Hivatalos Leírás

Az ausztrál Informatikai Főiskola (ACIT) és a Film és Televízió Intézet (IFTV) egy ausztrál kormány által bejegyzett képzési szervezet, amely bizonyítottan jó minőségű oktatást nyújt.

Tantervünket a nemzetközi szabványoknak megfelelően hasonlítjuk össze, kiegészítve egy munkatapasztalattal és egy posztgraduális programtal.

ACIT

A Internship program célja, hogy a diákok bizalmát és a valós élményt. Ennek eredményeképpen a diplomások világszerte elismerést kapnak iparági szakemberekként.

Minden ACIT

A kollégium kiváló helyszínt kínál jól felszerelt informatikai tantermekkel és innovatív informatikai és multimédiás programot, valamint más, országosan elismert szakképzési csomagokat kínál.

Több száz diák tanult az ACIT-nál

Több mint 20 éves oktatási kiválóság, vezető akadémiai partnerségek és gyakornoki programok, ACIT

Miért választott minket?

Az ACIT

Több mint 20 éves kiválóság ... a műszaki és média oktatásban

Az Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television kiválóan alkalmazza a jelenlegi iparági trendeket az egyetemi programokba.

Több mint két évtizedes sikert hoztunk Önhöz a technológiai és médiaképzésben. Ez a hagyaték a nyitott ajtó a digitális média és az információs és kommunikációs technológia kiemelkedő karrierje számára.

Ipari jóváhagyott képzés

Csatlakozzon hozzánk és vezető technológiai partnereinkhez, miközben saját utazásunkat veszi igénybe. Tapasztalja meg a leg hitelesebb, naprakész gyakorlati képzést. Élvezze a több évtizedes fejlesztési tapasztalatot és elkötelezett és gondos oktatóinkat. Szerezzen szakértelmet a technológiai óriásoktól, amelyek alakítják világunkat - a Microsoft, a Cisco Systems, a Juniper Networks és a VMware.

Mint ACIT

Skálázható oktatási Pathways

ACIT programok lehetővé teszik, hogy folytassa tanulmányait keresztül Bachelors és Masters Degrees keresztül hitelátutalási megállapodások Ausztrália legjobb egyetemek.

Az ACIT minősítése

A hallgatók sokszínű igényeinek kielégítése

Az ausztrál társadalom változatosabb, mint valaha. Az ausztrál Információs Technológiai Főiskola (ACIT) és a Film és Televízió Intézet (IFTV) oktatóereje egy bővülő nemzetközi hallgatói lakosság közepette alakult ki, hogy kielégítse sokféle igényét.

Minden főiskolai hallgató felé, ACIT

Kar

A campusunk Ausztrália legszebb nagyvárosában, az Aranyparton található, élénk és biztonságos környezetben, ahol tanulni és nőni fog. A diákok részesülnek a kisebb osztályméretekből, a magasan képzett és gondos oktatói munkatársakhoz és a széles körű támogató szolgáltatásokhoz.

A gondolkodás és a kultúra sokszínűségét ösztönözheti, mivel számos ország hallgatóival tanul. Kombinálja ezt a régió természeti szépségével és élvezze a dinamikus és dinamikus tanulási környezetet.

Posztgraduális elhelyezés

Használja ki nemzetközi diplomás foglalkoztatási programunkat, hogy nemzetközi tapasztalatokat szerezzen a teljes munkaidős foglalkoztatásban.

A főiskola szakosodott szolgáltatásokat, gyakornoki és elhelyező programokat, valamint hivatalos szakképzési erőforrásokat kínál a főbb ipari partnerek számára tanúsítás céljából.

Ahogy a digitális jövőnkre tekintünk, izgalmas lehetőségeket látunk a technológusok, az innovátorok és a tervezők számára. Alkalmazzuk azokat a százakat, amelyek előtted sikeres és kifizetődő pályára jártak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Ez a program tanítja az IP hálózatok tervezéséhez és megvalósításához szükséges alapvető szakmai készségeket a vállalati, szolgáltatói és hordozói környezetekben. Ezt a t ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a program tanítja az IP hálózatok tervezéséhez és megvalósításához szükséges alapvető szakmai készségeket a vállalati, szolgáltatói és hordozói környezetekben. Ezt a tanfolyamot online a hazai diákok és szemtől-szembe a diákok a Brisbane és Gold Coast régiókban.

