Ntec - National Tertiary Education Consortium

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük NTEC

Üdvözöljük a Nemzeti Felsőoktatási Konzorcium (NTEC). NTEC négy felsőfokú szolgáltatók, amelyek mind regisztrált és akkreditált a New Zealand Qualifications Authority (NZQA):

Concordia Institute of Business (CIB) Nemzeti Technológiai Intézet (NTI) National Institute of Education (NIE) A College of Future Learning NZ (FutureCOL)

NTEC tagolt, ezért minden iskolának az integrált szervezet működik közös igazgatók, egy közös, minőségirányítási rendszer, tartsák be a közös értékek és a működésük azonos campus különböző helyszíneken, ahol NTEC iskolák szállítani programok.

A diákok a NTEC készülnek a pályára a számviteli, üzleti, számítástechnika, szakácsművészet, tanácsadás, vendéglátás, egészségügyi szolgáltatások és a munkahelyi képzést. Concordia English Academy széles skáláját kínálja az angol programok, beleértve az általános, üzleti, tudományos, IELTS és TESOL (tanító angol a beszélők más nyelvek), és NTEC is kezd fogyni a vendéglátás tanfolyamok.

A fő NTEC campus az Auckland CBD, és mi is campusok Christchurch, Tauranga, és Hastings. Minden campus található, a város központjában található, és könnyű hozzáférést biztosít a tömegközlekedés, könyvtárak, bevásárlóközpontok és élelmiszer üzletek.

NTEC van egy híres, hogy barátságos, gondoskodó, és barátságos, és egy multi-kulturális személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik az oktatás nemzetközi diákok. Az oktatók, tanácsadók és a kisegítő személyzet szívesen mentor hallgatók és tanácsokat ad, hogy segítsen nekik a legtöbbet hozza ki a tanulmányi és elérjék teljes potenciáljukat.

A NTEC iskolák nagy teljesítményű, jó minőségű oktatást nyújtó, és ez tükröződik a NZQA (New Zealand Qualifications Authority) a külső értékelő és felülvizsgálati jelentések. Három iskola - Concordia, Nemzeti Technológiai Intézet és a College of Future Learning NZ - a lehető legmagasabb minősítést Kategória One, ami azt jelenti, hogy NZQA a "nagyon bízik" a saját oktatási teljesítményét.

Jövőkép, küldetés és értékek

Helyszínek

Auckland

Address
HEAD OFFICE AND AUCKLAND CAMPUS,
Ntec Tower,
20 Hobson Street

911-312 Auckland, Auckland, Új-Zéland

Hastings

Address
HASTINGS CAMPUS,
304-308 Ellison Road

4122 Hastings, Hawke-öböl, Új-Zéland

Tauranga

Address
TAURANGA CAMPUS,
Durham Court,
146 Durham St

3110 Tauranga, Bay of Plenty, Új-Zéland

Christchurch

Address
CHRISTCHURCH CAMPUS,
289 Tuam Street,
Christchurch Central

8011 Christchurch, Canterbury, Új-Zéland