Keystone logo

0 Szakmai Diploma Programok ban ben Társadalomtudományok Fejlesztési tanulmányok Közösségfejlesztés ban ben London, Kanada számára 2024

Szűrők

Szűrők

 • Szakmai Diploma
 • Kanada
 • Társadalomtudományok
 • Fejlesztési tanulmányok
 • London
 • London
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (0)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

  Clear filters

  Szakmai Diploma Programok ban ben Társadalomtudományok Fejlesztési tanulmányok Közösségfejlesztés

  London város Kanadában sokkal inkább a hazai és a külföldi diákok, akik jönnek ide, hogy előre az oktatás. A város otthont, néhány fő tanulási intézmények a régióban, mint a Fanshawe College, és a University of Western Ontario, ez a tény valóban tükrözi, hogy az oktatás sokkal értékelik.

  Ha valódi változást szeretne elérni az emberek életében, a közösségfejlesztés lehet, hogy az Ön számára megfelelő. Ez a terület az egyének és közösségek jólétének fokozásáról szól a különféle társadalmi, gazdasági és környezeti kihívások kezelésével.

  A közösségfejlesztési program során olyan témákat fedezhet fel, mint a szociológia, az antropológia, a várostervezés, a közgazdaságtan és a politikai elemzés.

  A közösségfejlesztési diploma valóban kifizetődő karrierlehetőségekhez vezethet mind az állami, mind a magánszektorban. Képzelje el, hogy kormányzati ügynökségekkel, non-profit szervezetekkel vagy vállalkozásokkal dolgozik közösségfejlesztési programok létrehozásában és értékelésében. Vagy működjön együtt építészekkel, mérnökökkel és politikai döntéshozókkal a fenntartható növekedést szolgáló földhasználati tervek és övezeti szabályozások kialakításában.

  Közösségfejlesztési diplomával több mint készen állsz összetett társadalmi, gazdasági és környezeti problémák megoldására.

  Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.