Keystone logo

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Kanada 2023

Intézmények száma: 301
  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 több

  A legnagyobb magánegyetem New Jerseyben, az FDU egy non-profit, nem szekta, többkampuszú intézmény. Az 1942-ben alapított FDU 1948-ban négyéves státuszt kapott, 1956-ban pedig egyetemi engedélyt kapott. Az egyetem több mint 100 egyetemi és posztgraduális képzési programot kínál, beleértve a gyógyszerészi, ápolói, klinikai pszichológiai és iskolapszichológiai doktori programokat; és egy AACSB által akkreditált üzleti iskola. A képzési programokat két New Jersey-i campuson és az Egyesült Államokon kívüli FDU két helyszínen kínálják: Wroxton College-ban, Oxfordshire-ben, Angliában és Vancouver Campus-on, British Columbiában, Kanadában.

  • Olds

  Az Olds College agrár- és házigazdasági iskolaként való indulása óta kibővítette programkínálatát, és az évek során egyre inkább karrierközpontú programokat kínál. A főző- és varrásórák a híres divatprogramunkká fejlődtek, a géptanfolyamok mezőgazdasági és nagy teherbírású mechanika programokká, valamint gazdálkodási ismeretekké nőttek, ahogyan a mezőgazdasági gazdálkodási és kertészeti programjainkká fejlődtek.

  • Winnipeg

  A kanadai Manitoba államban, Winnipegben található Booth University College egy keresztény intézmény, amely az Üdvhadsereg 156 éves történetében gyökerezik, amely a társadalom legsebezhetőbb rétegeinek szükségleteit elégíti ki. Mélyen elkötelezettek a társadalmi igazságosság mellett, a keresztény hitet és a szigorú tudományosságot a szolgálat iránti szenvedéllyel vegyítjük. A tanuláshoz való hozzáállásunk az akadémiai kiválóságon alapszik, és a remény, a társadalmi igazságosság és a mindenki iránti irgalom vízióján alapul.

  • Toronto

  Osgoode Professional Development az Osgoode Hall Law School, Kanada egyik vezető jogi egyetemének egész életen át tartó tanulási ága. Az OsgoodePD világszerte ismert az oktatástechnológiai és pedagógiai innováció iránti elkötelezettségünkről. Mi voltunk az első jogi program Kanadában, amely távoktatást kínált, és azon dolgoztunk, hogy folyamatosan javítsuk a minőséget, a hozzáférhetőséget és a rugalmasságot. Célunk, hogy a szakmai jogi oktatás innovatív tervezésének és lebonyolításának középpontjában álljunk, lehetővé téve a megértést, a kapcsolatot és az átalakulást.

  • London

  Az 1954-ben alapított King's University College at Western University egy katolikus bölcsészeti egyetemi főiskola, amely egy nagy, világszínvonalú egyetemhez kapcsolódik. King diákjai élvezik a „Mindkét világ legjobbjait” – kis osztályokban tanulnak, amelyeket kiváló oktatók vezetnek egy kicsi, gyönyörű campuson, miközben élvezik az átfogó egyetem részeként járó élményeket. King hallgatói teljes hozzáféréssel rendelkeznek a Western University összes létesítményéhez és szolgáltatásához, és nyugati diplomát szereznek.

  • Montreal

  A Kensley College -ban szilárdan hiszünk abban, hogy az oktatás az egyetlen kulcs a hihetetlen lehetőségek ajtajának kinyitásához. Arra törekszünk, hogy minden diák számára lehetőséget biztosítsunk álmai megvalósítására és a jövőbeli uralkodásra. Az évek során a gyökereinkben hittünk, ami meghatározza a diák szenvedélyét!

