Hivatalos Leírás

Igazán büszkék vagyunk a tanulókra és a múltban elért eredményekre, amelyek lehetővé tették számukra, hogy tovább tanuljanak az egyetemeken belül és külföldön. Ezen kívül sokan haladtak tovább a Technológiai Intézmények és más felsőoktatási kollégiumok számára a felsőoktatási kapcsolatok rendszere és a Cork Colleges Progression linkek révén. Javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot a kollégiumgal, hogy részletesebb információt kapjon az Ön által érdekelt tanfolyamokról.

Válassz bölcsen és ne felejtsd el, hogy további tanácsokkal szolgálunk. Ez az új kezdete - az utazásod. A Kinsale College választásával az első fontos lépést megtette.

Liz Moynihan - igazgató

Főiskolai létesítmények

Kinsale College folyamatosan növekszik és fejleszti a tanulók igényeit; a főiskolai létesítmények tükrözik ezt a növekedést.
A kollégiumnak célja, hogy a Drámában részt vevő hallgatóknak lenyűgöző amfiteátrumában célba jöjjön. A Szakmai Cookery diákok egy professzionális konyhában és 16 fős étteremből állnak. A Fenntartható Kertészet / Permakultúra hallgatók hozzáférhetnek a piac kertjéhez, két poli-alagútjához és a kollégiumi helyszínhez növények, zöldségek, gyümölcsök, diófélék és virágok termesztéséhez. A technológiai képzések résztvevői az Apple Mac számítógépeket és a naprakész szoftvereket használják.
A művészeti hallgatók élvezik a sötétkamrák létesítményeit és a Kinsale-i Mill-be való belépést az év végi kiállításukra. Minden hallgatónak hozzáférést kell biztosítania egy felügyelt számítógépes teremhez tanulmányi és megbízási íráshoz, a számítógépes teremben nyomtatási lehetőségek, valamint ingyenes internet. A Kinsale fővárosában a diákoknak ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre. Minden kollégium diákja élvezheti a változatos és élénk társadalmi életet a Kinsale-ban, ahol rengeteg pub, éjszakai klub és élőzene található.

A kollégium helye

Kinsale College irigylésre méltó helyet foglal el a Kinsale halászati ​​és turisztikai faluban, 25 km-re Cork városától. A helyszín országos és nemzetközileg ismert éttermek, piacok és szabadtéri tevékenységek számára.
A helyszín befolyásolta egyes főiskola alapkőlegeinek növekedését és fejlődését: a szabadtéri kikapcsolódást, a fenntartható kertészetet (permakultúra) és a szakmai főzéseket. A nemzetközi diákok számára érdemes megemlíteni, hogy a Kinsale körülbelül 20 km-re van a Cork nemzetközi repülőtértől, és könnyen megközelíthető a Ringaskiddy kompkikötő. A rendszeres busz most Cork City-től Kinsale-ig működik, így könnyebben elérhetővé válik, mint valaha az egyetemen. Bérelhető szállások a faluban a tanévre rendelkezésre állnak, és a házak / szobák gyakran hirdetik a főiskolai hirdetőtáblán.

távközlés

A kommunikáció kötelező modul a legtöbb 5. szintű tanfolyamon és néhány 6. szintű kurzuson. Ez egy alapvető készség, amely hasznos és fontos az élet és a munka minden területén.
A modul befejezésekor a diákok javítják a beszéd, a hallgatás, az olvasás és az írás, valamint a nem-szóbeli és vizuális kommunikáció kulcsfontosságú készségeit. Az üzleti és kreatív írás, a csoportos részvétel, az interjú és a prezentációs készségek mindegyike kiterjed. A kommunikációs technológia óriási hatást gyakorol az életünkre, és a diákok megismerik a kulcsfontosságú kérdéseket.
Az információgyűjtést, mint például a kutatási készségeket fedezni fogják, és végső soron a hallgatók fejlesztik a bizalmukat, hogy közvetítsék és értelmezzék a jelentést hatékonyan a beszéd és az írás során.
A modul élénk, kreatív és interaktív módon tanít, az aktív hallgatói részvételt és az osztályok hozzájárulását ösztönzik.

