Keystone logo

Diploma Programok ban ben Grafikai tervezés ban ben Surrey, Kanada 2023

Áttekintés

Surrey, a város, ahol megtalálható számos diploma és képzési programok, amely kapcsolódik a tudomány, a művészet, az egészségügy, az üzleti és a készségek képzések a diákok. A felsőoktatási jól biztosítja a számos oktatási központok, mint például, Kwantelen Műszaki Egyetem és más felsőoktatási intézmények, melyek biztosan hatással volt a közösség.

Grafikusok segítségével az ügyfelek kommunikálni használatával fényképezés, szimbólumok, szövegek, illusztrációk szín és textúra eredeti módon annak érdekében, hogy a figyelmet a célközönség. Azok, akik tanulmányozzák grafikai tervezés képes lehet dolgozni, mint a vizuális, webdesignhez, vagy copywriters és stratégák.

Kanada észak-amerikai országban, amely a tíz tartomány és három terület. Található északi részén a kontinens, és kiterjeszti az Atlanti-óceántól a Csendes-és észak felé a Jeges-tenger.

Olvass tovább
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum