Nelson Marlborough Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az NMIT honlap az NMIT NZ honlapján található, a Vimeo-n.

Nelson Marlborough Institute of Technology magas színvonalú, állami tulajdonban lévő felsőoktatási intézmény, amely Új-Zéland déli szigetének tetején található.

Kia ora tatou

A Nelson Marlborough Institute of Technology több mint 100 éve magas színvonalú felsőfokú oktatást nyújt Önnek hasonló hallgatóknak. Nemzetközileg tehetséges munkatársaink teljes mértékben elkötelezték magukat azzal, hogy valódi készségeket és elismert képesítést nyújtsanak az ön megérdemelt karrierjéhez.

Tudom, hogy ezt a jövőt itt, az NMIT-nél találja meg.

Liam Sloan, vezérigazgatóSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

A mi történelmünk

Tā mātou kōrero tuku iho

Az NMIT több mint 110 éve nyújt felsőfokú oktatást a dél tetején. A Nelson Műszaki Iskolánk származik, amelyet 1905-ben nyitottak meg a Nelsonban, Hardy Street-ben.

Nelson Műszaki Iskola megnyílik

A Nelson Műszaki Iskolát (az NMIT elődje) 1904-ben hozták létre, és az épületet Stead Ellis, képzett építész és a Nelson Oktatási Tanács titkára tervezte. Az ajtók 1905-ben nyílták meg, kezdetben főzési, gépészmérnöki, faipari, kereskedelmi, kézműves, titkársági és vízvezeték-órákat kínáltak. A földterületet, amelyen az épület ül, a Nelson Városi Tanács adományozta, az építését John Scott Jnr vezette, 1124 font költséggel. 1930-ban a műszaki iskolát egyesítették a Nelson Főiskolával, számos részidős hobbiórával és néhány szakképzéssel. A Nelson Politechnika 1971-ben hivatalosan műszaki intézménnyé vált.

A régió kulcsfontosságú iparágainak támogatása

A kezdetektől fogva úgy érezték, hogy az intézet jövője a régió kulcsfontosságú iparágaiban rejlik. Az évek során új programok jöttek és mentek, de mindig a hangsúlyt fektettük a képzés biztosítására a kulcsfontosságú helyi iparágak és szolgáltatások támogatása érdekében.

A bővítés ideje

Az 1980-as és 90-es években a Nelson Politechnika bővítette tevékenységét Tasmanban és Marlborough-ban. 1985-ben a Nelson Politechnika és a Blenheim Borough Council bérelt földet a Budge Street-ben, Blenheimben a helyi kertész Ralph Ballingertől, és a következő évben megnyílt a 300 000 dolláros Ballinger Kertészeti Központ. Ez később a Marlborough-i campus lett, amely az 1990-es években / 2000-es évek elején kibővült új programok kidolgozásával olyan területeken, mint például a szőlőtermesztés, a bor és a repüléstechnika. A Nelson Politechnika új campusokat nyitott Richmondban (1988) és Motuekaban (1989). 1992-ben első alkalommal kezdtük meg a végzettség megszerzését, a Bachelor of Commerce bevezetésével. 1995-ben a Richmond-egyetemet a Salisbury Road-ról egy új, 4,5 hektáros területre költöztették az Alsó Queen Queen utcába, kertészeti, erdőgazdálkodási és egyéb elsődleges iparágakra összpontosítva. A Motueka campus 1993-ban bezárult, néhány programot Richmondba vagy Nelsonba költöztettek.

A Nelson Politechnika Nelson Marlborough Institute of Technology válik

2000-ben megváltoztattuk a nevünket Nelson Politechnikáról Nelson Marlborough Institute of Technology , hogy jobban tükrözze szélesebb körű regionális összpontosításunkat. 2006 végén a Richmond campusban futó összes programot visszahelyezték Nelsonba, és a Richmond campusot egy másik képzési szolgáltatónak, a Skills Update-nek adták bérbe, amely tovább folytatta képzési programok futtatását a helyszínről.

Nemzetközi oktatás

Az 1990-es évek közepe óta jelentős számú nemzetközi hallgató vonzott minket. Számos intézménnyel alakítottuk ki offshore partnerségeket Amerikában, Brazíliában, Dániában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Mexikóban, Hollandiában, Norvégiában, Spanyolországban és Svédországban.

NMIT ma

Ma folytatódik a felsőoktatás nyújtása a déli csúcson. Nelson-Marlborough régió legnagyobb oktatási és képzési szolgáltatója vagyunk, és jelentősen hozzájárulunk a regionális gazdasághoz. Több mint 100 képesítést kínálunk a bizonyítványtól a posztgraduális szintig, és specialitásokat fejlesztettünk ki olyan területeken, mint például az akvakultúra, a tengeri / tengeri, a szőlőtermesztés

Rendkívüli NMIT

120896_NMIT-Strategy2.png

Stratégiai céljaink

Oktatási szempontból kiemelkedő

Az NMIT a súlya fölött üt.

Nemzetközileg elismert képzettséggel vagyunk az új-zélandi felsőoktatási hálózatban; egy NZQA 1. kategóriájú szolgáltató a Technológiai és Politechnikai Intézetek felső 25% -ában tanfolyamok és képesítések teljesítésének aránya tekintetében - olyan pozícióra, amelyre büszkék vagyunk.

Segítünk az embereknek a képesítés egyik szintjéről a másikra haladáshoz, eltávolítva az akadályokat, amelyek útjában állhatnak. A tanulóknak jól teljesítenek itt, mert a hangsúly az „összes általi eredmény”.

Tudva, hogy a tökéletesség utazás, aktívan hallgatunk, hogy jobbá tegyük az NMIT élményét.

Kivételes szakmai lehetőségek

Az ajtók nyitva vannak az NMIT diplomások számára.

Az ipar hozzájárulásával és a globális pulzusra ujjongással csiszolt programjaink megtanítják, mi szükséges ahhoz, hogy az emberek jól tudják választani hivatásukat. A munkáltatók azt akarják, hogy tanulóink gyakorlati elhelyezést kapjanak, mert miután befejezték képesítésüket, készen állnak a munkára.

Hatékonyak és gyorsak vagyunk, és az idő múlásával erősítjük programterületeinket, büszkén viseljük a „választott szolgáltató” címkét számos ágazatban.

Különösen az is, hogy a diploma megszerzése után nagy eséllyel áll munkát keresni, az iparágak által támogatott szakterületekre törekszenek, például akvakultúra, tengerészet, repüléstechnika, megőrzés, szőlőtermesztés és borkészítés.

Motivált és okos csapatok

Az NMIT egy fantasztikus munkahely.

A legjobb emberek az NMIT-nél dolgoznak; vezetők, akik okosak és motiváltak a lehetőségek keresésére és a problémamegoldásra; emberek, akikbe befektetünk és akik sikereit széles körben ünnepeljük.

Egyedülálló felvételi folyamatunkban az egész egyetemen résztvevő emberek, köztük a tanulók is bevonódnak, segítve egy iparági hozzáértésű oktatókból álló csapat felépítését, akik tájékozott programokat szállítanak egy modern munkahelyen.

Befogadó és rugalmasak vagyunk, éljük a Manaakitanga és a Pono értékeinket.

Aktív együttműködés

Az NMIT mindig aktív csapatjátékos.

A tudásban való részvétel fontos, hogy továbbra is relevánsak maradjunk abban, amit az iskolaelhagyók keresnek, és mi szükséges a munkahelyen. Ha megértjük a világszintű és a munkára kész diplomások előkészítésének törekvését, mások szívesen dolgoznak velünk a programok fejlesztése és a regionális kezdeményezésekbe való bevonás érdekében.

Együttműködünk más műszaki intézetekkel és a műszaki szakemberekkel, oktatva egyes programjaikat, megosztva az ismereteket és az erőforrásokat. Hasonlóképpen, szoros kapcsolat van a NZQA-val és a TEC-vel, mivel együtt dolgozunk annak biztosítása érdekében, hogy a legjobb elérhető legyen a tanulók számára.

Pénzügyi alkalmasság

Az NMIT képzett pénzügyi menedzser.

A pénzügyi alkalmasság döntő fontosságú reputációnk, munkáltatóink vonzereje és az emberekbe, az infrastruktúrába, az egyetemekbe, valamint a kutatásba és fejlesztésbe történő befektetés képessége szempontjából.

Az NMIT pénzügyi útja átlátható - az erőteljes költségvetés-meghatározástól a rendszeres felülvizsgálatokig és az egész év előrejelzéséig. A kéznél lévő hatalmas adatokkal részlegeink felelősek a helyes döntések meghozataláért, a saját pénzügyeik nyomon követéséért és azért, hogy azok jobban illeszkedjenek a nagyobb képbe.

Arra törekszünk, hogy kibővítsük a meglévő bevételi forrásokat, és újakkal bővítsük. Munkánk egyik legfontosabb eleme a tőke vagyonkezelési (CAM) terv, amely azt vizsgálja, hogyan lehetne jobban felhasználni földünket a jövőbeni befektetésekre.

Felkészülés a jövőre

Az NMIT ma és holnap jól felkészült.

Megértjük, ki lehet a leendő tanuló, és mire lehet szüksége. Ezért jól felszereltünk a modern technológiával, olyan digitális eszközökkel, amelyek rugalmasak és hasznosak az emberek munkája és életmódja szempontjából.

A tőke vagyonkezelési (CAM) terv segít jobban megérteni a fizikai helyünket - hogyan használja az ingatlanunkat most és ki, és hogyan kell a jövőben többcélú létesítményeinket használni. Ez alátámasztja a Nelson és Marlborough campusok ütemtervét, így a legjobbat tudjuk biztosítani tanulóknak és nekünk, miközben hatékonyan összeköthetünk minket a várossal.

Helyszínek

Nelson

Address
Hardy Street,322
7010 Nelson, Nelson, Új-Zéland

Richmond

Address
390 Lower Queen Street
7020 Richmond, Tasman, Új-Zéland

Blenheim

Address
85 Budge Street
7240 Blenheim, Marlborough, Új-Zéland