Andorra Aviation Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Andorra Aviation Academy az Andorrai Hercegségben található. A légiforgalmi rajongók egy csoportjának inspirálásával 2015 júniusában aláírták az egyedülálló légiközlekedési szakosodási program létrehozását az Andorrai Kormány és az Andorrai Egyetem között.

Andorra Aviation Academy kísérleti képzési programot (18 hónapos gyorsasági kurzust) kínál, és az Andorrai Egyetemmel folyamatban van, három évig az egész Európában és 47 országban elismert légiforgalmi diplomával. Bolognai folyamat).

Andorra Aviation Academy és partnerei az EASA által jóváhagyott és felügyelt kísérleti képzéseket kínálnak. Az Akadémia olyan professzionális egyetemi és repülési képzési környezetet biztosít, amely a legmagasabb szintű repülési szabványokat támogatja a biztonság, a minőség, a szabványosítás és a teljesítmény tekintetében. Ezenkívül vezetői készségeket fejleszt ki a kritikus gondolkodás, a komplex környezetben, a döntéshozatalban, a vezetés és a kommunikáció megerősítésében.

A legutóbbi, kísérleti és komplex környezetvédelmi képzésen alapuló egyetemi kutatások alapján kifejlesztettünk egy „tudatos képzést” nevű tanítási módszert, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy megbirkózzanak a bonyolult és váratlan helyzetekkel, és támogassák a tanulók „elme feltérképezését”. A kísérleti képzés természeténél fogva drága. A magas színvonalú képzési költségek csökkentése érdekében megállapodásokat kötöttünk a franciaországi általános repülésbarát baráti partnerekkel. Auch (32000, Franciaország) különösen nem szenved ugyanazon rossz időjárási viszonyoktól, gyakran más helyeken. Mindezen előnyök hozzájárulnak a gyorsabb befejezési időkhöz, az európai EASA-követelményeken alapuló képzés minőségének egységesítéséhez.

Mindent átfogó programot biztosítunk (nincsenek rejtett költségek), amelyek megfelelnek az egyes diákok sajátos igényeinek, egy biztonságos és jól megőrzött multikulturális társadalomban.

Helyszínek

Andorra la Vella

Andorra Aviation Academy

Address
Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Telefonszám
+376 736 309

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket