Hivatalos Leírás

Az ausztrál cégek kezdik felfedezni, hogy a kreatív készségek új gondolkodást hozhatnak bármely szervezetben.

Túl sok intézmény kínál kreatív kurzusokat, amelyek figyelmen kívül hagyják az olyan készségeket, mint a pitching, a tárgyalás és a piaci alapú árérzékenység, ami kulcsfontosságú a saját vállalkozás sikeres működtetéséhez.

2014 óta, Nyugtasd meg a kreativitást Az üzleti diákok számára tervezési gondolkodás és innovációs eszközök iránti igény növelése. Ebben az időben sok kreatív (művész, tervező és író) számára is észrevettünk olyan kereskedelmi készségeket, mint a vezetés, a pitching és az árképzés.

Több, mint egy rést találni, olyan rokon szellemeket találtunk, akik küzdenek azzal, hogy hol és hogyan tanulják meg ezeket a "másik oldalakat". Első workshopaink kreatív és üzleti gondolkodású közönséget érintettek, és csodálkoztunk azon, hogy mennyit kell tanítani egymásnak.

Célunk az volt, hogy tökéletes helyet teremtsünk a kreatív, vállalkozói és technikai gondolkodásmód kialakításához; Egy olyan hely, ahol a résztvevők meg tudnák tanulni azokat a készségeket, amelyeket be tudnak vonni a munkahelyükbe és pozitív változásokat hozhatnak.

Hisszük...

Ha nem készít emlékeket, időt veszítesz. Ha nem állsz fel az, amiben hiszel, akkor te magad. Ha nem tesz kérdéseket, akkor nem tanul.

Értékek

Értékeink egyszerűek, de erőteljesek. Ha nem csinálsz emlékeket, időt veszítesz. Ha nem állsz fel, amiben hiszel, akkor te magad. Ha nem kérdezed, hogyan segíthetsz, nem érdekel.

A mai álom a holnapi kezdethez fordulhat, figyelemmel a tőzsdére, ha ez a cél. A Creative Enterprise Diploma a résztvevőket a mai tanulási gazdaságban adaptálja, feltalálja, innoválja és fejleszti. Diákjaink művészi, leleményesek és ihletettek új szituációk, problémák és kihívások leküzdésére olyan készségekkel, amelyek egy adott kreatív fegyelemre szakosodhatnak, vagy alkalmazkodni tudnak egy szélesebb üzleti környezethez.

Kihssza a képzelet, a teremtés és az üzleti élet tökéletes összefonódását, és fedezze fel a kreatív lehetőségek világát, amely a Kreativitás elismerését várja.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Acknowledge Creativity

A Creative Enterprise Diploma egyre növekvő igényt támaszt a vállalkozások és az üzletemberek számára a problémamegoldás kreatív módon történő kezelésére, a munkahelyi ku ... [+]

Ez a tökéletes hely a kreatív, technikai és vállalkozói tehetségek fejlesztésére, és felkészíti Önt egy kreatív karriert az eklektikus tartományra, függetlenül attól, hogy melyik utat választja. Diákjaink hagyományos és kortárs tanítási modellekkel tanulnak. A kurzus kézzelfogható megértést fog kapni arról, hogy a kreatív karrierek mennyire illeszkednek a társadalomba és milyen fontos szerepet játszanak a széles közönséggel való kommunikációban.

A Creative Enterprise Diploma egyre növekvő igényt támaszt a vállalkozások és az üzletemberek számára a problémamegoldás kreatív módon történő kezelésére, a munkahelyi kultúra és a humanistabb stílus együttes megközelítésének felhasználásával.... [-]

Ausztrália Melbourne Sydney
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul