eBSI Export Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

eBSI Export Akadémia örömmel jelenti be a mi ingyenes bizonyítvány program Bevezetés a nemzetközi kereskedelem és eBusiness ", amely egy rövid programot tanfolyamok célja, hogy egy alapítvány tudás alapjait az exportáló és készíti fel a résztvevőket a további vizsgálat keretében eBSI Export Akadémia fejlettebb programokkal.

A program a következő - Bevezetés a exportálása - Bevezetés a nemzetközi kereskedelem - Nemzetközi Fizetési módok - Bevezetés az elektronikus üzletvitel és az Internet Marketing Akkor iratkozzon fel a Bevezetés a Nemzetközi Kereskedelmi és eBusiness program a eBSI pálya Regisztrációs lap és a program célja, hogy meg kell tudni, hogy azt egy hétvége alatt, ha úgy kívánják.

Befejezése után a program, akkor kapnak egy teljesítési igazolás, hogy lehet letölteni és kinyomtatni a nyilvántartások és CV.

Az előnye ennek a szabad bizonyítvány program, hogy akkor majd elvégezte 4 a 42 órák ITS Akkreditációs A program már mert megtartjuk a kurzus eredménye későbbi felhasználásra a teljes program!

Ne habozzon megosztani ezt az utat ismerőseivel visszajelzést eddig a komponens kurzusok kiváló volt a közel 1000 ember, akik aláírták a szabad persze eddig! Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy próbálja ki a tanfolyam módszertan beruházás előtt a további vizsgálatok.

Ha szeretne többet megtudni eBSI Export Akadémia és a haladó, kereskedelem Pénzügy és az Internet Marketing Certificate Programok bátran keresse http://www.ebsi.ie

Helyszínek

Írország Online

eBSI Export Academy

Address
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Írország Online, Írország

Programok

Az intézmény további kínálata: