Keystone logo
Omán

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Omán 2024

Intézmények száma: 8
  • Muscat, Omán

  - az Országos Vendéglátó Intézet - a vendéglátó, vendéglátóipari és utazási ipar minőségi szakképzésének vezető szolgáltatója az Öböl-térségben. Az ománi Muscatban található, egyértelmű szándékkal működik, hogy a lehető legátfogóbb és legprofibb képzést biztosítsa.

  • Muscat, Omán

  Az MGi - Modern Gulf Institute - üzleti, szakmai fejlődési, menedzsment és lágy készségekkel foglalkozó képzési programokat és műhelyeket, valamint tanfolyamokat kínál, amelyek célja a hallgatóknak az angol nyelv, az IELTS és a számítógépes ismeretek fejlesztésének elősegítése a személyes és szakmai fejlődés érdekében. Tanácsadási és vezetői coaching megoldásokat kínálunk.

  • Al Azaiba South, Omán

  A Pioneer Institute of Management and Technology a GCC vezető képzése Muscatban, Ománban. Számos képzési programot kínálunk az informatika, az adatbázis-technológia, a projektmenedzsment, a puha készségek és még sok más területen. Hihetetlenül tehetséges szakemberekből álló csapat irányítja, akik több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek az informatikai és vállalati képzések terén.

  • Birkat Al Mouz, Omán

  A University Of Nizwa (UoN) 2004-ben az Ománi Szultanátusban hozták létre, mint kar nonprofit magánegyetemet irányítva. Al-Dakhiliya belső régiójában, Muscat nemzeti fővárosától 140 km-re található, Nizwa történelmi egykori fővárosa közelében. Az egyetem olyan progresszív és biztonságos tanulási környezetet kíván biztosítani, amely tiszteletben tartja a Szultanátus hagyományait és értékeit.

  • Salalah, Omán

  A Salalah Műszaki Főiskola a technológiai oktatás egyik legfontosabb szolgáltatója Ománi Szultanátusban. Salalahban, Omán kertvárosában található. Salalah néven "Arabia parfüm fővárosa" néven is ismert. A város Omán déli részén található, mintegy 1000 kilométerre Muscattól, a fővárostól. A lakók nagyon barátságosak, nagyvonalúak és vendégszeretőek. A modernizáció során a közösség megőrizte dédelgetett kultúráját és értékeit.

  • Muladdah, Omán

  Az Al Batinah régió déli részén található Műszaki és Alkalmazott Tudományok Egyeteme - Al Musannah (korábban Al Musanna College Of Technology ) az egyik vezető technológiai főiskola, amely elkötelezett a fenntartható infrastruktúra, a képzett emberi erőforrások és a kiváló hallgatói kör építése mellett. hogy megfeleljen az oktatás és a munkaerőpiac változó igényeinek.

  • Muscat, Omán

  Üdvözöljük az Al-Zahra Női Főiskolán, a Főiskolán, amelyet 1999-ben alapítottak az Al-Ahliyya Amman Egyetemmel, mint az első csak nőknek szakosodott felsőoktatási intézményrel, és amely később kiemelkedő oktatási emlékművé válik, amely hozzájárul az átfogó reneszánszhoz, az ún. mert őfelsége, Qaboos szultán.

  • Amman, Jordánia
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 6 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...