Keystone logo
Szaúd-Arábia

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Szaúd-Arábia 2024

Intézmények száma: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Szaúd-Arábia

  Az elméletet és a gyakorlatot ötvöző hatalmas diplomaprogram és egyedi tanfolyamok révén a Josoor létrehozása óta oktatási és képzési megoldásokat nyújtott több mint 4000 résztvevő számára, felkészítve őket a sportipar projektjeinek és szervezeteinek irányításához szükséges képességekkel és szakértelemmel, valamint világszínvonalú szolgáltatásokkal. , nagy jelentőségű sport- és szabadidős rendezvények.

  • Buraydah, Szaúd-Arábia

  Szaúd-Arábia egyik közigazgatási régiója, központja Buraidah városa. Qassim a rengeteg talajvízről ismert, és a Szaúd-Arábiai Királyság számára biztosítja a legjobb dátum- és zöldségféléket. A régió legfontosabb városai: Buraidah, legnagyobb város, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Rijád Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa és mások.

  • Taif, Szaúd-Arábia

  Taif University fő campusa jelenleg Al-Hawiyya, Taif kormányzóságban, Makkah Emirátusban található, Szaúd-Arábia nyugati régiójában, a Sarawat-hegység keleti lejtőin, 1700 m tengerszint feletti magasságban, az Arab délnyugati részén. Félsziget. A TU-nak három fiók campusa is van Taif kormányzóságban: Taraba Branch (Taiftól kb. 150 km), Khurma Branch (Taiftól kb. 200 km) és Ranya Branch (Taiftól 350 km).

  • Jeddah, Szaúd-Arábia

  Az intézményi kiválóság elérésére törekszünk fenntartható stratégiai partnerségek kiépítésével az oktatási folyamat és a speciális alkalmazott gyakorlatok fejlesztésének előmozdítása érdekében.

  • Abha, Szaúd-Arábia

  Kedves leendő ügyfelünk! Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy röviden bemutatkozzunk. A HIPIT (Higher Institute for Paper & Industrial Technologies) egy nonprofit oktatási és műszaki képző intézet, amely 2 éves diplomaprogramot kínál az újonnan diplomázó szaúdiak számára. A HIPIT a TVTC (No 210412) engedélyével rendelkezik. Intézetünk elkötelezett amellett, hogy a KSA legjobb vállalatai által igényelt minőségi oktatást és a legjobb technikai képzésben részt vevő gyakornokokat biztosítsa. A HIPIT hisz a jövedelmező és élvezetes hosszú távú kapcsolatokban a hallgatóinkkal, ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal.

  • Rabigh, Szaúd-Arábia

  Víziónk: A legjobb szolgáltatónak lenni a hatékony tehetségek kifejlesztésében a víz- és energiatechnológiák területén.

  • Riyadh, Szaúd-Arábia

  Az Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) az Aviation Australia és a szaúdi Shamal Investments közös vállalkozása.

  • Al Bukayriyah, Szaúd-Arábia

  Amellett, hogy a Sulaiman Al Rajhi főiskolák egyike a maga nemében oktatási intézménynek, amely egyedülálló hozzáférést biztosít az egészségügyi oktatási forrásokhoz világszerte, egyetemünk kiemelkedik a nemzetközi tanfolyamválasztás, az egyedi tanfolyamok, a legújabb tanterv, a Maastrichti Egyetemre való áttérés lehetőségével is bármely szakaszában.

  • Amman, Jordánia
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 6 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...