Hivatalos Leírás

Andorra Aviation Academy az Andorrai Hercegségben található. A légiforgalmi rajongók egy csoportjának inspirálásával 2015 júniusában aláírták az egyedülálló légiközlekedési szakosodási program létrehozását az Andorrai Kormány és az Andorrai Egyetem között.

Andorra Aviation Academy kísérleti képzési programot (18 hónapos gyorsasági kurzust) kínál, és az Andorrai Egyetemmel folyamatban van, három évig az egész Európában és 47 országban elismert légiforgalmi diplomával. Bolognai folyamat).

Andorra Aviation Academy és partnerei az EASA által jóváhagyott és felügyelt kísérleti képzéseket kínálnak. Az Akadémia olyan professzionális egyetemi és repülési képzési környezetet biztosít, amely a legmagasabb szintű repülési szabványokat támogatja a biztonság, a minőség, a szabványosítás és a teljesítmény tekintetében. Ezenkívül vezetői készségeket fejleszt ki a kritikus gondolkodás, a komplex környezetben, a döntéshozatalban, a vezetés és a kommunikáció megerősítésében.

A legutóbbi, kísérleti és komplex környezetvédelmi képzésen alapuló egyetemi kutatások alapján kifejlesztettünk egy „tudatos képzést” nevű tanítási módszert, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy megbirkózzanak a bonyolult és váratlan helyzetekkel, és támogassák a tanulók „elme feltérképezését”. A kísérleti képzés természeténél fogva drága. A magas színvonalú képzési költségek csökkentése érdekében megállapodásokat kötöttünk a franciaországi általános repülésbarát baráti partnerekkel. Auch (32000, Franciaország) különösen nem szenved ugyanazon rossz időjárási viszonyoktól, gyakran más helyeken. Mindezen előnyök hozzájárulnak a gyorsabb befejezési időkhöz, az európai EASA-követelményeken alapuló képzés minőségének egységesítéséhez.

Mindent átfogó programot biztosítunk (nincsenek rejtett költségek), amelyek megfelelnek az egyes diákok sajátos igényeinek, egy biztonságos és jól megőrzött multikulturális társadalomban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Andorra Aviation Academy

A légijármű-diszpécser a Polgári Légiközlekedési Hatóság által kiállított engedéllyel rendelkező légijármű. Ő közös felelősséggel tartozik a kapitányhoz a repülések bizto ... [+]

A légijármű-diszpécser a Polgári Légiközlekedési Hatóság által kiállított engedéllyel rendelkező légijármű. Ő közös felelősséggel tartozik a kapitányhoz a repülések biztonságának és üzemeltetésének ellenőrzéséért irányítása alatt. A repülésszétválasztó a lehető legjobb közgazdasági gyakorlatok, az utasok kiszolgálásának és üzemeltetésének ellenőrzése érdekében elemzi és értékeli a meteorológiai információkat, hogy meghatározza a repülés biztonságával járó potenciális veszélyeket, és meghatározza a repülés legkívánatosabb és legkedvezőbb útját, kiszámolja a biztonságos teljesítéshez szükséges üzemanyag mennyiségét a repülés közbeni repülés, a karbantartás, a korlátozások, az időjárási körülmények és a repülési előírások által előírt minimális üzemanyag-követelmények szerint.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kérj Információt
Angol
2 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Andorra Aviation Academy

Ez a program célja, hogy megfeleljen a hajózószemélyzet helyzetének az Európai Légitársaságkal szembeni követelményeivel és az amerikai regisztrált repülőgépek pilótájaké ... [+]

Ez a program célja, hogy megfeleljen a hajózószemélyzet helyzetének az Európai Légitársaságkal szembeni követelményeivel és az amerikai regisztrált repülőgépek pilótájaként való munkavégzésre.

A diploma megszerzése után legalább a következő képzettséggel rendelkezik:

EASA CPL kereskedelmi pilóta engedély és eszközértékelés

EASA ATPL elmélet

EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Együttműködés) tanfolyam

FCL 1.055 angol nyelvvizsga

Az FAA kereskedelmi és műszerezettségi minősítései.

A program 18 hónap alatt elkészíthető. Rugalmasságot kínál a képzés során, lehetővé téve az EASA PPL-nek már meglévő hallgatói számára, hogy csatlakozzanak a programhoz, és kedvezményt kapjanak.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Honlap
Telefonszám
+376 736 309