Keystone logo
Egyesült Arab Emírségek

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Egyesült Arab Emírségek 2024

Intézmények száma: 23
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Csehország
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 2 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Marokkó
  • Brussels, Belgium
  • + 1 több

  Küldetésünk az iszlám pénzügyi fejlődésének előmozdítása a bevált gyakorlatok terjesztése, az innováció ösztönzése és a kezdeményezés népszerűsítése révén. Kutatási munkák, publikációk, hálózati platformok létrehozása és képzés révén avatkozunk be.

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  Megfizethető üzleti programok a hallgatók számára az egyetemi képesítés megszerzéséhez. Akár képességeinek fejlesztésére, csapatának fejlesztésére vagy szakmai oktatásra MAK Institute Pathways tanulói mindennel rendelkezik, amire szüksége van.

  • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

  Az 1997-ben alapított EPTI az Egyesült Arab Emírségek egyik vezető magánintézete a tanulás és a technológia új fejleményeinek befogadására. Sharjah előkelő és kiemelkedő helyén található, tágas előadótermekkel, jól felépített könyvtárral, modern számítógépes laboratóriummal rendelkezik. 24 órás internet-hozzáféréssel, azon kívül, hogy szakképzett és tapasztalt oktatókból áll, akik különböző nemzetiségűek.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Atlas Educational Institute , az egyik legismertebb oktatási intézmény, amelyet 1998-ban hoztak létre, és amelynek elsődleges elképzelése és küldetése a minőségi oktatás és képzés biztosítása az állampolgárok és a külföldiek számára egyaránt, különféle tanulmányi lehetőségekben, különféle tudományterületeken, a hagyományos és a a modern információs technológián alapuló innovatív oktatási technikák, az Egyesült Arab Emírségek Dubai Oktatási és Ifjúsági Minisztériuma útmutatásai szerint.

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  Az Abu Dhabi Ports székhelye Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emírségek fővárosában található. Az Egyesült Arab Emírségek és Guinea 11 kikötőjét és terminálját birtokolja, kezeli és üzemelteti.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Polyskills Institute világszínvonalú képzést nyújt a nyelv és a tanárképzés területén. A Polyskills a helyi igényekre és az ipari követelményekre összpontosít, miközben naprakész marad a legújabb technológiai fejlődéssel és képzési módszerekkel.

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) 2007-ben hozták létre, és hét (7) egysége van: Al Jazirah Tudományos és Technológiai Intézet Abu-Dzabiban, Al Jaheli Tudományos és Technológiai Intézet Al Ainban, Baynounah Tudományos és Technológiai Intézet nyugati régióban az Al Reef Logisztikai és Alkalmazott Technológiai Intézet Al Shahamában, Sharjah Sharjah Tudományos és Technológiai Intézet, Sharjah, Középiskolák (STS) és Szakképzés-fejlesztési Központ (VEDC).

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  Üdvözöljük az Abu Dhabi Műszaki Egyetem honlapján. Az ADPoly egy kormányzati szervezet, amelyet az Alkalmazott Technológiai Intézet irányít. Az ADPoly egy izgalmas új vállalkozás, amely különböző partnerekkel, valamint egy tehetséges rendszergazdai és oktatói csapattal együttműködve hozza a nemzetközileg elismert Alkalmazott Bachelor / Felsőfokú Diplomákat az előrehaladott karrierből és szakokból.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Meghívjuk Önt, hogy tekintse át az oktatási kínálat kivételes portfólióját, amely exkluzív tanúsítási előkészítésünktől kezdve a rövidebb, célzott programokig terjed a kiválasztott témák köré. Webhelyünk áttekintése után kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, hogy meghatározzuk azokat a módokat, amelyekkel együtt dolgozhatunk közös céljaink elérése érdekében.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  A Knowledge Point az egyik vezető képzőintézet Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben. Képessé tesszük a hallgatókat azáltal, hogy kiváló képzést és expozíciót biztosítunk számukra, hogy készen álljunk az iparra.

  • Al Nahda, Egyesült Arab Emírségek

  Az Emirates College for Management & Information Technology (ECMIT) egy felsőoktatási intézmény, amelyet eredetileg az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma alapított és engedélyezett 1998-ban Emirates Management and Information Technology központként. 2004-ben a központot Emirates College For Management And Information Technology névre keresztelték, és öt misszióvezérelt célkitűzéseket dolgoztak ki, amelyek a főiskola jövőbeli folyamatának alakítását célozták.

  • Al Ain, Egyesült Arab Emírségek

  Syscoms Information Technology Institute a LULU Group szerteágazó vállalkozása, amely szerte a világon változatos üzleti tevékenységet folytat és székhelye Abu Dhabi. A Syscoms Institute a régióban 1990 óta jól ismert oktatási intézmény a minőségi oktatás érdekében. Jelenleg informatikai, üzleti adminisztrációs, lágy készségek és nyelv rövid tanfolyamokat kínál.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  A „DISC” néven ismert Development Institute for Science & Computer egy képzőközpont Dubai központjában, az Egyesült Arab Emírségek területén. Az évtizedek során kiváló jövedelmezőségi szintet és növekedési rátát bizonyítottunk az Egyesült Arab Emírségekben és az országon kívül tanuló küldöttek számát tekintve. Versenyelőnyünk az új képzési technikákkal együtt a DISC-t az oktatási szolgáltatások élvonalába helyezi.