Hivatalos Leírás

Andorra Aviation Academy található Andorrai Hercegség. Ihlette egy csoportja repülés szerelmesei, a megállapodás, hogy hozzanak létre ezt az egyedülálló légi közlekedés szak az andorrai kormány és a University of Andorra júniusában írták alá 2015-ig.

Andorra Aviation Academy kísérleti képzési program (18 hónap Fast Track persze), és egy 3 éves Bachelor of Aviation végzettség elismert egész Európában és 47 államban összesen (180 ECTS európai Credits Transfer System szerint a bolognai folyamat).

Andorra Aviation Academy és partnerei kísérleti képzések egyaránt jóvá az Egyesült Államokban és Európában: a Federal Aviation Administration (FAA) szerint 14 CFR Part 141, és az általános légiközlekedési képzés alatt 14 CFR Part 61 és az EASA ATO.0033 (folyamatban).

Az Akadémia biztosítja a szakmai egyetemi és repülés-oktatási környezet, amely elősegíti a legjobb a kategóriájában légitársaság mércét a biztonság, a minőség, a szabványosítás, és a teljesítmény. Emellett fejleszti a vezetői készségek megszilárdítása kritikus gondolkodás, döntéshozatal komplex környezetben, a vezetés és a kommunikáció.

Alapuló legfrissebb egyetemi kutatási kísérleti és összetett környezetben képzés, az általunk kifejlesztett egy tanítási módszer az úgynevezett "szem előtt tartva képzés", hogy a diákok, hogy megbirkózzanak az összetett és váratlan helyzetekben és támogat "mind mapping" a diákok. Kísérleti képzés természetéből adódóan, drága. Hogy csökkentse a képzés költségeit, miközben magas színvonalú, az általunk létrehozott megállapodások, amelyek "általános célú repülés" barátságos partnerei az USA. Florida különösen nem szenved azonos zord időjárás gyakran jelenlévő más helyeken. Mindezen előnyök hozzájárulnak a gyorsabb befejezése alkalommal, hogy egységesítsék a képzés minőségét alapuló európai EASA követelményeknek.

Biztosítunk egy all-inclusive (rejtett költségek nélkül), amely szabott egyedi igényeinek minden tanuló számára. A fej képzés közvetlenül érintkezik a szülők befejezésekor minden szakaszában.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Andorra Aviation Academy

A légijármű-diszpécser a Polgári Légiközlekedési Hatóság által kiállított engedéllyel rendelkező légijármű. Ő közös felelősséggel tartozik a kapitányhoz a repülések bizto ... [+]

A légijármű-diszpécser a Polgári Légiközlekedési Hatóság által kiállított engedéllyel rendelkező légijármű. Ő közös felelősséggel tartozik a kapitányhoz a repülések biztonságának és üzemeltetésének ellenőrzéséért irányítása alatt. A repülésszétválasztó a lehető legjobb közgazdasági gyakorlatok, az utasok kiszolgálásának és üzemeltetésének ellenőrzése érdekében elemzi és értékeli a meteorológiai információkat, hogy meghatározza a repülés biztonságával járó potenciális veszélyeket, és meghatározza a repülés legkívánatosabb és legkedvezőbb útját, kiszámolja a biztonságos teljesítéshez szükséges üzemanyag mennyiségét a repülés közbeni repülés, a karbantartás, a korlátozások, az időjárási körülmények és a repülési előírások által előírt minimális üzemanyag-követelmények szerint.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Szeptember 2019
2 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Andorra Aviation Academy

Ez a program célja, hogy megfeleljen a hajózószemélyzet helyzetének az Európai Légitársaságkal szembeni követelményeivel és az amerikai regisztrált repülőgépek pilótájaké ... [+]

Ez a program célja, hogy megfeleljen a hajózószemélyzet helyzetének az Európai Légitársaságkal szembeni követelményeivel és az amerikai regisztrált repülőgépek pilótájaként való munkavégzésre.

A diploma megszerzése után legalább a következő képzettséggel rendelkezik:

EASA CPL kereskedelmi pilóta engedély és eszközértékelés

EASA ATPL elmélet

EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Együttműködés) tanfolyam

FCL 1.055 angol nyelvvizsga

Az FAA kereskedelmi és műszerezettségi minősítései.

A program 18 hónap alatt elkészíthető. Rugalmasságot kínál a képzés során, lehetővé téve az EASA PPL-nek már meglévő hallgatói számára, hogy csatlakozzanak a programhoz, és kedvezményt kapjanak.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Szeptember 2019
Nappali
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Honlap
Telefonszám
+376 736 309