Hivatalos Leírás

-On IPU Új-Zéland, Vagyunk híresek a barátságos, multikulturális környezetben, és az interdiszciplináris megközelítés a tanulás. Új-Zéland és a nemzetközi diákok számára egyaránt megtanulják, hogy élni és dolgozni rugalmasan ebben radikálisan változó világot a tanulmányait IPU Új-Zéland.

Lelkes tanár és a kisegítő személyzet túlmutatnak a szokásos szintjét tanuló ügyel arra, hogy minden tanuló megkapja a lehető legjobb ellátást és a személyre szabott figyelem, honnan, mikor kezdődik meg tanulmányait a IPU Új-ZélandÁt, egészen a megállapítás az ideális munkát. Kapsz az egyedülálló élményt tanulmányozása mellett mindkét Új-Zéland és a nemzetközi hallgatók, míg rájött, a vezetői potenciáljuk. Itt szerzett széleskörű alkalmazható készségek révén számos klub, bizottságok, rendezvények és egyéb lehetőségek állnak rendelkezésre.

A nemzetközi hálózat eléri világszerte, és arra ösztönzi, hogy a tapasztalat más kultúrák, más üzleti gyakorlat és a nyereség valóban univerzális készségek és ismeretek.

Mint az egyik legrégebben alapított magán felsőoktatási intézmények Új-Zéland, IPU Új-Zéland tapasztalt: páratlan oktatás, támogatás, és a jövő tervezése.

International Pacific University, Japán International Pacific University (IPU Japán), 2007-ben alakult Okayama város, Japán, egy testvére egyetem IPU Új-Zélandon. Bár az újonnan létrehozott intézmény, az már ismert, a siker az oktatásban és sportpályákkal. IRE Kar Fenntartható oktatás a jövő generációk számára az első a maga nemében Japánban és sikeresen képzés egyre több minősített óvodai, általános és középiskolai tanárok. A Testnevelési büszkélkedhet a magasan képzett oktatók köztük az olimpiai aranyérmes és a korábbi profi sportolók.

20 hetes Csereprogram a IPU Okayama, Japán

Minden évben, a diákok a IPU Új-Zéland és az IPU Japán részt vesz a kétirányú csereprogram, amely lehetővé teszi, hogy az átutalásokat a két intézmény között. Cserediákok élvezhetik a különböző jellegű-tapasztalatainak, a találkozó és alkotó kapcsolatot új emberekkel, és merítik magukat a kulturális tevékenységek.

Cseréje révén Program IPU Japán, Új-Zéland IPU a diákok:

Javítani a japán nyelv és interkulturális kommunikációs készségek Hozd tapasztalatok vissza NZ mint egyetemi hitelek felé, hogy IPU Új-Zéland fokú Szerezhessen oktatási tapasztalatokat, ha tanul felé tanári szakképzettség Fejleszteni sportolási képességek élvonalbeli létesítmények

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

IPU New Zealand

A diploma japán tanulmányok középpontjában egy központi kötelező papírokat, hogy hangsúlyozzák a fejlődés egy alapot a japán nyelvi készségek, és annak megértését, a hagy ... [+]

A diploma japán tanulmányok középpontjában egy központi kötelező papírokat, hogy hangsúlyozzák a fejlődés egy alapot a japán nyelvi készségek, és annak megértését, a hagyományos és a kortárs japán kultúra, valamint a modern társadalom, a politika és az üzleti.

A választás a japán nyelv és kultúra papírok állnak, hogy megfeleljen a követelményeknek a Diploma (DJAST).

Amikor az DJAST, a diákok a lehetőséget, hogy a határokon jóváírás a papírokat a Bachelor of Contemporary Nemzetközi Tanulmányok (BCIS), ami lehetővé teszi számukra, hogy diplomás három éven belül mind a DJAST és BCIS képesítést.

