Ad Astra Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ad Astra Institute ; egy modern és élénk oktatási intézmény az ausztrál vendéglátóiparban. Közvetlen kapcsolat az iparral, az Ad Astra Institute nyújt diákjainknak arra, hogy tanuljanak az iparági szakemberektől, különös hangsúlyt fektetve a hallgatói eredményekre.

Ad Astra Institute a vendéglátóiparban híres a kiválóság és az innováció terén a minőségi oktatási programok tervezésében és megvalósításában. Mint az Ad Astra Institute hallgatója, kiemelkedő tanári személyzetet tapasztal, akik nagyon motiváltak annak biztosítására, hogy minden tanuló készen álljon, és megtartsa diplomáink hírnevét, hogy magasan képzett és keresett az iparágban.

Ad Astra Institute hallgatói kiváló szolgáltatásokat élveznek, és lehetőségük van tanulni és fejleszteni a készségeket ösztönző, modern és biztonságos környezetben.

Elkötelezettségünk, hogy kiemelkedő tanulmányi tapasztalatot biztosítson az Ad Astra Institute nemzetközi hallgatói számára, magában foglalja a hallgatói támogatási szolgáltatások széles skálájának elérhetőségét is. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a nyelvi és tanulási készségeket, a szállásokat, a szabadidős tevékenységeket, az egészségügyi szolgáltatásokat és a személyes útmutatást nyújtó segítségnyújtást annak érdekében, hogy a hallgatói élmény élvezetes legyen.

Örömmel várjuk Önt az Ad Astra Institute különböző és élénk közösségének köszönhetően.

Szakértő oktató személyzet

A hallgatók megtanulják a kiemelkedő tanári kar, akik szakértők a saját területén. A nagy szállodai láncok és a világszerte elismert nemzetközi éttermek éveken át tartó gyakorlati tapasztalatával oktatóink rendkívül motiváltak annak biztosítására, hogy minden diák munkahelyet készen álljon, magasan képzett és keresett az iparban.

Világszínvonalú létesítmények

Diákjaink kiváló lehetőségeket élveznek Melbourne szívében, ahol lehetőség van arra, hogy ösztönözzék, modern és biztonságos környezetben tanulhassák és fejlesszék készségeiket. Ezek a korszerű létesítmények és a kis osztályméretek lehetővé teszik a diákok számára, hogy maximalizálják az időt a szakképzőkkel és a lehető legtöbbet hozzák ki a programból.

Készségeken alapuló, gyakorlati tanulás

Praktikus tudást adunk diákjainknak a valós ismeretek tanításával. Mind az elméleti, mind a gyakorlati tanulás kombinációja biztosítja, hogy diákjaink valóságos karriert kapjanak az Ad Astra elhagyásakor.

Segítségnyújtás a posztgraduális foglalkoztatáshoz

Az Ad Astra a diákjaink piaci értékének javítására összpontosít, hogy segítséget nyújtson számukra a vendéglátásban való foglalkoztatáshoz. A Merlin Shiftrel való kapcsolataink révén az Ad Astra hallgatók kizárólagos hozzáférést kapnak a munkamegosztó alkalmazásokhoz, amelyek bejuthatnak az ausztrál vendéglátóiparba.

Pathways a felsőoktatáshoz

Tanfolyamaink biztosítják a megalapozott Pathways a magasabb tanulási lehetőségekhez. A hallgatók nemzetközileg elismert készségekkel és képesítésekkel való ellátása révén diákjaink átállhatnak más kurzusokra, és rendelkezhetnek azzal a készséggel, hogy iparukban dolgozni további tanulmányok elvégzése közben.

Diák támogatása

Az Ad Astra elkötelezett amellett, hogy minden nemzetközi diák számára kiemelkedő átfogó tapasztalatot biztosítson. A diákok támogatási szolgáltatásainak széles skáláját kínálja, beleértve a nyelvi és tanulási készségeket, a szállásokat, a szabadidős tevékenységeket, az egészségügyi szolgáltatásokat és a személyes tanácsadást, biztosítjuk diákjaink élvezetes élményét.

Melbourne - A világ legélvezetesebb városa

Melbourne nemcsak Ausztrália élelmiszer-fővárosa, hanem hat évet is választott "a világ legélvezetesebb városának". Világszínvonalú eseményekkel, számos tevékenységgel és sokféle foglalkoztatási lehetőséggel, Melbourne tökéletes hely a karrierjének fejlesztéséhez.

Homestay Szállás

Ad Astra Institute biztosítja a hallgatók számára a Homestay szálláshoz való hozzáférést az ausztrál Homestay Network (AHN) segítségével.

Az AHN házigazdái többet kínálnak kiadó szobákhoz; támogatási rendszert és hiteles érdeklődést kínálnak a hallgatók Ausztráliába történő fogadása iránt.

Farm Tapasztalat

Ad Astra Institute exkluzív hozzáférést biztosít a diákoknak Mt Gambier oktatási üdülési programjához. Ez egy ikonikus ausztrál hely, ahol a partvidék találkozik az országgal, és világhírű az egyedülálló termékért. A diákok egyedülálló élményt fognak tapasztalni, és megtanulják, hogy honnan származik a kiváló minőségű termékek és hogyan termesztik őket

Helyszínek

Melbourne

Address
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália