Keystone logo
Egyesült Arab Emírségek

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Egyesült Arab Emírségek 2023

Intézmények száma: 107
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Szerezze meg mesterdiplomáját a Harrisburg Egyetemen gyönyörű dubai helyünkön, kényelmes kevert formában, integrált gyakorlattal, amely szemeszterenként 3 szombaton kötelező helyszíni foglalkozást foglal magában. Az idő fennmaradó részében professzorokkal és osztálytársakkal fog online kommunikálni. Részt vesz egy gyakorlati élményben is, amely lehetővé teszi, hogy az osztályteremben tanultakat a valós, szakmai képzésben alkalmazza.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University a legjobb nemzetközi egyetem Spanyolországban, campusokkal Madridban és Segoviában. A világ egyik vezető felsőoktatási intézményeként elismert IE olyan vezetőket formál, akik az innovációt és a változásokat ösztönzik a szervezetekben, olyan tanulási környezetet biztosítva, ahol a technológiák és a sokszínűség kulcsszerepet játszik a globális jövőkép, a vállalkozói gondolkodásmód és a humanista megközelítés előmozdításában.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  A dubai Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) a világ egyik vezető vendéglátó üzletvezetési iskolája, és a Jumeirah Group globális luxusszállodai vállalat szerves része. Az egyetemi szintű vendéglátó üzleti oktatás vezető szolgáltatója, és egyetemi diplomát kínál, amelynek célja a jövő vendéglátói vezetőinek fejlesztése. A diplomát az Egyesült Arab Emírségek Felsőoktatási Minisztériuma, az Egyesült Királyság Vendéglátó Intézete és Ausztráliában a THE-ICE (International Center of Excellence in Tourism and Hospitality Education) teljes mértékben akkreditálta. Az EAHM a QS Hospitality and Leisure Subject Rankings (QS Hospitality and Leisure Subject Rankings) rangsorában a közel-keleti és afrikai régióban az 1. helyen, 2023-ban pedig a 13. helyen áll világszerte, az Educations.com szerint 2023-ban a 10 legjobb szállodamenedzsmentet tanulmányozó egyetem között, és az első helyen áll. a THE-ICE által készített i-Graduate Student Satisfaction Global Index 2022-ben.

  • Paris, Franciaország
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 1 több

  Az 1970-ben alapított Université Paris Pantheon-Assas a 13. század óta a 'La Sorbonne', az egykori Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris örököse. Az egyetem nemzeti és nemzetközi szinten a vezető francia jogi egyetemként elismert, elkötelezett a legmagasabb szintű kiválóság biztosítása mellett a jog minden területén.

  • Boston, Amerikai Egyesült Államok
  • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok
  • + 4 több

  A Hult több, mint egy non-profit üzleti iskola, hanem egy dinamikus multikulturális közösség, amely oktatja, inspirálja és összeköti a világ legelőrelátóbb üzleti tehetségeit. Megfordítjuk az oktatás hagyományos megközelítését azáltal, hogy a cselekvés általi tanulási tapasztalatok felhasználásával a hallgatók készségeit attól a pillanattól kezdve, hogy csatlakoznak hozzánk, kivételes üzletemberré alakítjuk át a diploma megszerzésétől kezdve.

  • North Ras Al Khaimah, Egyesült Arab Emírségek

  Northwood University , Nemzetközi Programközpont (IPC) – Ras Al Khaimah, Egyesült Arab Emírségek, az Egyesült Arab Emírségekben székhellyel rendelkező multinacionális Knowledgucate Institutions Group része. A Knowledgucate játszóiskolák, K-12 iskolák, pre University College-ok, egyetemi és posztgraduális főiskolák, valamint egy egyetemi lánc tulajdonosa és üzemeltetője Indiában. Emellett oktatási intézményeket is birtokol és üzemeltet az Egyesült Arab Emírségekben és az Egyesült Királyságban, az online térben kínál programokat.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  A Canadian University Dubai (CUD) egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál egy világelső nemzetközi tanterv alapján. A város nyüzsgő üzleti negyedében található CUD egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy első osztályú kanadai oktatást szerezzenek, miközben megtapasztalják Dubai (Egyesült Arab Emírségek) dinamikus életmódját.

