Cork English Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Angol nyelvtanulás Cork City, Írország

Mi egy független angol nyelviskola szívében található a Cork City a dél-Írország. Megalapította az igényeknek, akiknek első nyelve nem angol, az a célunk, hogy kiváló oktatás angol language.Cork város barátságos környezete, a diákok a lehetőséget, hogy az angol nyelvet anyanyelvi és gyakorlat minden más, miközben egyre nagyobb megértést ír élet és a kultúra.

Által elismert ACELS, a szolgáltatás minősége és Képesítési Írország, az angol nyelv tanítása kínálunk egy kiváló skáláját a kiváló minőségű pálya, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Mi is tagja Marketing angol Írország (MEI), bejegyzett egyesület csak a felső angol nyelviskola Írország.

Angol nyelvtanfolyam Bármi legyen szeretnének javítani a jelenlegi szintű angol van egy angol nyelvtanfolyam az Ön számára. Célunk, hogy diákjaink, hogy sikerül az angol nyelvtanulást meghaladja az elvárásokat, és valódi értéket mindenben, amit teszünk. Kínálunk egy sor minőségi programok, angol nyelven, hogy a nemzetközi diákok többek között:

Általános angol nyelvtanfolyam Üzlet angolul Cambridge vizsgálata előállítás Tanfolyamok IELTS vizsgálata előállítás Tanfolyamok Tanév programja

Angol nyelv Cork Szeretnénk biztosítani, hogy az időt a Cork olyan élvezetes és eredményes legyen. Lesz előnyös szakértelme és lelkesedése csapatunk az oktatók és a kisegítő személyzet.

Azon kívül, hogy az Ön számára a legjobb angol nyelvű képzést kínálunk változatos és érdekes társadalmi aktivitás program, hogy megadja a lehetőséget arra, hogy az angol nyelv gyakorlására nyelvi készségek valós situations.The szociális program arra ösztönzi a diákokat, hogy fedezze fel a gyönyörű látnivalók Cork város. Szervezünk félnapos kirándulások és egész napos kirándulásokat néhány leglátogatottabb és híres helyek Cork City és Írország.

Kínálunk gondosan kiválasztott Szállás lehetőségek helyéhez közeli iskola. Kínálunk megosztott apartman szállás a város központjában, csak percre a school.We is kínálnak fogadó család szállás és a hallgatói visszajelzések büszkélkedhet a legtöbb vendégszerető, barátságos fogadó családok körül.

Azt várjuk, hogy az angol nyelviskola és Cork között.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Courses in General English

Campus Nappali 1 - 50 hetek Nyílt Beiratkozás Írország Cork

[+]

tanfolyamok célja, hogy megadja a angol nyelvtudás élni, dolgozni, tanulni és utazás egy angol nyelvű környezetben.

Mielőtt elkezdené a kurzus a Cork English Academy akkor a teljes angol nyelvű szintű teszt segít meghatározni a kezdő szinten, és biztosítja, hogy Ön választja a legmegfelelőbb megoldásnak.

Tankönyvek, munkafüzetek és kiegészítő anyagok, beleértve az autentikus anyagok, mint például újságcikkek újságok, DVD-k, az internet, könyvek és más média használt a tanár, hogy megfeleljen a nyelvi szükségleteit valamennyi egyén az osztályban.

Meg lehet kezdeni a programot minden hétfőn a megadott tizenegy óra, kivéve az iskolai és a munkaszüneti napokon, ahol az iskola zárva van.... [-]


Kapcsolat
Cím
Clarkes Bridge House, Hanover Street
Cork, County Cork, IE