Keystone logo
Szaúd-Arábia

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Szaúd-Arábia 2024

Intézmények száma: 32
  • Hamad Town, Bahrein
  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
  • Oman Online, Omán
  • + 7 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ayn Ibn Fuhayd, Szaúd-Arábia

  Az elméletet és a gyakorlatot ötvöző hatalmas diplomaprogram és egyedi tanfolyamok révén a Josoor létrehozása óta oktatási és képzési megoldásokat nyújtott több mint 4000 résztvevő számára, felkészítve őket a sportipar projektjeinek és szervezeteinek irányításához szükséges képességekkel és szakértelemmel, valamint világszínvonalú szolgáltatásokkal. , nagy jelentőségű sport- és szabadidős rendezvények.

  • Al Hofuf, Szaúd-Arábia

  Mennyire vagyunk elégedettek a King Faisal University , a tudás városával az Al-Ahsa Oázisban; elektronikus portálján és ablakain keresztül üdvözölhetjük Önt, amelyek az ősi egyetem eredményeit, és az eredményeit több mint négy és fél évtizeden átívelik 1975-ben 1395 AH óta, és hálát adnak a Mindenható Istennek, majd bölcs vezetésünktől kapott nagylelkű gondoskodás és korlátlan támogatás, áldja meg Isten, hisz a nemzet oktatási és kutatási intézményeire bízott úttörő és vezető szerepben, hogy hozzájáruljon az átfogó nemzeti fejlődés eléréséhez.

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  Riyadh Elm University , korábban Rijádi Fogorvosi és Gyógyszerészeti Főiskolák (RCsDP) egy magántulajdonban lévő középiskola utáni oktatási intézmény, amely a Szaúd-Arábiai Királyságban, Rijádban található. A Főiskolát 2004 februárjában hivatalosan jóváhagyta a Szaúd-arábiai Királyság Felsőoktatási Minisztériuma, hogy professzionális érettségi fokozatú programokat kínáljon a fogászat, a foghigiénia, a fogászati asszisztencia, a gyógyszerészet és az orvosi laboratóriumi technológia területén.

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  Kedden 1419.01.09. AH (1998. 06. 06.) HRH koronaherceg - Isten védje meg - elrendelte Imamm Mohammad Ibn Szaúd Iszlám Egyetem és a déli régióbeli Saud Egyetem egyesítését egyetlen entitássá az új identitás alatt a „ King Khalid University ”. Később, AH 1119/03/3-án (AD 6/7/1998) királyi rendeletet, a 7/78 / M. Rendeletet adtak ki az egyesülés végrehajtásához szükséges összes rendszeres eljárás befejezéséhez. Az egyetem első költségvetését az általános állami költségvetés keretein belül adták ki 1919. szeptember 14-én (AD 01/01/1999).

  • Dammam, Szaúd-Arábia

  Mielőtt az „Al Asala Főiskolák” neve kiemelkedne, részletes vizsgálatot végeztek a tudományterületekről, a hallgatói létszámról az egyes tudományterületeken a Királyság szintjén, és az egyes városok szintjén elérve a legjobb tudományterületeket a hallgatók részvételi aránya szempontjából , általában a szaúdi munkaerőpiac és különösen a keleti tartomány követelményei.

  • Mecca, Szaúd-Arábia

  A Szaúd-arábiai Királyság az iszlám világ országaiban élen jár vallási státusza, valamint történelmi és civilizációs jelentősége miatt. Ide tartozik a Qiblah (Ka`bah), amellyel a muszlimok napi imáik során szembesülnek. Sőt, emberek milliói fordulnak Makkahhoz, akik Hajj és Umrah előadását kívánják elvégezni.

  • Industrial Area, Szaúd-Arábia

  Majmaah University az egyik legutóbbi egyetem a kedves szülőföldön, amely csatlakozott számos és nagy tudományos épület rendszeréhez, hogy az egyetemi oktatás mellékfolyójává váljon, és engedélyt ad az Al-Majmaah kormányzóság lakosainak és az egyetem hatókörébe tartozó kormányzóságoknak. sokat nyújtani nekik.

  • Tabuk, Szaúd-Arábia

  A felsőoktatási minisztérium a magánszférában és a közszférában a KSA felsőoktatási intézményeinek kínálatában betöltött integráció elve alapján ösztönzi a magán felsőoktatást minden akadémiai specialitásban. Királyi fensége, Fahad Bin Sultan herceg, Tabuk tartomány hercege arra ösztönözte a befektetőket, hogy indítsanak egy privát egyetemet a kultúra és az oktatás terjesztésére Tabuk városában, melynek megkülönböztetett földrajzi elhelyezkedése a régió és környéke számára szolgál.

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  A királyi magánoktatás Salman bin Abdulaziz király, a két szent mecset letéteményesének kormányának újjáéledését és nagy figyelmét tanúsítja, ha Isten megőrzi. A Dar Al Uloom a Királyság egyik legkiválóbb magánegyeteme, amelynek célja a felsőoktatás és a fenntartható emberi tőkébe történő befektetések előmozdítása.

  • Buraydah, Szaúd-Arábia

  Szaúd-Arábia egyik közigazgatási régiója, központja Buraidah városa. Qassim a rengeteg talajvízről ismert, és a Szaúd-Arábiai Királyság számára biztosítja a legjobb dátum- és zöldségféléket. A régió legfontosabb városai: Buraidah, legnagyobb város, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Rijád Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa és mások.

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  A PSU közösségét egy közös cél vezérli: jobb világot teremteni az oktatás, a kutatás és az innováció révén. Vidámak és mókásak, ötletesek és művésziek vagyunk, a számok megszállottjai és barátságosak a tehetséges emberek számára.

  • Taif, Szaúd-Arábia

  Taif University fő campusa jelenleg Al-Hawiyya, Taif kormányzóságban, Makkah Emirátusban található, Szaúd-Arábia nyugati régiójában, a Sarawat-hegység keleti lejtőin, 1700 m tengerszint feletti magasságban, az Arab délnyugati részén. Félsziget. A TU-nak három fiók campusa is van Taif kormányzóságban: Taraba Branch (Taiftól kb. 150 km), Khurma Branch (Taiftól kb. 200 km) és Ranya Branch (Taiftól 350 km).

  • Jeddah, Szaúd-Arábia

  Az intézményi kiválóság elérésére törekszünk fenntartható stratégiai partnerségek kiépítésével az oktatási folyamat és a speciális alkalmazott gyakorlatok fejlesztésének előmozdítása érdekében.