A hallgatóknak meg kell tanulniuk, hogyan tervezzenek és hajtsanak végre összetett IP-hálózatokat és technológiákat a vállalati, szolgáltatói és távközlési hordozói környezetekben. A program tanítja a kapcsolódó technikai, vezetői és tervezési készségeket, amelyek támogatják ezeket a tevékenységeket. A program 2 nagy projektet tartalmaz. Minden tantárgy egy önálló szakmai tanfolyam, amely egy adott témát részletesen lefedi.... [-]

Ausztrália Brisbane Ausztrália Online
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
38 hetek
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Ez a program tanítja az alapvető IP-hálózatok tervezéséhez és megvalósításához szükséges szakmai szintű készségeket egy vállalati, szolgáltatói és hordozói környezetben. ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a program tanítja az alapvető IP-hálózatok tervezéséhez és megvalósításához szükséges szakmai szintű készségeket egy vállalati, szolgáltatói és hordozói környezetben.

Emellett a hallgatóknak meg kell tanulniuk a biztonságos, rugalmas IP hálózatok, a virtualizált környezetek, az egységesített kommunikációs rendszerek tervezése és megvalósítása, valamint a modern adatközpontok magas színvonalú kialakítását. A program tanítja a kapcsolódó technikai és tervezési készségeket, amelyek támogatják ezeket a tevékenységeket. A program 3 fő projektet tartalmaz. Minden tantárgy egy önálló szakmai tanfolyam, amely egy adott témát részletesen lefedi.... [-]

Ausztrália Brisbane Ausztrália Online
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

A IV. Tanúsítvány az információtechnológiai hálózatépítő programban azoknak szól, akik az informatikai rendszerek adminisztrációjában és hálózatépítésében szeretnének eli ... [+]

Tanfolyam áttekintése

A IV. Tanúsítvány az információtechnológiai hálózatépítő programban azoknak szól, akik az informatikai rendszerek adminisztrációjában és hálózatépítésében szeretnének elindulni vagy előrelépni. A program lényeges hálózati és szerver-támogatási készségeket, valamint a technológiák megvalósításához szükséges projektmenedzsment készségeket tanít. A hallgatóknak meg kell tanulniuk hogyan építsék és tartsanak fenn számítógépes szervereket és hálózatokat. Ez a tanfolyam elérhető a diákok Brisbane, a Gold Coast és online.

A program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy elérjék a nemzetközileg elismert igazolványokat azzal, hogy képzést biztosítanak a tanterven belül. Az iparági tanúsítványok a Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 Client és Server 2012 és a Cisco Certified Networking Associate (CCNA). A képzés felkészíti a hallgatókat a megfelelő képesítési vizsgák elvégzésére.... [-]

Ausztrália Brisbane Ausztrália Online
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
36 hetek
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Ez a kurzus biztosítja a készségeket és a tudást, hogy az egyén képes legyen a digitális médiatechnológiák megtervezésére, fejlesztésére és felhasználására, önállóan vagy ... [+]

Tanfolyam áttekintése

Ez a kurzus biztosítja a készségeket és a tudást, hogy az egyén képes legyen a digitális médiatechnológiák megtervezésére, fejlesztésére és felhasználására, önállóan vagy egy nagyobb fejlesztőcsapat részeként dolgozó asszisztensi információs és kommunikációs technikus (ICT) szakértőként. A kurzus konkrétan magában foglalja, hogyan lehet integrálni a keresőoptimalizálás, a közösségi média elemek és a közösségi média marketing igazgatóit a weboldal tervezésébe.

Tanterv

1. rész: Tervezési koncepciók

Kreatív Photoshop koncepciók6 HetekSEO / Google Analytics 6 hétDreamweaver 6 hétSocial Media Marketing Facebook és Twitter 6 hét... [-]
Ausztrália Brisbane
Január 2020
Nappali
36 hetek
Campus
Bővebben magyarul