City Colleges - Online Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a College of e-Learning City Colleges

A College of e-Learning kínálunk ugyanaz Város főiskolák kurzusokon, de az online formátumban. A diákok élvezik a világszínvonalú online források, a legjobb és a leginkább up-to-date tananyag, és a könyörtelen elkötelezettség személyes figyelmet. Város főiskolák "College of learning képvisel egy teljesen újszerű megközelítés a harmadik szintű szakmai oktatás és a vizsga előkészítése az interneten.

Sok Írország vezető oktatói a következő területeken: törvény, Számviteli, Media, Entertainment & Journalism, Business, Számítástechnikai és informatikai, a művészetek, Kriminológiai és Pszichológiai jöttek össze, hogy a diákok egy másfajta oktatási tapasztalat, ahol az a tanuló igényei kiemelkedő, és az ő elvárásai folyamatosan meghaladta.

Hogyan működik

E-learning bizonyult rendkívül hatékony módszer a tanítás. Általa szolgáltatott millió tanulók értékes lehetőségeket a haladást tanulmányait egy kényelmesebb, olcsóbb és hatékonyabb módon. A szakvélemény a US Department of Education (Evaluation of Evidence-Based gyakorlatok Online Learning (2010)) azt találta, hogy a "osztályok online tanulás (e tanított teljesen online, vagy kevert) átlagosan termelnek erősebb diák tanulási, mint a nem osztályok kizárólag szemtől-szembe utasítást ", és" .. hogy átlagosan a diákok az online tanulási feltételeket teljesített szerényen jobb, mint a befogadó szemtől-szembe utasítást. "A kezelés ideje alatt természetesen a College of learning City Colleges nem is lehetne egyszerűbb. Akkor hozzáférhet a teljes kiegészíti előadások (élő vagy rögzített - a választás a tiéd), kivételes tananyagok letölthető formátumban, és a személyes, egy-egy támogatást a kurzus részét.

Helyszínek

Írország Online

Address
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Írország Online, Írország

UK Online

Address
UK Online, Egyesült Királyság

USA Online

Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok

Ausztrália Online

Address
Ausztrália Online, Ausztrália

Kanada Online

Address
Kanada Online, Kanada

Németország Online

Address
Németország Online, Németország

Franciaország Online

Address
Franciaország Online, Franciaország

Szingapúr Online

Address
Szingapúr Online, Szingapúr

Egyesült Arab Emírségek Online

Address
Egyesült Arab Emírségek Online, Egyesült Arab Emírségek

Olaszország Online

Address
Olaszország Online, Olaszország

Programok

Az intézmény további kínálata: