Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KIK VAGYUNK

Elit Menedzsment Iskola

- Az úttörő egyetemi diploma Pathway Wellington Új-Zélandon

EMS már egy NZQA teljesen akkreditált butik nyelv és üzleti iskola alapján a belvárosban Wellington 2003 óta. (Az NZQA magabiztos az oktatási teljesítményünkben és az önértékelés képességében)

Az EMS-t a felsőoktatási bizottság (TEC) és a Szociális Fejlesztési Minisztérium hagyja jóvá és finanszírozza az alapképzési és foglalkoztatási továbbképzés területén.

EMS már létrehozó egyetemi Pathways , amelyek takarít meg időt és pénzt a diákok hatékonyan és büszkén lett az úttörő egyetem Pathway szolgáltató Wellington.

AMIT AJÁNLUNK

EMS elkötelezett ahhoz, hogy a kívánt jövőbeli történhet azáltal, hogy az úttörő egyetem Pathway programok révén a csukló megállapodások legjobb egyetemekkel Új-Zélandon.

Az EMS legfeljebb 120 kredit nyújt artikulációs megállapodásokat üzleti fokokra a Massey Egyetemen, az Aucklandi Műszaki Egyetemen (AUT) és a Technológiai Intézetekbe, beleértve a WelTec-et és a Whitireia-t. A képesített EMS diplomások közvetlenül beléphetnek az egyetemi második évet, és további két éven belül üzleti diplomát szerezhetnek. Az EMS célja továbbá informatikai, idegenforgalmi menedzsment, számviteli és pénzügyi oklevelek nyújtása, amelyek szintén megszerzik az akadémiai partner egyetemek megfelelő fokát.

Az EMS az NZQA által jóváhagyott új-zélandi tanúsító angol nyelvű (NZCEL) 3. és 4. szintű programokat kínál, amelyeket Új-Zéland egyetemei széles körben elfogadnak az IELTS 5.5 vagy 6.0 beváltási kritériumaként.

Ha beiratkozik NZCEL oklevelekre, akkor a hallgatók 8000 dollár ösztöndíjat kaphatnak az EMS-n folyó okleveleik felé.

Az EMS az NZQA által jóváhagyott belső angol nyelvvizsga-központ, amely többféle belépési lehetőséget kínál a hallgatók számára az akadémiai eredmények eléréséhez.

MIÉRT EMS

Ha egy egyetem az akadémiai kiválóságra törekszik, és egy szakképzettségű szakmunkástanúsítókat állít elő, az ELITE kínál mindkettőt olyan gondos környezetben, ahol minden diák fontos. Mi arra összpontosítunk, hogy segítsünk mindannyiunknak karrierlehetővé válni a jól felszerelt oktatási és személyre szabott teljes támogatási rendszerünk révén.

o Elit oktatás: Dedikált kis osztályok, amelyek alapvető különbséget tesznek (pl. 6–16. osztályos diákok).

o Személyre szabott hallgatói támogatás: A hallgatókat különálló egyénekként kezeljük, különféle igényekkel és célokkal. A hallgatók oktatási útja során végzett fokozatos áttekintésünk biztosítja sikerüket.

STUDENT TÁMOGATÁS

Különféle tantervi tevékenységeket kínálunk, ideértve az önkéntes tapasztalatokat is.


Egyszemélyes ingyenes szolgáltatást nyújtunk, amely tartalmazza a kedvezményt:

 • Egyetemi átutalás és beiratkozás
 • 1 dollár expressz kávé
 • orvosi és utazási biztosítás
 • repülőjegy
 • Túrák Új-Zélandon, Ausztráliában és az USA-ban


A HELYI TERÜLET JELLEMZŐI

Wellington, Új-Zéland biztonságos és barátságos fővárosa, az intelligens, kreatív és ambiciózus hallgatók számára a legmegfelelőbb úticél.

1) Világszínvonalú oktatási rendszerek - Új-Zéland oktatási rendszerét az The Economist Intelligence Unit a világ első számú rangsorában nyújtja a jövőbeli készségek oktatása számára fiataljai számára. Wellington rengeteg remek lehetőséget kínál az iskolától a világ rangú egyetemen keresztül.

2) Wellington az egyetlen akkreditált „ biztonságos közösség ” főváros a világon. Ez egy biztonságos és barátságos hely, ahol haza kell hívni. Az itt élő hallgatók biztonságos és biztonságos környezetet élveznek az élethez, a munkahez és a tanuláshoz.

3) Kiváló életminőség - Wellington lenyűgöző élethelyként világhírű. Wellingtonot a Lonely Planet „a világ legmenőbb kis fővárosának” nevezte, a Deutche Bank pedig a világ legjobb lakóhelyének nevezte. A wellingtoni emberek nagyon magasan értékelik saját életminőségüket: a lakosok 87% -a számolt be jó életminőségről. Remek hely diákoknak lenni. Ez elég kicsi ahhoz, hogy új-zélandi barátságos élményeket kapjon, egy élénk városban rengeteg tennivaló található.

4) Kompakt és járható város - Három világszínvonalú egyetem 15 perc sétára található Wellington belvárostól, és sok más középfokú szolgáltató és iskola is található itt. Wellingtonot szintén jól összekapcsolja a hatékony és tiszta vonat- és buszhálózat - ez megmagyarázza, hogy Új-Zélandon miért használják a legjobban Wellington tömegközlekedést!

5) Gyönyörű nyitott terek rengeteg - Wellington lenyűgöző tengerpartja, friss levegője és nyitott zöld terei a nagyszerű szabadtéri kikapcsolódást, sportot jelentik

6) Sokszínűség - Wellington lakosainak kb. Egyharmada Új-Zélandon kívül született - a város multikulturális központja. A világ minden tájáról az emberek úgy döntnek, hogy Wellingtonban élnek, így változatos és izgalmas hely lesz.

7) Intelligens tőke - otthon otthon érezheti magát, amelyet az ország leginkább képzett lakossága vesz körül. A 15 éves vagy annál idősebb wellingtoni emberek 28% -a rendelkezik főiskolai végzettséggel vagy annál magasabb képesítéssel, szemben az országos 20% -kal.

8) Csúcstechnológiai tőke - sok olyan innovatív vállalkozásnak ad otthont, mint például a Weta Workshop és a Weta Digital, a Xero és a Pik Pok, amelyek a Wellington gyorsan növekvő és digitális technológiai iparának részei. A régióban a tudásintenzív szolgáltatásokban foglalkoztatottak aránya a legmagasabb az országban, így ez izgalmas hely az élethez és a tanuláshoz.

9) Mi vagyunk a Közép-Föld középső része - Szenvedélyesen a Közép-Föld közepe néven, mi vagyunk a város, ahol a filmkészítés életre kel. A wellingtoni díjnyertes tehetség olyan projektekhez járult hozzá, mint a Ghost in the Shell, a Hobbit, a Pete's Dragon, az Avatár, a Krampus, a King Kong, a The Rings of Lord trilógia és még sok más.

10) Kulináris tőke - Szeretjük az ételt! Wellington, elismert módon, egy főre jutó éttermek, kávézók és bárok több, mint New York City. Hiányzik az otthoni étel? Ne essen pánikba - vannak speciális szupermarketek és éttermek, amelyek ételeket kínálnak a világ minden tájáról. És ha igazán szereti az ételeket, akkor mindenképpen részt vegyen a Visa Wellington On Plate fesztiválon, amelyet minden év augusztusában tartanak.

11) Új-Zéland fesztiválvárosa - Wellington egy szórakoztató és élénk élőhely, izgalmas eseményekkel teli naptárral. Az éves fesztiváloktól, kulturális élvezetektől, élő előadásoktól a sportmeccsektől és mindent megtesz a sokáig, amik szórakoztatják Önt.

Bízunk benne, hogy üdvözöljük Önt EMS-családunkban, és segítünk újélandi tudományos céljainak elérésében.

Szintén érdekli az angol programjaink:

Angol mint második nyelvi programok:

 • Általános angol (kezdő és középhaladó)
 • Angol Barista tanúsítvány
 • Angol sport
 • Tanulmányút
 • Új-zélandi angol nyelvű bizonyítvány (NZCEL) 3. szint (az IETLS 5.5 helyett)
 • Új-zélandi angol nyelvű bizonyítvány (NZCEL) 4. szint (az IELTS 6.0 helyett)
 • Új-zélandi angol nyelvű tanúsítvány (NZCEL) 4. szint (az IELTS 6.5 helyettesítése) (jóváhagyásra vár)

Kérjük, látogasson el a www.ems.ac.nz weboldalra

Helyszínek

Wellington

Address
Levels 3 , 4 & 6
Grand Central Tower
76-86 Manners Street
PO Box 24248, Wellington 6011
NEW ZEALAND

6011 Wellington, Wellington, Új-Zéland

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket