-i Továbbképzési Egyetem Szellemi Tulajdon-, Média- és Innovációs Jogi Központja a folyamatos technológiai fejlődésből, a digitalizációból és a kapcsolódó társadalmi változásokból adódó társadalmilag releváns kérdésekre összpontosít. Fő kutatási területei a nemzetközi, európai és osztrák szerzői jogi, valamint ipari tulajdonjogok (védjegy, formatervezési minta és szabadalom), médiajog, adatvédelmi jog, versenyjog és az innovációs jog keresztmetszeti területe. A nemzeti és nemzetközi kontextusban fokozódó digitalizáció és hálózatépítés hátterében a szellemi tulajdonjog, a média- és innovációjog alapos ismerete és megértése központi kulcsfontosságú képesítések. Ennek megfelelően a Központ speciális, speciális gyakorlati igényekhez igazodó egyetemi továbbképzési programokat kínál. A Központ továbbképzési programjai tudományos kutatások eredményein alapulnak, és a releváns gyakorlat magas kompetencia-követelményeire irányulnak.

  • 143, Ausztria

  A mai közpolitika globális, többszintű válságban van. A biztonságosabb béke, társadalmi igazságosság és környezeti fenntarthatóság felé billentéshez – hogy csak néhányat említsünk – innovatív és vállalkozói elkötelezettségre van szükség a közjó érdekében. A nyitott társadalom értékei mellett elkötelezett, multidiszciplináris és globális intézmény felépítése, valamint a kutatás és a gyakorlat közötti erős és rugalmas kapcsolatok kialakítása az egyik módja annak, hogy választ adjunk arra, ami összességében a politikai elit kudarca korunk legsürgetőbb problémáinak megoldásában. . A Közép-Európai Egyetem Közpolitikai Tanszéke négy közpolitikai mesterképzést, valamint a politikatudomány filozófia doktora program közpolitikai pályáját kínálja. A képzési programok a világ minden tájáról érkező hallgatók számára készültek, akik az állami, a magán- és a non-profit szektorban keresnek karriert helyi, nemzeti, európai uniós és nemzetközi szinten. A mai világban a közjó érdekében való sikeres szerepvállaláshoz az eltérő nézőpontok jobb, igazságosabb megjelenítésére is szükség van. Ennek érdekében a DPP erőteljesen inkluzív, vonzza a különböző hátterű hallgatókat és oktatókat, és a tudásforrások széles skáláját aknázza ki. A DPP hallgatói a jövő társadalmi és politikai vállalkozói, akik képesek innovatív módon hozzájárulni a 21. század kiemelkedő közpolitikai kihívásainak megoldásához.

  • Linz, Ausztria

  Az egyre gyorsabban haladó fejlődéssel jellemezhető 21. században az oktatás és a továbbképzés értékes érték, és minden eddiginél fontosabb. A bonyolult technológiai és gazdasági kérdések, valamint a környezet iránti nagy felelősségvállalás olyan döntések elé állítja a vállalatokat és vezetőiket, amelyek tapasztalat, tudás és kompetencia alapján születnek. Ezért elengedhetetlen az egész életen át tartó tanulás és a szakmai továbbképzés. E továbbképzési lehetőségek infrastruktúrájának biztosítása a képzők feladata. A 2006-ban alapított KMU Akademie & Management AG kezdettől fogva tisztában volt ezzel a felelősséggel. Ugyanakkor azt is felismerte, hogy a részmunkaidőben tanulni kívánó dolgozók komoly kihívással néznek szembe: a munka, a család és a tanulmányok összeegyeztetésével. Ezt a követelményt szem előtt tartva dolgozták ki a KMU Akademie felelősei egy időtől és helytől független távoktatási koncepciót. A KMU Akademie 2011 óta a Middlesex Egyetemmel együttműködve részmunkaidős online tanfolyamokat kínál, amelyek pontosan megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

  • Graz, Ausztria

  Diákkörünk leendő akadémiai szakemberekből és az ipar vezetőiből áll. Minden képzési programunk a vállalkozói siker fő területeire összpontosít. A nyolc üzleti és technológiai alapképzési és hat mesterképzési program időrendben van megszervezve, hogy kompatibilis legyen a teljes munkaidős foglalkoztatással. Ezenkívül a hallgatók közvetlenül a középiskola befejezése után megkezdhetik a foglalkozáson kívüli alapképzési programot, hogy felkészüljenek arra, hogy korai karrierjüket elkezdjék.