  • Jumeirah, Egyesült Arab Emírségek
  • Guadalajara, Mexikó
  • + 1 több

  Professzionális, független szellemű, akkreditált filmes iskola, a Raindance 1992 óta tanít kezdő és tapasztalt filmeseket egyaránt. Ethósunk a függetlenségre irányul, tanfolyamainkat pedig arra tervezték, hogy a saját stílusod szerint fejleszd képességeidet.

  • Al Jazirah Al Hamra, Egyesült Arab Emírségek
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 8 több

  Ascencia Business School biztosít a diákoknak arra, hogy nemzetközi egyetemi programokat tanuljanak, miközben az Egyesült Arab Emírségekben élnek. Fő célunk, hogy minden hallgatónk minőségi, költséghatékony oktatásban részesüljön, és büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb tudományos színvonalat tartjuk fenn. Ascencia Business School jól ismeri a helyi piacot, és hatalmas tapasztalattal rendelkezik az oktatás irányításában 2006 óta. Felfedeztük a Közel -Kelet piacát, és megtaláltuk a módját a teljesen akkreditált, jóváhagyott és elismert tanterv sikeres forgalmazásának. Tanfolyamainkat nyugati képzett oktatók tartják, akik doktori fokozatot szereznek, és akadémikusokból származnak, és releváns ipari tapasztalatokkal rendelkeznek.

  • Lusaka, Zambia
  • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
  • + 3 több

  Texila American University több mint egy évtizede fejleszti az elmét az orvostudomány területén. Az innováció és a kutatás hagyományainak képviseletében új alapokat törünk fel, előtérbe helyezzük a tudás határait, és hatással vagyunk diákjaink életére. Ezt a hagyományt egy olyan jövőben kívánjuk folytatni, amely meghatározza munkánkat és elismertségünket a nemzetközi porondon.

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  A nemzetközileg Khalifa University az Egyesült Arab Emírségekben működő egyetem, amelynek kutatási és tudományos programjai az összes olyan stratégiai, tudományos és ipari kihívással foglalkoznak, amelyek az Egyesült Arab Emírségek tudásalapú gazdaságának átalakulása és gyorsan fejlődő világunk előtt állnak. Világszínvonalú oktatói és legmodernebb kutatási lehetőségei páratlan tanulási élményt nyújtanak az Egyesült Arab Emírségek és a külföldiek hallgatói számára. Az egyetem egyesíti az Egyesült Arab Emírségek tudományos, mérnöki és orvostudományi legjobbjait, hogy olyan speciális diplomákat kínáljon, amelyek az ígéretes középiskolai végzetteket egészen a legmagasabb fokozatú doktori fokozatba vehetik.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Az MDX Dubai a híres Middlesex Egyetem első tengerentúli campusa Londonban (Egyesült Királyság). Az egyetem 2005-ben nyílt meg, és több mint 3800 hallgató tanul, több mint 118 nemzetiségből. Az MDX Dubai világszínvonalú brit egyetem, a Dubai Tudás- és Humán Fejlesztési Hatóság 5 csillagos besorolásával az egyik vezető intézmény, amely minőségi brit oktatást kínál az Egyesült Arab Emírségekben.

  • Ras Al-Khaimah, Egyesült Arab Emírségek

  A University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah először 2008-ban alapították, és Ras Al Khaimah kormánya engedélyezi. Kínálunk egyetemi és posztgraduális képzési programokat több tudományágban.

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  A Abu Dhabiban található Mohamed bin Zayed Mesterséges Intelligencia Egyetem (MBZUAI) diplomás szintű, kutatáson alapuló tudományos intézet, amely speciális fokozatú programokat kínál a mesterséges intelligencia területén működő helyi és nemzetközi hallgatóknak. Az MBZUAI célja a tudományos kutatás, a mesterséges intelligencia fejlesztésének, továbbításának és felhasználásának elősegítése az MSc és Ph.D bevezetésével. olyan programok, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy intellektuális potenciáljukat korszerű környezetben teljesítsék. Az MBZUAI célja a tudományos és kutatási kiválóság elérése helyi, regionális és nemzetközi szinten, elősegítve a hallgatók karrierjét és a megszerzett ismereteik felhasználását korunk legnagyobb kihívásainak kezelésére.

  • Academic City, Egyesült Arab Emírségek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...