Limerick City College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Limerick City College

Limerick City College egy független intézmény, a helyi és a nemzetközi hallgatók. Diákok, akik sikeresen befejezik tanulmányaikat Limerick City College tud előrelépni a felsőfokú tanulmányokat ír, brit és amerikai egyetemek, illetve biztosítsa a sikeres karrier a különböző területeken. Valamint, hogy a magas oktatási színvonal és a minőségi oktatás, Limerick City College kell jegyezni, a gyors reagálás az oktatási és képzési fejlesztések a globális piacon.

A létesítmény a Főiskola az elmúlt évben már nagyon izgalmas, és ideális helyen fekszik a város state-of-the-art létesítmények, biztosítja, hogy a diákok egy tágas és sokoldalú tanulási környezet.

Limerick City College otthonául egy modern létesítmény, amely otthont ad a könyvtár és a tanulás forrásközpont, egy tíz terminál internetes laboratóriumi és state-of-the-art tantermek. Számos kikapcsolódási lehetőség gyalogosan valamint a kávézók és az on-campus frissítők és közös helyiség áll rendelkezésre.

Minden kurzus követelményeit követi a vonatkozó ír és brit vizsgálat és vezet által kiadott képesítések szakmai testületek vagy fok által odaítélt egyes egyetemek. Minden tanfolyam már gondosan kiválasztott annak relevanciája, hogy a kereskedelem és az ipar és a nemzetközi elismerést, mint szakmai hozzáértést igazoló okmányokat.

A diák hangsúly az egyik, hogy egy igazán ír szempontból, és várjuk a barátságos diákok minden részéből a világ biztosítva a sokszínű tudományos környezetben.

Diákok belépő College élvezem minden gyakorlati ösztönzést, hogy sikerül. Limerick City College munkatársai a tutorok a legmagasabb minőséget és minden diák számára egy lenyűgöző sor különleges taneszközök beleértve az audio-vizuális berendezés és modern számítógépes lehetőségeket. Előadók döntött, hogy nem csak a technikai képességek, hanem az, hogy képesek átadni a tudást másoknak. Ők szórakoztató és barátságos, és mindig mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tanfolyam minél élvezetesebbé. Ilyen progresszív környezetben diákok felfedezni egy új érdeklődést a tanulás, és új piacokat teremt a természeti potenciál.

A Főiskola büszkén mutatja be ez a lehetőség, és jelenti be, hogy minden osztályban egymástól függetlenül szabályozható fűtés és légkondicionálás komplett táblák és a digitális projektorok (amelyek kapcsolódnak a College számítógép-hálózat), egy számítógépes terem van szerelve a legújabb síkképernyős technológia Egy széles körű könyvtári olvasóterem felszerelt számítógépes terminálok elektronikus tanulás, internet-hozzáférés és Wifi, hallgatói szolgáltatások tiszt és hallgatói közös szobában.

Helyszínek