  • Koper, Szlovénia
  • Salzburg, Ausztria
  • + 4 több

  Az Alma Mater Europaea egy független felsőoktatási intézmény, amely karrierközpontú oktatás biztosítására szakosodott pályahiányos tanulmányi területeken. Tanulmányi programjaink relevánsak, naprakészek, interdiszciplinárisak és interaktívak.

  • Palaiseau, Franciaország
  • Vienna, Ausztria
  • + 1 több

  Az EIT Manufacturing (EITM) Mesteriskola része az EIT Manufacturing -nek, amely a vezető egyetemek, iparágak és kutatóközpontok európai szövetsége, amely a gyártási szektorhoz kapcsolódik, azzal a céllal, hogy ösztönözze az európai gyártást, hogy globálisan versenyképes és fenntartható legyen a társadalom számára. A „tudásháromszög” három oldalának: az üzleti élet (nagyvállalatok és kkv -k), oktatási intézmények és kutatóközpontok összefogásával az EITM fokozni kívánja az oktatás, az üzleti élet és a kutatás közötti együttműködést és integrációt.

  • Rovereto, Olaszország
  • Trento, Olaszország
  • + 2 több

  A Trentói Egyetemet 1962-ben alapították, és mindig is az volt a célja, hogy szövetséget és kölcsönös hatékonyságot építsen ki olasz és külföldi intézményekkel és szervezetekkel. 1982-ben az Egyetem (addig magán) nyilvánossá vált, az önkormányzatot garantáló statútum.

  • Saint Pölten, Ausztria

  A St. Pölteni Alkalmazott Tudományok Egyeteme több mint 3700 hallgatójával az osztrák felsőoktatási szektor meghatározó szereplője és a régió egyik legfontosabb munkaadója. Egyetemünk jövőorientált és folyamatosan növekvő számú tanulmányi programjával, erős interdiszciplináris együttműködésével és kutatási fókuszával tűnik ki.

  • Vienna, Ausztria

  A Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) a kiválóság központja. Bécsben (Ausztria) alapították a Haladó Tudományok Intézete (IHS), a bécsi egyetem és a WU (Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem). Ez a három intézmény egyesült erõkkel és szaktudásával, hogy Bécsben hubot hozzon létre, amelynek célja nemzetközileg elismert kutatások készítése és versenyképes doktori képzés nyújtása.

  • Espoo, Finnország
  • Delft, Hollandia
  • + 11 több

  Az EIT RawMaterials Academy – A SUMA egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  Az EIT RawMaterials Academy – SINReM egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  Az EIT RawMaterials Academy – Az EMerald egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  Az EIT RawMaterials Academy – AMIS egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós kihívásokra összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Eisenstadt, Ausztria

  Az ausztriai székhelyű eLearning Academy for Communication innovatív távoktatási mesterképzéseket kínál marketing, menedzsment és kommunikáció területén, amelyet a hallgatók otthonról tanulhatnak a Burgenlandi Alkalmazott Tudományok Egyetemével és annak oktatócégével, az Austrian Institute of Managementtel együttműködve.

  • Salzburg, Ausztria

  A Z_GIS egy interdiszciplináris Geoinformatikai Kompetencia Központ, amely integrálja az alap- és alkalmazott kutatásokat a posztgraduális oktatással és ismeretterjesztő tevékenységekkel. Innovatív térfogalmak és módszerek alkalmazásával hozzájárulunk társadalmaink, vállalkozásaink és környezetünk kezeléséhez.