A Diploma japán Studies (DJAST) tartalmaz összesen nyolc papírok szinten 5 vagy annál magasabb. Hogy teljes legyen DJAST kell tartalmaznia legalább öt fő japán nyelvű folyóiratban, és három választható papírok alábbi listán. ... [-]

Új-Zéland Palmerston North
Március 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Mesterdiploma

IPU New Zealand

A Graduate Diploma of International Studies (GDI-k) egy egyéves program kínál széles perspektívát üzleti, nemzetközi kapcsolatok, a nyelvek és a környezeti vizsgálatok, h ... [+]

A Graduate Diploma of International Studies (GDI-k) egy egyéves program kínál széles perspektívát üzleti, nemzetközi kapcsolatok, a nyelvek és a környezeti vizsgálatok, hogy diplomásokat, akiknek készségeire vonatkozó jelenlegi globális követelmény.

A Graduate Diploma of International Studies (GDI-k) egy olyan program célja, hogy megfeleljen az igényeinek a diákok, akik a főiskolai diplomát bármely tudományterületen és szeretnék további tanulmányokat szakosodott nemzetközi tanulmányok.

NZQA 7. szint (Meg kell tartani a megfelelő alapképzési diploma) Csapat 120 kredit Időtartam 3 félév (minimum) Bevitel január, április, augusztus Természetesen követelmények ... [-]
Új-Zéland Palmerston North
Március 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

IPU New Zealand

Rendkívül fontos, hogy a diákok rendelkeznek magas szintű olvasási, szövegértési, írás, beszéd és a megértés képességek, ha azt akarjuk, hogy sikeres legyen bármely felső ... [+]

Rendkívül fontos, hogy a diákok rendelkeznek magas szintű olvasási, szövegértési, írás, beszéd és a megértés képességek, ha azt akarjuk, hogy sikeres legyen bármely felsőfokú intézményben.

Az Alapítvány angol program, a diákok részt vesznek a kis osztályok szintje szerint az angol képességét. A program biztosítja a hallgatók a szükséges eszközök fejlesztése az angol kommunikációs készség a kívánt szintet a belépés a felsőoktatásra. Amellett, hogy egyre akadémiai angol ismeretek, a diákok is javítja a beszélgetést, és szövegértési készség, amelyek elengedhetetlenek a mindennapi élet élvezi az angol nyelvű országokban.

... [-]
Új-Zéland Palmerston North
Március 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
IPU New Zealand

A Szentháromság Cert TESOL egy minősítési alkalmas azok számára, akik tanítani angol, mint második nyelv, de rendelkeznek kevés vagy nincs tapasztalata ezzel. Ez a progra ... [+]

A Szentháromság Cert TESOL egy minősítési alkalmas azok számára, akik tanítani angol, mint második nyelv, de rendelkeznek kevés vagy nincs tapasztalata ezzel. Ez a program felvértezi a hallgatók az alapvető készségek és ismeretek szükségesek ESOL tanárok. A program azt is ad a diákok szilárd alapot az önértékelés és a lehetőséget a további szakmai fejlődés. Ugyancsak alkalmas képzett tanárok, akik nem képzett TESOL.

A Trinity Cert TESOL lehet venni, mint egy önálló természetesen részeként vagy a Graduate Diploma of International Studies (GDI-k). Részletek minden ilyen megtekinthető itt:

Önálló kurzus felépítése

Két részből áll, hogy a tanfolyam, az első, hogy egy Távoktatási komponens, a második egy on-campus tanfolyam. A Távoktatási komponens egy sor tanulmány útmutatók a kísérő feladatok alapján a három beállított szövegeket. A gyakornokoknak kell töltenie ezt a város falain kívüli vizsgálat megkezdése előtt az on-campus programot. Az on-campus komponens egy öt hetes intenzív kurzus, ahol a tananyag, amelyet egy sor előadások, szemináriumok és workshopok. Tanítási gyakorlat integrálták kapcsolatos folyamán komponensek gyakorlati oktatás különböző ESOL osztályok.... [-]

Új-Zéland Palmerston North
Március 2020
Angol
Nappali
2 - 5 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

IPU Campus