Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ausztrál Informatikai Főiskola (ACIT) és a Film és Televízió Intézet (IFTV) egy ausztrál kormány által bejegyzett képzési szervezet, amely bizonyítottan jó minőségű oktatást nyújt.

Tantervünket a nemzetközi szabványoknak megfelelően hasonlítjuk össze, kiegészítve egy munkatapasztalattal és egy posztgraduális programtal.

ACIT

A Internship program célja, hogy a diákok bizalmát és a valós élményt. Ennek eredményeképpen a diplomások világszerte elismerést kapnak iparági szakemberekként.

Minden ACIT

A kollégium kiváló helyszínt kínál jól felszerelt informatikai tantermekkel és innovatív informatikai és multimédiás programot, valamint más, országosan elismert szakképzési csomagokat kínál.

Több száz diák tanult az ACIT-nál

Több mint 20 éves oktatási kiválóság, vezető akadémiai partnerségek és gyakornoki programok, ACIT

Miért választott minket?

Az ACIT

Több mint 20 éves kiválóság ... a műszaki és média oktatásban

Az Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television kiválóan alkalmazza a jelenlegi iparági trendeket az egyetemi programokba.

Több mint két évtizedes sikert hoztunk Önhöz a technológiai és médiaképzésben. Ez a hagyaték a nyitott ajtó a digitális média és az információs és kommunikációs technológia kiemelkedő karrierje számára.

Ipari jóváhagyott képzés

Csatlakozzon hozzánk és vezető technológiai partnereinkhez, miközben saját utazásunkat veszi igénybe. Tapasztalja meg a leg hitelesebb, naprakész gyakorlati képzést. Élvezze a több évtizedes fejlesztési tapasztalatot és elkötelezett és gondos oktatóinkat. Szerezzen szakértelmet a technológiai óriásoktól, amelyek alakítják világunkat - a Microsoft, a Cisco Systems, a Juniper Networks és a VMware.

Mint ACIT

Skálázható oktatási Pathways

ACIT programok lehetővé teszik, hogy folytassa tanulmányait keresztül Bachelors és Masters Degrees keresztül hitelátutalási megállapodások Ausztrália legjobb egyetemek.

Az ACIT minősítése

A hallgatók sokszínű igényeinek kielégítése

Az ausztrál társadalom változatosabb, mint valaha. Az ausztrál Információs Technológiai Főiskola (ACIT) és a Film és Televízió Intézet (IFTV) oktatóereje egy bővülő nemzetközi hallgatói lakosság közepette alakult ki, hogy kielégítse sokféle igényét.

Minden főiskolai hallgató felé, ACIT

Kar

A campusunk Ausztrália legszebb nagyvárosában, az Aranyparton található, élénk és biztonságos környezetben, ahol tanulni és nőni fog. A diákok részesülnek a kisebb osztályméretekből, a magasan képzett és gondos oktatói munkatársakhoz és a széles körű támogató szolgáltatásokhoz.

A gondolkodás és a kultúra sokszínűségét ösztönözheti, mivel számos ország hallgatóival tanul. Kombinálja ezt a régió természeti szépségével és élvezze a dinamikus és dinamikus tanulási környezetet.

Posztgraduális elhelyezés

Használja ki nemzetközi diplomás foglalkoztatási programunkat, hogy nemzetközi tapasztalatokat szerezzen a teljes munkaidős foglalkoztatásban.

A főiskola szakosodott szolgáltatásokat, gyakornoki és elhelyező programokat, valamint hivatalos szakképzési erőforrásokat kínál a főbb ipari partnerek számára tanúsítás céljából.

Ahogy a digitális jövőnkre tekintünk, izgalmas lehetőségeket látunk a technológusok, az innovátorok és a tervezők számára. Alkalmazzuk azokat a százakat, amelyek előtted sikeres és kifizetődő pályára jártak.

Helyszínek

Brisbane

Address
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Brisbane, Queensland, Ausztrália

Ausztrália Online

Address
Ausztrália Online, Ausztrália