Keystone logo
Moldova

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Moldova 2024

Intézmények száma: 4
  • Chisinau, Moldova

  1991-től, a függetlenség kikiáltásának évétől kezdődően a Moldovai Köztársaság a politikai, gazdasági és társadalmi átalakulások nehéz útján indult. A piacgazdaság olyan körülményei között, amelyeket a történelem objektív legitimitásaként szabtak ki, és a Szovjetunió felbomlása után hazánk gyakorlatilag egy új kezdetektől induló államként jött létre.

  • Chisinau, Moldova

  A Moldovai Műszaki Egyetemet 1964-ben alapították eredeti nevén „Politechnikai Intézet”, a Moldovai Állami Egyetemről átadott mérnöki és gazdasági specialitások alapján. Az első tanulmányi évben (1964 - 1965) az egyetemnek 5140 hallgatója volt (ebből 2085 nappali tagozatos hallgató), öt karra csoportosítva: Elektrotechnika, Mechanika, Technológia, Építőipar, Gazdaság. A tantestület 278 tanárt számlált, akik közül csak 36-nak volt tudományos fokozata és tudományos címe.

  • Chisinau, Moldova

  A Moldovai Európai Tanulmányok Egyeteme (USEM) egy felsőoktatási magánintézmény, amely a Moldovai Köztársaság oktatási rendszerének része, és az összes kapcsolódó jogszabály szerint működik.

  • Chisinau, Moldova

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...