Keystone logo
Szlovénia

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Szlovénia 2023

Intézmények száma: 9
  • Koper, Szlovénia
  • Salzburg, Ausztria
  • + 4 több

  Az Alma Mater Europaea egy független felsőoktatási intézmény, amely karrierközpontú oktatás biztosítására szakosodott pályahiányos tanulmányi területeken. Tanulmányi programjaink relevánsak, naprakészek, interdiszciplinárisak és interaktívak.

  • Celje, Szlovénia

  A jövőt a tudás, a vállalkozói szellem és az innováció révén hozzuk létre - Az ISSBS-nél sikertörténeteket hozunk létre. Valamennyi tanulmányi program nemzetközileg akkreditált diplomát adományoz, míg a Szlovén Minőségbiztosítási Ügynökség (SQAA) akkreditálja. A diplomáját világszerte el fogják ismerni, míg az SQAA az ENQA (Európai Felsőoktatási Minőségbiztosítási Szövetség) tagja.

  • Ljubljana, Szlovénia

  Sigmund Freud University Ljubljana (SFU Ljubljana) a bécsi Sigmund Freudi Egyetem, az osztrák jog szerint akkreditált magánegyetem egyik nemzetközi ága. Az AQ Austria (Ausztria Minőségbiztosítási és Akkreditációs Ügynöksége) akkreditálta a Pszichoterápiás Kar (2013) és a Pszichológiai Kar (2018) tanulmányi programjait.

  • Ljubljana, Szlovénia

  2007 óta a Számviteli és Pénzügyi Főiskola olyan környezetet hozott létre, amely hallgatóink számára szakmai fejlődést és mélyreható ismereteket kínál, amelyeket később munkájuk során megvalósítanak. A VŠR College of Accounting and Finance magán felsőoktatási intézmény.

  • Ljubljana, Szlovénia

  IBS International Business School Ljubljana , Szlovénia, egy kis magántulajdonú Alkalmazott Tudományi Egyetem, amely BA és MA programokat végez a nemzetközi üzleti életben. A szlovén egyetemi oktatási hatóságok teljes mértékben akkreditálják az IBS-t és annak programjait. IBS International Business School Ljubljana 2009-ben kezdte meg a hallgatóközpontú megközelítés kialakítását.

  • Ljubljana, Szlovénia

  Az 1919-ben alapított Ljubljanai Egyetem 23 karral és 3 művészeti akadémiával Szlovénia legrégebbi és legnagyobb felsőoktatási, tudományos kutató- és művészeti intézménye. Az egyetem alap-, alkalmazott- és fejlesztési kutatásokat szorgalmaz. Ma a Ljubljanai Egyetem a világ egyetemeinek legjobb 3%-a közé tartozik.

  • Maribor, Szlovénia

  A Természettudományi és Matematikai Karot (FNM) 2006-ban hozták létre. Az volt, amikor az Oktatási Kar három különféle karra bomlott. Az FNM különböz? részlegekre oszlik: Biológiai Tanszék, Fizika Tanszék, Matematika és Számítástechnika Tanszék és M?szaki Tanszék. A kar elképzelése, hogy a régió vezet? oktatási, kutatási és alkalmazási fejleszt? központjává váljon a biológia, az ökológia, a fizika és a matematika területén. Arra is törekszik, hogy a Szlovénia leend? tanárainak oktatására vezet? vezet? központ legyen különböz? területeken, például természettudomány, matematika és m?szaki tanulmányok.

  • Maribor, Szlovénia
  • Belgrade, Szerbia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ljubljana, Szlovénia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...