Keystone logo
Kazahsztán

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Kazahsztán 2024

Intézmények száma: 32
  • Astana, Kazahsztán

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazahsztán

  Satbayev University Kazahsztán legrégebbi és egyik legrangosabb műszaki egyeteme, amely bányászati és olajipari fejlesztésekről ismert. Bár a műszaki szakterületek uralják a Satbayev University névjegykártyáját, ez egy interdiszciplináris egyetem, ahol építészetet és menedzsmentet oktatnak.

  • Atyrau, Kazahsztán

  A Khalel Dosmukhamedov Atyrau Állami Egyetem modern oktatási intézmény. OKTATÁSI INTÉZMÉNYÜNK az egyetlen állami egyetem Atyrau régióban, amely lehetőséget nyújt magas színvonalú oktatásra természettudományok, bölcsészettudományok, gazdaság, jog, képzőművészet és zene, pedagógiai és mezőgazdasági specialitások területén.

  • Almaty, Kazahsztán

  A Nemzetközi Informatikai Egyetem ( IITU ) az egyetlen egyetem Kazahsztánban, amely megkapta az ASIIN intézményi nemzetközi akkreditációját. Az egyetem az IKT -szakemberek új generációját képezi, akik az ipari technológiák ismeretében, fejlett menedzsmentben, közgazdaságtanban és kommunikációs készségekben részesülnek.

  • Almaty, Kazahsztán

  A Almaty University of Power Engineering and Telecommunications Közép -Ázsia egyik vezető műszaki egyeteme. Tanulmányokat nyújt az energia, a távközlés, az IT -technológiák, az űrtechnika, a robotika és a mesterséges intelligencia területén.

  • Nur-Sultan, Kazahsztán

  Astana Medical University az orvosi oktatás egyik vezetője, amely versenyképes szakembereket képez az egészségügy területén az „Oktatás mindenkinek, amíg az élet kitart” elv alapján, tevékenységét nemzeti és nemzetközi minőségi előírások szerint végzi az egyének érdekében, társadalom és állam.

  • Taldykorgan, Kazahsztán

  Az Ilyas Zhansugurovról elnevezett Zhetysu Egyetem egy nagy regionális egyetem, amely ötvözi a klasszikus elveket a modern oktatási programokkal. Az egyetem multidiszciplináris innováció-orientált intelligens egyetemként fejlődik az oktatás, a tudomány és a nevelés területén.

  • Nur-Sultan, Kazahsztán

  Az egyetem legfontosabb funkciója a tanítás. Astana University oktatási színvonala szerint tanít, felkészíti a modern munkaerőpiacon keresett diplomásokat a különböző iparágak vezető vállalataiban. Az Astana University végzettek között sokan dolgoznak a közszolgálatban.

  • Almaty, Kazahsztán

  Kainar University , a Kainar Akadémia utódja, az egyik első kereskedelmi alapokon nyugvó felsőoktatási intézmény a független Kazahsztánban. Ez az első magánegyetem, mint multidiszciplináris társadalmi és humanitárius orientációjú felsőoktatási intézmény.

  • Turkistan, Kazahsztán

  Az Akhmet Yassawi Nemzetközi Kazah-Török Egyetemet a Kazahsztán és Törökország közötti kormányközi megállapodás alapján hozták létre a türk nyelvű országok fiataljainak modern, magasan képzett szakembereinek felkészítésére, és a török világ spirituális központjában - Türkesztánban található.

  • Kokshetau, Kazahsztán

  Az Abay Myrzakhmetov Kokshetau Egyetem - felsőoktatási intézmény, magasan képzett személyzettel, pedagógiai potenciállal, jó anyagi és technikai erőforrásokkal. Kazahsztán egyik vezető felsőoktatási intézménye, amely a munkaerőpiac modern követelményeinek megfelelő, engedélyezett oktatási szolgáltatásokat nyújt.

  • Aktau, Kazahsztán

  Az oktatáspolitikát aktívan hajtják végre Kazahsztán egyik vezető egyetemén - a Kaspiai Műszaki és Műszaki Egyetemen, amelyet Sh. Jesszenov. Ma egyetemünk a legnagyobb modern egyetem, amely átment az állami tanúsításon és akkreditáción.

  • Karagandy, Kazahsztán

  A Karaganda Műszaki Egyetem az egyik vezető műszaki felsőoktatási intézmény Kazahsztánban. A Bányászati Intézet létrehozása nemcsak Karaganda, hanem Közép-Kazahsztán számára is jelentős esemény volt. Manapság az Egyetemnek kilenc kara van. Az egyetem több mint 46 szakterületen képez szakembereket.

  • Nur-Sultan, Kazahsztán

  A Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) állami felsőoktatási intézmény Kazahsztánban. A Kazakh National University Of Arts Kazahsztán egyik legrangosabb egyeteme, amely kényelmesen ül az ország 90 legjobb egyeteme között.

  • Almaty, Kazahsztán

  A "Szentpétervári Humanitárius Szakszervezetek Egyetemének" almati ága orosz oktatásban részesülhet Kazahsztánban. Az almatyi kirendeltség az egyik legnagyobb, elismert központ a legmagasabb szintű szakemberek képzésére. Joggal vált a Kazah Köztársaság egyik vezető felsőoktatási intézményévé.