Keystone logo
Svájc

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Svájc 2023

Intézmények száma: 122
  • Zürich, Svájc

  A Zurich Elite Business School (ZEBS), a svájci zürichi székhelyű menedzsment butik világelső, elkötelezett a személyre szabott és innovatív, világszínvonalú üzleti oktatás nyújtása mellett, hogy segítse a hallgatókat a tudományos és szakmai karrierjük során kiváló eredmények elérésében, valamint a vállalatok fejlesztésében és fejlesztésében. megerősítik értékes vagyonukat: az embereket. A Zurich Elite Business School svájci világszínvonalú, nemzetközileg akkreditált Bachelor, MBA/ExecMBA és DBA/Ph.D. diplomák és nagymértékben testreszabott vezetői vállalati programok.

  • Geneva, Svájc

  SWISS UMEF a été fondée en 1984 à Genève, conformément au droit suisse, en tant qu'établissement d'enseignement supérieur privé à Genève et est accréditée par le Conseil suisse d'accréditation (losseiignement) à laenseiignement . A SWISS UMEF est fière d'avoir été la première institution privée accréditée au niveau fédéral en tant qu'institut universitaire de sciences appliquées dans le canton de Genève.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 több

  Az európai egyetemek konzorciuma egy új és innovatív páneurópai EUMaster4HPC programot fejlesztett ki, amely a nagy teljesítményű megoldásokra összpontosít. Az EUMaster4HPC összehozza az európai HPC-oktatás főbb szereplőit, hogy a magasan képzett és tehetséges HPC-szakértők következő generációját képezze ki az európai digitális átalakulás előmozdítására. Az EUMaster4HPC innovatív tantervre és tanítási paradigmákra, akadémiai kiválóságra, világszínvonalú HPC-szakértőkre, szuperszámítási központokhoz való hozzáférésre és erős iparági támogatásra támaszkodik.

  • Basel, Svájc

  A Masterstudio Design at the Institute Contemporary Design Practices (ICDP) három stúdióból áll: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Minden stúdiónak van egy diszciplináris fókusza. Ezenkívül az ICDP kutatási diskurzusa a digitális integrációra, a tervezési kultúrákra és a körkörös tervezésre összpontosít, és többdimenziósan tükröződik és kommunikál. Alkalmazott kutatásunk és projektmunkánk alapja az „Advanced Design” tervezési kifejezés. A maximalizálás jelenlegi gazdasági gyakorlata helyett a tanításban és a tervezésben az extrapreneur szerepét alkalmazzuk, amely az együttműködést és a rendszerszintű cselekvést jelenti: A globális válságok, az éghajlatváltozás és a társadalmi egyenlőtlenség aktuális kérdései kerülnek megvitatásra és továbbfejlesztésre. Fenntarthatóság és ökológia, befogadás és technológia, interakció és anyagszerűség azok a területek, amelyeken a tervezés szerepe megkérdőjeleződik, és új elképzelések születnek az emberi együttélésről és a gazdasági tevékenységről. A Masterstudio Design mélyreható képzést kínál a professzionális, jövőorientált tervezési gyakorlatban és az alkalmazott kutatásban. Meghatározzák és meghatározzák a releváns kutatási kérdéseket, megfelelő és összetett tervezési folyamatokat dolgoznak ki, projekteket dolgoznak ki és hajtanak végre. A képzés részei a kommunikáció, a projektmenedzsment, a több tudományágat átfogó és kutatásorientált csapatmunka.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University a legjobb nemzetközi egyetem Spanyolországban, campusokkal Madridban és Segoviában. A világ egyik vezető felsőoktatási intézményeként elismert IE olyan vezetőket formál, akik az innovációt és a változásokat ösztönzik a szervezetekben, olyan tanulási környezetet biztosítva, ahol a technológiák és a sokszínűség kulcsszerepet játszik a globális jövőkép, a vállalkozói gondolkodásmód és a humanista megközelítés előmozdításában.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Zürich, Svájc

  Swiss School of Business Research svájci színvonalú akadémiai kiválóságot kínál diákjainknak, akik a világ minden tájáról jelentkeznek innovatív alap-, mester- és doktori fokozat megszerzésére. Számos előnyt és lehetőséget biztosítunk a növekedéshez és fejlődéshez egy dinamikus nemzetközi környezetben, ahol a hallgatók ünnepelhetik az interkulturális sokszínűséget és az innovatív tanítási stílusokat.

  • Neuchâtel, Svájc
  • Leicester, Egyesült Királyság
  • + 1 több

  A CIES - International Center for Sports Studies, egy független tanulmányi központ a svájci Neuchâtelben. 1995-ben alapítványként jött létre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), a University of Neuchâtel, valamint Neuchatel városa és állama között.

