Keystone logo

A legjobb egyetemek számára Akadémiai tanfolyam Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

Intézmények száma: 4013
  • Chicago

  Az Illinois Tech az első helyen áll Illinois államban a magánfőiskolák között a befektetés megtérülése tekintetében (a támogatás után, PayScale), és a 44. helyen a legjobb ár-érték arányú iskola az Egyesült Államokban (US News & World Report). Az Illinois Tech végzettségűek 92,8%-os foglalkoztatási arányt érnek el a diploma megszerzését követő hat hónapon belül (2021-es osztály). Öregdiákjai közé tartozik többek között a mobiltelefon feltalálója, a vonalkód-technológia úttörője és az Amazon Alexa vezető tudósa.

  • Royalton

  Diákok oktatása egy sokszínű közösségben, amely elősegíti a személyes növekedést, és lehetővé teszi számukra, hogy kiemelkedő szakmai készségeket és magas etikai értékeket szerezzenek, amelyek segítségével jogászként, környezetvédelmi és egyéb szakemberekként szolgálhatnak az egyre inkább technológiailag és kölcsönösen függő globális társadalomban.

  • Athens

  Ha az oktatásról van szó, a rugalmasság számít. Ezért az OHIO-nál kizárólag online programot választhat. Válasszon bizonyítványok vagy társult képzési programok, gyorsított alapképzési vagy mesterképzési programok széles választékából, hogy befejezze diplomáját az OHIO Online™ segítségével

  • Boston

  Szereted a filmeket? Közösségi média? Hírek? Mesélni? Gondolkodásmód – és talán a történelem? A Boston University College of Communication (COM) az Ön számára.

  • University Heights

  A JCU formatív utat biztosít Önnek, hogy ihletett vezetővé váljon, akinek tudása, karaktere és szíve a nagyobb jó szolgálatában áll. ÉLETÉRT.

  • Squirrel Hill North

  A Carnegie Mellon Egyetem Modern Nyelvek Tanszékén díjnyertes tanárok és nemzetközileg elismert kutatók dolgoznak. Kutatásunk és oktatásunk elősegíti a nyelvtanulást, elmélyíti a kulturális megértést az irodalmi és kulturális tanulmányokon keresztül, és kiemeli az élvonalbeli technológiával megerősített tanulást. Nyolc nyelven (arab, kínai, francia, német, olasz, japán, orosz és spanyol) egyetemi és posztgraduális programokat kínálunk olyan területeken, mint az irodalom- és kultúratudomány, az alkalmazott nyelvészet és a második nyelv elsajátítása (SLA), magával ragadó. technológiák, fordítás és lokalizáció.

  • Buffalo

  Az északkeleti régió legjobb intézményei közé sorolt Canisius egy mesteri szintű főiskola, és egyike az ország 27 jezsuita főiskolájának és egyetemének. Az 1870-ben alapított Canisius egyetemi, posztgraduális és szakma előtti programokat kínál, melyeket a hallgatók és oktatók közötti szoros együttműködés és mentorálás jellemez. Felkészítjük a hallgatókat az intellektuális felfedezés, a szolgálat és a vezetés életére a bölcsészettudományokra épülő alaptanterv és a tanulási tapasztalatok széles skálája révén.

  • Livonia

  A Schoolcraft College egy közösségi főiskola a Michigan állambeli Livonia államban, a Detroit nagyvárosi terület része. Szeretettel várunk diákokat a világ több mint 42 országából. Világszínvonalú oktatást kínálunk megfizethető tandíjjal, kis osztálylétszámmal, lelkes professzorokkal és személyre szabott támogatással. A Schoolcraft College több mint 60 társult képzési programot kínál, függetlenül attól, hogy az Ön érdeklődési köre az üzleti élet, az egészségügy, a mérnöki tudományok vagy bármi a kettő között van, itt megtalálja a megfelelőt. A hallgatók társult diplomát szerezhetnek, és karriert kezdhetnek, vagy átléphetnek egy négyéves főiskolára vagy egyetemre, hogy megszerezzék az alapképzést. A michigani magán- és állami intézménnyel kötött partnerségünk egyszerű áthelyezési folyamatot eredményez.

  • Coral Gables

  Kilenc évtizeddel 1929-es megalakulása óta University of Miami Patti and Allan Herbert Business School készen áll arra, hogy válaszoljon a forradalmi gondolkodásra és az elvi vezetésre irányuló felhívásra, miközben arra törekszünk, hogy újradefiniáljuk az üzleti oktatást a 21. századra. Miközben a társadalmak szerte a világon hatalmas gazdasági, technológiai és környezeti változásokkal és kihívásokkal küzdenek, úgy gondoljuk, hogy az elvi vezetőknek alkalmazniuk kell a fenntartható növekedés, a méltányos fejlődés és az etikus üzleti gyakorlat koncepcióit, hogy a világot jobbá, virágzóbbá tegyék.

  • Lewiston

  A Lewis-Clark State College felkéri a hallgatókat, hogy TÖBBET TEGYENEK egy olyan oktatási tapasztalaton keresztül, amely a gyakorlati tanulást, a kis osztálylétszámot, a kar kiválóságát, a hallgatók közötti interakciót és a diploma megszerzése utáni sikert hangsúlyozza. Az 1893-ban alapított és az idahói Lewistonban található LC State meleg és barátságos campusa egyedülálló és biztonságos tanulási környezetet biztosít az LC-völgy szépségével körülvéve.

  • Portland

  University of Western States (UWS) világszínvonalú, integrált egészségügyi oktatást kínál, és bizonyítékokon alapuló megközelítést kínál az egészségre és a wellnessre. Pályakezdőink magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújtanak, amely a tudományon, a szakember készségén és tudásán, valamint a páciens vagy ügyfél preferenciáin és tapasztalatain alapul.

  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 több

  A legnagyobb magánegyetem New Jerseyben, az FDU egy non-profit, nem szekta, többkampuszú intézmény. Az 1942-ben alapított FDU 1948-ban négyéves státuszt kapott, 1956-ban pedig egyetemi engedélyt kapott. Az egyetem több mint 100 egyetemi és posztgraduális képzési programot kínál, beleértve a gyógyszerészi, ápolói, klinikai pszichológiai és iskolapszichológiai doktori programokat; és egy AACSB által akkreditált üzleti iskola. A képzési programokat két New Jersey-i campuson és az Egyesült Államokon kívüli FDU két helyszínen kínálják: Wroxton College-ban, Oxfordshire-ben, Angliában és Vancouver Campus-on, British Columbiában, Kanadában.

  • Boston

  A University of Massachusetts Boston a városi állami egyetemek kiválósági modelljeként ismert országosan. A festői vízparti kampusz, ahonnan könnyen elérhető Boston belvárosa, a John F. Kennedy Könyvtár és Elnöki Múzeum, a Commonwealth Museum és a Massachusettsi Állami Levéltár, valamint az Egyesült Államok Szenátusának Edward M. Kennedy Intézete mellett található.

  • Fairfax

  A Virginiai Nemzetközösség által a nemzeti főváros régiójában alapított nyilvános, átfogó kutatóegyetem egy innovatív és befogadó akadémiai közösség, amely elkötelezett egy igazságosabb, szabadabb és virágzóbb világ megteremtése mellett.

  • Stephenville
  • Crowley
  • Midlothian
  • + 2 több

  A Tarleton State University fő campusa Stephenville-ben található, egy órával délnyugatra Fort Worthtől.