  • Toronto

  A Fleming College erős helyi, regionális és globális kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek az üzleti közösség igényeihez igazítják, és így a karrierjüket előmozdítani vágyó hallgatók igényeihez. Most, a Trebas Institute és a Fleming College közötti partnerségnek köszönhetően Fleming legkeresettebb programjai elérhetők Toronto városközpontjában. A sokszínűség, a munkalehetőségek, a szórakozás, a biztonság és az utazási lehetőségek Torontót ideális hellyé teszik a diploma vagy a diploma megszerzéséhez.

  • St. Catharines

  Brock Pedagógiai Karán megadjuk a tanároknak azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek az osztályfőnöki pozícióban azáltal, hogy minden tevékenységünk középpontjába a tanulást helyezzük.

  • Toronto

  Az IBU a következő generációs üzleti egyetem, amely személyre szabott oktatási élményt nyújt. Hasznos lesz az egyéni mentorálás és korrepetálás, hogy elérje karriercéljait. Az Ön személyes tudományos tanácsadója mentorál és támogat. A legfeljebb 30 fős osztálylétszámmal lehetősége nyílik kapcsolatba lépni társaival és professzoraival.

  • Montreal

  Musitechnic -et 1987-ben alapította Montrealban Gilles Valiquette, egy ismert zenész, zeneszerző és énekes-dalszerző. Meggyőződése volt, hogy a technológia (főleg a számítógépek) az audiogyártás és a zeneipar központi elemévé válik, egészen addig a pontig, amíg megalkotta az Oktatási és Felsőoktatási Minisztérium által elismert első diplomát, amely teljes egészében a számítógépes hangtervezésnek szentelte magát. Ez jóval azelőtt történt, hogy mindenki tudta, mi az a számítógépes egér, az MP3 vagy akár az internet.

  • Kingston

  A Queen's University magas rangot kapott Kanadában a hallgatói tapasztalatok terén, inkluzív megközelítést alkalmaz, és az osztálytermen túli tanulást kínál; ez a tapasztalat magában foglalja az egy főre jutó legtöbb klubot a kanadai egyetemeken, valamint egy erőteljes nemzetközi csereprogramot több mint 220 partnerrel.

  • Toronto

  Toronto belvárosában tanulva Kanada legnagyobb, legváltozatosabb gazdaságának szívében fog élni, tanulni és dolgozni. Több mint 160 karrier-központú bizonyítványt, oklevelet, posztgraduális és diplomát kínálunk – ez az egyik legszélesebb körű teljes munkaidős főiskolai program Kanadában. A legtöbb programunk tartalmaz egy terepi oktatási komponenst, amely értékes lehetőséget ad arra, hogy olyan iparági partnerekkel dolgozzon és tanuljon, akik egy napon akár az Ön leendő munkaadója is lehet.

  • Ottawa

  A holnap vállalkozásainak szívből kell vezetniük, együttérzéssel, képzelőerővel és céltudattal. Tudjuk, hogy egy jobb világ igazságosabb és igazságosabb, fenntarthatóbb és gondoskodóbb. Itt, a Sprottnál a leendő vezetők önbizalmat kapnak ahhoz, hogy nehéz kérdéseket tegyenek fel, különböző nézőpontokat fogadjanak el, és hitelesek legyenek vezetésükben. Diákjaink, öregdiákjaink, oktatóink és munkatársaink számára egy életre szóló közösséget alkotunk.

  • Montreal

  A Vanier egy angol főiskola, amely az oktatás kiválóságáról híres, különféle tudományos és szakmai programokkal. Ez egy igazán kanadai diákközpontú élmény, amely két egyetemi helyszínen, Montreal belvárosához közel, és mindkettő egy metróvonalon található.

  • Toronto

  Az 1827-ben alapított Torontói Egyetem Kanada vezető tanulási, felfedezési és tudásteremtő intézményévé fejlődött. A világ egyik legjelentősebb kutatás-intenzív egyetemeként, amely feltalálásra és innovációra késztet, egy olyan akadémiai közösség támogatására törekszik, amelyben minden tag tanulása és ösztöndíja virágozhat.