Keystone logo
Malajzia

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Malajzia 2024

Intézmények száma: 32
  • Kuala Lumpur, Malajzia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Petaling Jaya, Malajzia

  Utazásunk Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) néven 1990-ben kezdődött 6 egység 4 emeletes üzlethelyiségben Damansara Uptown-ban, Damansara Utama-ban, Petaling Jaya-ban, miközben arra vártunk, hogy befejezzük a Bandar Utama-i célú állandó campusunkat, egy új és sikeres vegyes fejlesztésű település Petaling Jaya-ban. Miután átköltözött állandó campusunkra, a KBU megváltoztatta nevét KBU Nemzetközi Főiskolára. 2015-ben egyetemi főiskolára emeltek minket, és átnevezték az Első Városi Egyetemi Főiskolára (First City UC).

  • Ipoh, Malajzia

  Hisszük, hogy az egyének rendelkeznek tehetséggel és alkalmassággal, és ha a világ bármely kultúrájából vagy civilizációjából származó nyílt ismeretátadás révén ápolják, oktatják és képzik őket, képesek lesznek szerepet játszani saját maguk, a társadalom és a nemzet fejlesztésében. Ezen filozófia alapján arra törekszünk, hogy professzionális és félprofesszionális diplomákat állítsunk elő akadémiai kiválósággal, magas etikai és erkölcsi értékekkel.

  • Alor Gajah, Malajzia

  Az Kolej Universiti Agrosains (UCAM) logóját három (3) levél ihlette, amelyek az érettséget szimbolizálják. A három (3) színtartomány általában progresszív változás a fejlesztési folyamatban.

  • Kampung Kuala Muda, Malajzia

  A MERITUS niche főiskolaként egyedülálló megközelítése az oktatásban, hogy a siker biztosítása érdekében a hagyományos, modern és tapasztalati tanulás gyakorlati és hatékony keverékét kínálja. Más kollégiumokkal ellentétben, amelyek csak az akadémikusokra összpontosítanak, a MERITUS elkötelezett a jól képzett diplomások előállítása iránt, amely képes megfelelni a mai munkaadók igényeinek, a siker erényeibe táplálkozik, és amelyet a felsőbb szervezetek keresnek az érettségi után.

  • Puchong, Malajzia

  A Felsőoktatási Minisztérium (MOHE) által 5 csillagos (kiváló) egyetemnek minősített MALAYSIA Binary University az egyik legmegalapozottabb és legelismertebb vezetői, informatikai és vállalkozói képzési egyetem Ázsiában. Az egyetem kiváló programokat kínál PhD, Master és Bachelor szinten, amelyeket nemzetközileg elismert a CommonWealth Egyetemek Szövetsége (ACU, Egyesült Királyság), az Egyetemek Nemzetközi Szövetsége (IAU, Franciaország), a NARIC (Egyesült Királyság) és a Malajziai Minősítési Hatóság (MQA). .

  • Petaling Jaya, Malajzia

  Az adakozás szelleme mindig is a falunkban volt. Megértjük az ismeretek továbbadásának fontosságát a következő generációk számára - ahogyan társalapítóink is több mint 40 évvel ezelőtt átadták sütési tudásukat a helyi közösségnek, most mi is ezt csináljuk, sőt, többet is, felhalmozással támogatva az évtizedek tapasztalatai alapján.

  • Petaling Jaya, Malajzia

  Cyberlynx International College egy magániskola Kuala Lumpurban, amely számos okleveles és bizonyítvány tanfolyamot kínál a sport, az üzleti élet és a formatervezés területén. A főiskolát akadémikusok és szakemberek csoportja alapította, akik több mint 25 éve foglalkoznak az oktatási ágazattal.

  • Petaling Jaya, Malajzia

  Olympia College 1995-ben hozták létre, hogy kielégítse a magán felsőoktatás iránti növekvő igényeket Malajziában.

  • Kuala Sungai Baru, Malajzia

  Kolej Universiti Islam Melaka , ismertebb nevén KUIM, az 1996-os IPTS-törvény alapján létrehozott, teljes tulajdonú felsőoktatási intézmény a malacca állam kormányának.

  • Shah Alam, Malajzia

  Ramsay Sime Darby Healthcare College (a továbbiakban: A Főiskola) Malajzia egészségügyi oktatásának egyik úttörője. A Főiskola 1995-ös megalakulása óta nagy tapasztalattal rendelkezik a tudományos kiválóságról. A Ramsay Sime Darby Healthcare College a Felsőoktatási Minisztériumban van bejegyezve, mint felsőoktatási szolgáltató.

  • Kuala Lumpur, Malajzia

  Legyen világklasszis, mit csinálsz A TMC Nemzetközi Esztétikai Főiskola a szépségipar vezető szépségápolási és esztétikai oktatói között van.

  • Kuala Lumpur, Malajzia

  1950-es megalakulása óta a Stamford College Melaka a tudás és a sikerre vágyó és kereső emberek oktatása és képzése örökségére épült.

  • Malacca, Malajzia

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) azért jött létre, hogy elhiggye és megértse, hogy a felsőoktatás létfontosságú a nemzet fejlődéséhez. Az intézmény 1997-ben kedvező kezdetet kapott, amikor az oktatási miniszter hivatalosan megnyitotta azt az idő alatt.

  • Kuala Lumpur, Malajzia

  A Mindvalley biztosítja azt az oktatást, amelyet a rendes iskolák elfelejtettek emberi létnek lenni, nem csak az, amit megtört oktatási rendszerünk kinevez. Megtanítjuk a világnak az igazán rendkívüli, teljes, boldog élet művészetét.