Ad Astra Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ad Astra Institute ; egy modern és élénk oktatási intézmény az ausztrál vendéglátóiparban. Közvetlen kapcsolat az iparral, az Ad Astra Institute nyújt diákjainknak arra, hogy tanuljanak az iparági szakemberektől, különös hangsúlyt fektetve a hallgatói eredményekre.

Ad Astra Institute kiváló hírnevet szerzett a vendéglátóiparban a kiválóság és az innováció terén a minőségi oktatási programok tervezésében és megvalósításában. Az Ad Astra Institute hallgatójaként kiváló oktatási személyzetet tapasztal, akik nagyon motiváltak, hogy minden hallgató készen álljon a munkájukra, és megőrizze diplomásaink hírnevét, mint magasan képzett és az iparban keresettek.

Ad Astra Institute hallgatói kiváló szolgáltatásokat élveznek, és lehetőségük van tanulni és fejleszteni a készségeket ösztönző, modern és biztonságos környezetben.

Elkötelezettségünk, hogy kiemelkedő tanulmányi tapasztalatot biztosítson az Ad Astra Institute nemzetközi hallgatói számára, magában foglalja a hallgatói támogatási szolgáltatások széles skálájának elérhetőségét is. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a nyelvi és tanulási készségeket, a szállásokat, a szabadidős tevékenységeket, az egészségügyi szolgáltatásokat és a személyes útmutatást nyújtó segítségnyújtást annak érdekében, hogy a hallgatói élmény élvezetes legyen.

Örömmel várjuk Önt az Ad Astra Institute különböző és élénk közösségének köszönhetően.

Szakértő oktató személyzet

A hallgatók megtanulják a kiemelkedő tanári kar, akik szakértők a saját területén. A nagy szállodai láncok és a világszerte elismert nemzetközi éttermek éveken át tartó gyakorlati tapasztalatával oktatóink rendkívül motiváltak annak biztosítására, hogy minden diák munkahelyet készen álljon, magasan képzett és keresett az iparban.

Világszínvonalú létesítmények

A diákok kiemelkedő létesítményeket élveznek Melbourne szívében, lehetőséget kínálva arra, hogy ösztönző, modern és biztonságos környezetben megismerje és fejlessze a készségeket. Ezek a korszerű létesítmények és a kis méretű méretek lehetővé teszik a diákok számára, hogy maximalizálják idejüket a szakértői oktatókkal és a lehető legtöbbet hozza ki a programból.

Skills Based, Hands-on Learning

A hallgatóknak gyakorlati ismereteket adunk nekik, miközben igazi világi készségeket tanítanak. Mind az elmélet, mind a kezek kombinációja a tanuláshoz biztosítja a diákjaink számára, hogy valódi világi pályafutásban legyenek, amikor elhagyják az Ad Astrát.

Segítségnyújtás a posztgraduális foglalkoztatáshoz

Az Ad Astra a diákjaink piaci értékének javítására összpontosít, hogy segítséget nyújtson számukra a vendéglátásban való foglalkoztatáshoz. A Merlin Shiftrel való kapcsolataink révén az Ad Astra hallgatók kizárólagos hozzáférést kapnak a munkamegosztó alkalmazásokhoz, amelyek bejuthatnak az ausztrál vendéglátóiparba.

Pathways a felsőoktatáshoz

Tanfolyamaink biztosítják a megalapozott Pathways a magasabb tanulási lehetőségekhez. A hallgatók nemzetközileg elismert készségekkel és képesítésekkel való ellátása révén diákjaink átállhatnak más kurzusokra, és rendelkezhetnek azzal a készséggel, hogy iparukban dolgozni további tanulmányok elvégzése közben.

Diák támogatása

Az Ad Astra elkötelezett amellett, hogy minden nemzetközi diák számára kiemelkedő átfogó tapasztalatot biztosítson. A diákok támogatási szolgáltatásainak széles skáláját kínálja, beleértve a nyelvi és tanulási készségeket, a szállásokat, a szabadidős tevékenységeket, az egészségügyi szolgáltatásokat és a személyes tanácsadást, biztosítjuk diákjaink élvezetes élményét.

Melbourne - A világ legélvezetesebb városa

Melbourne nemcsak Ausztrália élelmiszer-fővárosa, hanem hat évet is választott "a világ legélvezetesebb városának". Világszínvonalú eseményekkel, számos tevékenységgel és sokféle foglalkoztatási lehetőséggel, Melbourne tökéletes hely a karrierjének fejlesztéséhez.

Homestay Szállás

Ad Astra Institute biztosítja a hallgatók számára a Homestay szálláshoz való hozzáférést az ausztrál Homestay Network (AHN) segítségével.

Az AHN házigazdái többet kínálnak kiadó szobákhoz; támogatási rendszert és hiteles érdeklődést kínálnak a hallgatók Ausztráliába történő fogadása iránt.

Farm Tapasztalat

Ad Astra Institute exkluzív hozzáférést biztosít a diákoknak Mt Gambier oktatási üdülési programjához. Ez egy ikonikus ausztrál hely, ahol a partvidék találkozik az országgal, és világhírű az egyedülálló termékért. A diákok egyedülálló élményt fognak tapasztalni, és megtanulják, hogy honnan származik a kiváló minőségű termékek és hogyan termesztik őket

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Diploma a vendéglátás menedzsment

Campus Nappali 2 év January 2019 Ausztrália Melbourne

Ez a minősítés tükrözi a magasan képzett felső vezetők szerepét, akik széleskörű vendéglátói készségeket használnak, kombinálva a vezetői képességekkel és az iparág megfelelő ismereteivel a vendéglátás műveleteinek összehangolása érdekében. Ők egymástól függetlenül működnek, felelősek másokért és számos operatív üzleti döntést hoznak. [+]

Ez a minősítés tükrözi a magasan képzett felső vezetők szerepét, akik széleskörű vendéglátói készségeket használnak, kombinálva a vezetői képességekkel és az iparág megfelelő ismereteivel a vendéglátás műveleteinek összehangolása érdekében.

Ők egymástól függetlenül működnek, felelősek másokért és számos operatív üzleti döntést hoznak.

Belépési követelmények (nemzetközi hallgatók)

A pályázóknak bizonyítaniuk kell, hogy megfelelnek az alábbi beutazási feltételek egyikének:

Angol nyelvtudás az IELTS 5.5-nek megfelelő;18 éves vagy idősebb;Megfeleljen az Ausztrál Bevándorlási Főosztály (DIBP) valódi ideiglenes belépő (GTE) kritériumainak a hallgatói vízumra (500 alosztály);Ausztrál 11. évfolyam (középfokú végzettség) befejezése vagy tengerentúli egyenértékűség; VAGYA munkatapasztalattal szerzett tapasztalatok; VAGYFoglalkozni egy releváns pozícióban a készségek elsajátításával; VAGYMutasson be egy felvételi beszélgetésen keresztül, akár személyesen, akár telefonon, hogy rendelkezzenek azzal a képességgel és képességgel, hogy sikeres legyen a tanfolyamon.... [-]

Oklevél

A IV. Bizonyítvány a kereskedelmi sütés terén

Campus Nappali 18 hónapok January 2019 Ausztrália Melbourne

Ez a minősítés tükrözi a szakemberek szerepét, akik felügyeleti vagy csapatvezető szerepet töltenek be a konyhában. Működnek önállóan vagy korlátozott útmutatással másoktól, és mérlegelést alkalmaznak a nem rutinszerű problémák megoldására. [+]

Ez a minősítés tükrözi a szakemberek szerepét, akik felügyeleti vagy csapatvezető szerepet töltenek be a konyhában.

Működnek önállóan vagy korlátozott útmutatással másoktól, és mérlegelést alkalmaznak a nem rutinszerű problémák megoldására.

Belépési követelmények (nemzetközi hallgatók)

A pályázóknak bizonyítaniuk kell, hogy megfelelnek az alábbi beutazási feltételek egyikének:

Angol nyelvtudás az IELTS 5.5-nek megfelelő;18 éves vagy idősebb;Megfeleljen az Ausztrál Bevándorlási Főosztály (DIBP) valódi ideiglenes belépő (GTE) kritériumainak a hallgatói vízumra (500 alosztály);Ausztrál 11. évfolyam (középfokú végzettség) befejezése vagy tengerentúli egyenértékűség; VAGYA munkatapasztalattal szerzett tapasztalatok; VAGYFoglalkozni egy releváns pozícióban a készségek elsajátításával; VAGYMutasson be egy felvételi beszélgetésen keresztül, akár személyesen, akár telefonon, hogy rendelkezzenek azzal a képességgel és képességgel, hogy sikeres legyen a tanfolyamon.... [-]

III. Bizonyítvány a kereskedelmi főzöttségben

Campus Nappali 12 hónapok January 2019 Ausztrália Melbourne

Ez a minősítés tükrözi a kereskedelmi szakácsok szerepét, akik széles körben használják a fejlett konyhai készségeket és a konyhai műveletek alapos ismeretét az étel- és menüelemek készítéséhez. A diszkréció és a megítélés alapján bizonyos függetlenséggel és korlátozott felügyelet mellett dolgoznak, a tervek, politikák és eljárások segítségével, amelyek a munkatevékenységeket irányítják. [+]

Ez a minősítés tükrözi a kereskedelmi szakácsok szerepét, akik széles körben használják a fejlett konyhai készségeket és a konyhai műveletek alapos ismeretét az étel- és menüelemek készítéséhez.

A diszkréció és a megítélés alapján bizonyos függetlenséggel és korlátozott felügyelet mellett dolgoznak, a tervek, politikák és eljárások segítségével, amelyek a munkatevékenységeket irányítják.

Belépési követelmények (nemzetközi hallgatók)

A pályázóknak bizonyítaniuk kell, hogy megfelelnek az alábbi beutazási feltételek egyikének:

Angol nyelvtudás az IELTS 5.5-nek megfelelő;18 éves vagy idősebb;Megfeleljen az Ausztrál Bevándorlási Főosztály (DIBP) valódi ideiglenes belépő (GTE) kritériumainak a hallgatói vízumra (500 alosztály);Ausztrál 11. évfolyam (középfokú végzettség) befejezése vagy tengerentúli egyenértékűség; VAGYBemutató interjún keresztül, akár személyesen, akár telefonon keresztül mutasson be arról, hogy képesek vagyunk a sikerre.... [-]

III tanúsítvány cukrászdában

Campus Nappali 12 hónapok January 2019 Ausztrália Melbourne

Ez a minősítés tükrözi a cukrászok séfjeinek szerepét, akik széles körben használják a jól fejlett süteményes készségeket és a konyhai műveletek alapos ismeretét cukrászsütemények készítéséhez. A diszkréció és a megítélés alapján bizonyos függetlenséggel és korlátozott felügyelet mellett dolgoznak, a tervek, politikák és eljárások segítségével, amelyek a munkatevékenységeket irányítják. Ez a minősítés olyan Pathway kínál, amely különböző szervezeteknél dolgozik, ahol cukrászsüteményeket készítenek és szolgálnak fel, beleértve a cukrászdákat, éttermeket, hoteleket, étkeztetési tevékenységeket, klubokat, pubokat, kávézókat és kávézókat. [+]

Ez a minősítés tükrözi a cukrászok séfjeinek szerepét, akik széles körben használják a jól fejlett süteményes készségeket és a konyhai műveletek alapos ismeretét cukrászsütemények készítéséhez. A diszkréció és a megítélés alapján bizonyos függetlenséggel és korlátozott felügyelet mellett dolgoznak, a tervek, politikák és eljárások segítségével, amelyek a munkatevékenységeket irányítják.

Ez a minősítés olyan Pathway kínál, amely különböző szervezeteknél dolgozik, ahol cukrászsüteményeket készítenek és szolgálnak fel, beleértve a cukrászdákat, éttermeket, hoteleket, étkeztetési tevékenységeket, klubokat, pubokat, kávézókat és kávézókat.... [-]