Munkatapasztalat / munkatapasztalat

  • Munkatapasztalat: A diákok legalább tíz napos munkatapasztalatot igényelnek és elköltik a tanulmányaikhoz kapcsolódó elhelyezéssel. A tapasztalat során a legjobb tanulás része, amely lehetőséget nyújt a valódi gyakorlati tevékenységekre és feladatokra. A hallgatók folyamatosan folyóiratot tartanak tevékenységükről, és tükrözik teljesítményüket. A tervezés és az előkészítés magában foglalja az olyan dokumentumok előállítását, mint a jelenlegi önéletrajz, az alkalmazásról szóló levél, a készségellenőrzés, a karrierterv és a vizsgált iparág / ágazat elemzése. A munkához kapcsolódó jogszabályokat a diákok számára a jogaik és felelősségeik megértésének biztosítására kell fordítani. A munkahelyi felügyelő elvégzi a hallgató teljesítményén alapuló értékelőlapot.
  • Munka gyakorlat: A modulokat végző hallgatók legalább 40 napot igényelnek és költenek a tanfolyamhoz kapcsolódó szervezetben. Figyelnek napi tevékenységeikre, értékelik és elgondolják teljesítményüket.
A kutatás egy szervezetre, annak struktúrájára, funkcióira, politikáira stb. Kerül végrehajtásra. A munkához kapcsolódó jogszabályok a diákok számára a jogaik és felelősségeik megértése érdekében kerülnek kidolgozásra. A munkahelyi munkaadó a hallgató teljesítményén alapuló értékelési űrlapot tölt be.

Nemzetközi diákok

Kinsale College üdvözli a pályázókat a világ minden tájáról. Értékeljük a nemzetközi diákok kulturális sokszínűségét és gazdagságát a kollégiumhoz. Ez az oldal célja, hogy segítse a nemzetközi diákokat, akik a kollégiumon szeretnének tanulni.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Kinsale College

Ez a tanfolyam célja a diákok számára, ahol az angol nem az első nyelvük. A hatékony kommunikációra koncentrálunk, és magában foglaljuk a nyelvtanra, a szókincsre, a kiej ... [+]

Tanuljon angolul Kinsale-ban

Ez a tanfolyam célja a diákok számára, ahol az angol nem az első nyelvük. A hatékony kommunikációra koncentrálunk, és magában foglaljuk a nyelvtanra, a szókincsre, a kiejtésre, valamint a hallgatásra, beszédre, olvasásra és írásra vonatkozó átfogó munkát.

Az új szókincs hatalmas szerepet játszik ebben a kurzusban, és szakértői tanáraink biztosítják, hogy felkészültek munkájukra vagy továbbfejlesztetted az oktatásodat, mivel jobban tudod használni angolul pontosabban, hatékonyabban és bizalommal.

Üdvözöljük az összes nemzetet a mi nagymértékben változatos egyetemi campus, hogy javítsa az angol!

A tanfolyamról... [-]
Írország Kinsale
Kérj Információt
Angol
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Kinsale College

A Fenntartható Kertészet / Permakultúra tudományos alapú kurzus, amely gyakorlati és széles körű tanulási tapasztalatot kínál egy egyedülálló és virágzó főiskolai közössé ... [+]

Fenntartható kertészet / Permakultúra

A Fenntartható Kertészet / Permakultúra tudományos alapú kurzus, amely gyakorlati és széles körű tanulási tapasztalatot kínál egy egyedülálló és virágzó főiskolai közösségben. Kinsale erős hagyománya van az élelmiszerek és a gazdálkodás, valamint a közel idillikus környezetet az ökológia és a természeti környezet felfedezéséhez. A kurzus az osztálytermi beszélgetések, a gyakorlati tevékenységek, a helyszíni látogatások, a vendéglátó szakemberek és a csoportos projektmunkák mesterkurzusainak keveréke.

A tanfolyamról

A Fenntartható Kertészet / Permakultúra tudományos alapú kurzus, amely gyakorlati és széles körű tanulási tapasztalatot kínál egy egyedülálló és virágzó főiskolai közösségben. Kinsale erős hagyománya van az élelmiszerek és a gazdálkodás, valamint a közel idillikus környezetet az ökológia és a természeti környezet felfedezéséhez. A kurzus az osztálytermi megbeszélések, a gyakorlati tevékenységek, a helyszíni látogatások, a vendéglátó szakemberek és a csoportos projektmunkák mesterkurzusainak keveréke. A kurzus gyakorlati szempontjai:... [-]

Írország Kinsale
Kérj Információt
Angol
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Kinsale College

Ez a teljes munkaidős díj egy QQI 5-ös szintű tanúsítványt eredményez egy év után. A tanfolyam úgy van felépítve, hogy a hallgatók magas színvonalú képzést és értékelést ... [+]

Korai gyermekgondozás és oktatás

Ez a teljes munkaidős díj egy QQI 5-ös szintű tanúsítványt eredményez egy év után. A tanfolyam úgy van felépítve, hogy a hallgatók magas színvonalú képzést és értékelést eredményezzenek elismert képesítést azok számára, akik a gyermekgondozási szektorban dolgozni kívánnak különböző területeken, mint például: a gyermekkel való együttmûködés napközi óvodában, óvodában vagy egy speciális szükségletû gyermekkel.

A tanfolyamról

Ez a teljes munkaidős díj egy QQI 5-ös szintű tanúsítványt eredményez egy év után. A tanfolyam úgy van felépítve, hogy a hallgatók magas színvonalú képzést és értékelést eredményezzenek elismert képesítést azok számára, akik a gyermekgondozási szektorban dolgozni kívánnak különböző területeken, mint például: a gyermekkel való együttmûködés napközi óvodában, óvodában vagy egy speciális szükségletû gyermekkel. A tanfolyam célja azoknak is, akik további képzést kívánnak folytatni a gyermekgondozási szektorban a technológiai intézetekben és az egyetemeken. A diákok heti négy napot töltenek főiskolai képzésen és 120 óra szakmai tapasztalattal. A munkatapasztalatot nyomon követi, hogy a hallgató folyamatosan konstruktív visszajelzést kapjon. A kurzus végzőse a gyermekekkel, bölcsődékkel vagy játszóházakkal való együttmőködésre képes lesz.... [-]

Írország Kinsale
Kérj Információt
Angol
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Kinsale College

Az 5. szintű multimédiás gyártási kurzus megalapozhatja az ágazatokban alkalmazott munkákhoz használt eszközöket és technikákat. Az interaktív médiától, a videotermeléstő ... [+]

Multimédia termelés

Az 5. szintű multimédiás gyártási kurzus megalapozhatja az ágazatokban alkalmazott munkákhoz használt eszközöket és technikákat. Az interaktív médiától, a videotermeléstől, a hangkészítéstől és a grafikai tervezési készségektől, a multimédiás produkciós kurzus diplomások több lehetőséggel rendelkeznek, mint valaha.

A tanfolyamról

Az 5. szintű multimédiás gyártási kurzus megalapozhatja az ágazatokban alkalmazott munkákhoz használt eszközöket és technikákat. A weboldalakról, a reklámokról, a képfeldolgozásról vagy az animációról a multimédia gyártási kurzus végzősei több lehetőséggel rendelkeznek, mint valaha.... [-]

Írország Kinsale
Kérj Információt
Angol
1 év
Campus
Bővebben magyarul