  • Port-Valais, Svájc
  • Brig, Svájc

  Svájc legjobb gasztronómiai iskoláiként tartanak számon bennünket, és a világ egyik legkiválóbbjaként tartunk számot átfogó tantervünknek köszönhetően, amely ötvözi a legjobbra értékelt kulináris művészeti oktatást a gyakorlati üzleti elmélettel. Ápolja tehetségét, táplálja kíváncsiságát, és építse fel az erős alapot ahhoz, hogy sikeres legyen a kulináris művészetek világában. A Culinary Arts Academy Switzerland nem csak világszínvonalú oktatásban részesül, hanem az ezt alátámasztó képesítéseket is.

  • Lausanne, Svájc
  • Singapore, Szingapúr
  • + 1 több

  Az 1893-ban Ecole Hôtelière de Lausanne néven alapított EHL Hospitality Business School úttörő szerepet tölt be a svájci vendéglátó-oktatás módszereiben, és felállítja a kiválóság színvonalát. Ma az EHL a tudományos szigor és az ipari gyakorlat svájci értékeit a kreativitással és innovációval ötvözi az ügyfélközpontú vendéglátó-menedzsment szakok számára, amelyek felkészítik a diplomásokat a jövő vezetésére, valamint a tisztelettel és empátiával való gazdálkodásra.

  • Lucerne, Svájc
  • Risch-Rotkreuz, Svájc

  A Lucerne School of Business Közép-Svájc kiválósági központja az üzleti és regionális gazdaságtan, a banki és pénzügyek, a kommunikáció és a marketing, valamint a turizmus és a mobilitás gazdaságilag és társadalmilag fontos területein. Az általunk kínált igényes, gyakorlati szempontból releváns és kutatásra épülő alap- és mesterképzési szakok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy cégek, közintézmények és non-profit szervezetek számára szakképzett munkaerőt képezzenek.

  • Basel, Svájc

  Az 1460-ban alapított Bázeli Egyetem Svájc legrégebbi egyeteme. Az Üzleti és Gazdaságtudományi Kar 1995-ben alakult, és a második legfiatalabb a Bázeli Egyetem hét kara közül. A közgazdaságtan tantárgyat azonban már közel 150 éve tanítják Bázelben.

  • Geneva, Svájc

  Az ESDST a Rushford Business School adatiskolája, amelyet a James Lind Institute akkreditált. Az iskola felsőfokú adattudományi és technológiai programokat kínál, amelyek fokozatát a Rushford Business School ítéli oda. Tanáraink és mentoraink adattudósok, és neves pozíciókban dolgoznak az iparágban. Alkalmazott módszertannal oktatunk valós adatkészlettel, és a diploma egy tanácsadói csúcsprojekttel zárul. Ennek célja, hogy diákjainkat világszínvonalú felső szintű menedzserekké és adattudósokká tegyük.

  • Geneva, Svájc

  Az 1978-ban Svájcban alapított Webster University Geneva egy akkreditált amerikai egyetemi campus, amely magas színvonalú angol nyelvű programokat kínál alapképzési (bachelor szintű) és posztgraduális (mesterképzési) szinten. Webster széles liberális művészeti megközelítést kínál a tanításhoz Svájc kulturálisan gazdag kontextusában, és az egyetem a "Genève Internationale"-t alkotó közösség és szellem fontos tagjává vált.

  • Geneva, Svájc

  Angol tanítású alapítványi, alapképzési, mesterképzési és MBA programokat kínálunk olyan vállalkozásokban, amelyek elősegítik a vállalkozói szellemet, az innovációt és a vezetést, és amelyeket a vállalkozások nagyon keresnek. Ide tartoznak többek között az üzleti adminisztráció, a kommunikáció és a közönségkapcsolatok, a nemzetközi üzleti tevékenység, a digitális üzleti tevékenység, a sportmenedzsment, a marketing, a pénzügyek és a vállalkozás.

  • Zürich, Svájc

  Közel 30 000 beiratkozott hallgatójával a University Of Zurich (UZH) Svájc legnagyobb egyeteme. A mintegy 100 különböző tantárgyi területet lefedő hét karból álló egyetem alapképzési, mesterképzési és doktori képzések széles skáláját kínálja. programokat. Számos elismerés emeli ki az egyetem nemzetközi hírnevét az orvostudomány, az immunológia, a genetika, az idegtudomány és a szerkezetbiológia, valamint a közgazdaságtan területén.