Birchwater Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

Birchwater Education egy olyan Birchwater Education intézmény, amely nyelvi és üzleti tanulmányi programokra szakosodott.

Arra törekszünk, hogy hallgatóink vágyat tanuljanak és átalakítsák lehetőséget a jövőbeli fejlődésükre.

Mi arra törekszünk, hogy segítsük a diákjainkat személyesen és a munkakörnyezetben alkalmazkodni tudásukkal, készségeikkel és képességeikkel, hogy teljes potenciáljuk elérése és sikeres szakemberek legyenek.

Oktatóként a többféle intelligenciát különféle oktatási stratégiákkal, innovatív technikákkal és a hallgatók tanulásának technológiai módszerekkel történő fokozásával igyekszünk ellátni.

Mint munkáltatók, értékeljük munkatársainkat, ösztönzik kreativitásaikat és ötleteiket, és támaszkodnak rájuk, hogy képessé tegyük látásunkat.

Szolgáltatásként értékeljük a vállalkozással, a közösséggel, a civil társadalommal és az államgal való hatékony kapcsolatot.

A látomásunk

Birchwater Education , hogy globálisan és nemzetközileg elismert intézményként működik, olyan innovatív, kreatív és adaptív közösséggéppel, amely dinamikus és izgalmas hallgatói központú szállítással rendelkezik, ami jó hírnevet ad az oktatási kiválósághoz. Ennek során célunk, hogy mind nemzeti, mind globális szinten javítsuk hallgatóink életlehetőségeit.

Alapértékei

  • Az integritás az őszinteség, az udvariasság és a tisztesség. Nagyra értékeljük, hogy minden gyakorlatban etikus legyen. A kar tagjai törekszenek arra,
  • Diákközpontú: Elkötelezettek vagyunk az oktatásban, a kutatásban és a szolgáltatásban annak érdekében, hogy megfeleljenek a változó igényeknek. Támogatjuk az egész életen át tartó tanulást, a polgári és társadalmi felelősségvállalást, a vezetést és a karrierépítést
  • Kiválóság a szigorú, magas színvonalú oktatáson keresztül minden diák számára. Kiválóság a szolgáltatások tanításában és nyújtásában.
  • Alkalmazkodóképesség: A hallgatók felkészítése egy globális, technológiailag változó világra a kari és a személyzet tagjai számára alkalmazkodniuk kell és reagálniuk kell a programok és szolgáltatások fejlesztésére és megvalósítására. A Birchwater nagy értéket képvisel a kar és a személyzet vezetésével
  • Egy kollegiális környezet kortárs, funkcionális és kellemes létesítményekkel, biztonságos kollégiummal és felelős költségvetési gazdálkodással

Helyszínek

Limerick

Address
Riverstone Clock Tower, Hartstonge Gate, Henry St,
Limerick City

Limerick, Limerick megye, Írország