Keystone logo
Izrael

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Izrael 2023

Intézmények száma: 24
  • Ari'el, Izrael

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jerusalem District, Izrael

  A Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia (JAMD) Izrael legrégebbi és legnagyobb előadóművészeti intézménye. 2023-ban ünnepeljük fennállásunk 90. évfordulóját, mégis fiatalnak, lelkesedéssel és energiával telinek érezzük magunkat. A JAMD évente mintegy 850 tehetséges diákot oktat Izrael eltérő területeiről és gazdasági hátteréről, zsidókat, keresztényeket és muzulmánokat. A JAMD jelenleg egy vadonatúj építészeti State of the Art létesítménysel bővíti struktúráit.

  • Jerusalem, Izrael

  Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities egy tudományos intézmény, amelyet 2011-ben alapított egy nemzetközi tudóscsoport.

  • Ramat Gan, Izrael

  Az Izraeli Nemzeti Diákszövetség felmérése a CLB-t értékelte a legjobban az oktatási programokban, az oktatók minőségében és az általános elégedettségben. Ez a multikulturális és sokszínű hallgatói léttel együtt lendületes és izgalmas tanulási környezetet teremt.

  • Jerusalem, Izrael
  • Rehovot, Izrael

  The Hebrew University of Jerusalem állandóan Izrael legjobb egyetemeként, és világszerte a legjobb 100 között szerepel. Az egyetem 1921-es megalapítása óta ötvözi az úttörő kutatást, a tudományos kiválóságot, a gazdag hallgatói életet és a karrier-orientált megközelítést.

  • Haifa, Izrael

  A Technion – Israel Institute of Technology a tudomány, a technológia és az alkalmazott kutatás első számú központja, valamint a világ egyik vezető tudományos és műszaki egyeteme. A Technion egy állami egyetem, amelyet 1912-ben alapítottak, ez a legrégebbi egyetem Izraelben. A Technion campus a haifai Carmel-hegyen található, kilátással a Földközi-tengerre.

  • Tel Aviv-Yafo, Izrael

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ramat Gan, Izrael

  Az 1955-ben alapított Bar-Ilan University volt az egyik első átfogó kutatóegyetem, amelyet Izraelben hoztak létre. 70 diáktól 21 000-ig, a tudományok és a bölcsészettudományok terén elért mérföldkőnek számító eredményei kitörölhetetlenül nyomot hagytak a nemzet táján. Az egyetem 8 karral rendelkezik: zsidótudományi, orvostudományi, mérnöki, jogi, élettudományi, egzakt tudományok, társadalomtudományi és humán tudományok. Ezek a karok aktív partnerek a nemzeti tudományos és technológiai kezdeményezésekben.

  • Jerusalem, Izrael

  Az 1969 -ben alapított Jeruzsálemi Műszaki Főiskola (JCT) Izrael egyik legnagyobb tudományos intézménye, körülbelül 4800 hallgatóval, három egyetemen. A főiskola a high-tech mérnöki tevékenységre, az ipari menedzsmentre, az üzleti adminisztrációra, valamint az élet- és egészségtudományokra specializálódott.

  • Jerusalem, Izrael

  Az 1999-ben alapított Azrieli – College of Engineering Jerusalem (eredeti nevén The Jerusalem College of Engineering) egy non-profit szervezet, amely elkötelezett amellett, hogy jól képzett és magasan képzett mérnöki szakembereket hozzon létre. A főiskola négyéves B.Sc. fokozatot számos mérnöki tudományterületen és az egyetem előtti tudományos előkészítő programokon azoknak a hallgatóknak, akik javítani kívánnak osztályzatukon, hogy jelentkezzenek a főiskolai és mesterképzésekre a szoftverfejlesztés és a technológiai vállalkozások területén.

  • Ketura, Izrael

  The Arava Institute for Environmental Studies a Közel -Kelet egyik vezető környezetvédelmi tanulmányi és kutatóintézete. Akkreditált tudományos programoknak, kutatóközpontoknak és nemzetközi együttműködési kezdeményezéseknek ad otthont, amelyek számos környezetvédelmi kérdésre és kihívásra összpontosítanak.

  • Haifa, Izrael

  A COLMAN elkötelezett a hallgatók szellemi és szakmai fejlesztése mellett a választott területeken. Elérhető változatos háttérrel rendelkező hallgatók számára, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy személyre szabott segítséget nyújtsunk azoknak, akiknek szükségük van rá. A tanítást karunk tagjai többé képzelik el és gyakorolják, mint hivatást, ez hivatás.

  • Kfar Giladi, Izrael

  Tel-Hai College olyan akadémiai alapképzési és posztgraduális képzési programokat kínál, amelyek egyenrangúak az ország vezető egyetemeivel, és vonzza a tehetséges hallgatókat és kutatókat az északi perifériára.

  • בית ברל, כפר סבא, Izrael

  Beit Berl College egy multidiszciplináris főiskola, amely az oktatók képzésére összpontosít, miközben az oktatás, a társadalom és a művészet új fejleményeit vezeti. Az oktatásban a társadalmi mobilitás, az egyenlőség és az igazságosság eszközét látjuk az izraeli társadalom minden szektorában.

  • Karmiel, Izrael

  Megalakulása óta az ORT Braude Akadémiai Mérnöki Főiskola egyedülálló célt fogadott el: a felsőoktatást minden izraeli számára elérhetővé kell tenni, gazdasági hátterétől függetlenül.