BCA National Training Group

Bevezetés

Hivatalos Leírás

történelem

Az 1998-ban alapított BCA Nemzeti Képzési Csoport többszörös díjnyertes regisztrált képzési szervezet, amely először a diákok céljait helyezi előtérbe. Az iparági edzők, a személyes támogatás, a munkatapasztalat programok és a rugalmas szállítás révén segítjük a középiskolai lemorzsolódókat abban, hogy első pályafutásuk során felnőtt tanulók szerezzenek munkát, kapjanak promóciót vagy váltsanak pályára.

Országosan elismert képesítéseket bocsátunk az üzleti, közösségi, oktatási, pénzügyi, menedzsment és képzési és értékelési szakmákba, és szakértelemmel rendelkeznek Aboriginal & Torres Strait Islander programok megvalósításában.

A BCA National elkötelezett egy olyan elképzeléssel kapcsolatban, miszerint "a tudás az egyének, a közösségek és a szervezetek számára jövőképet teremt".

Sydney-ben és Darwinban van campus, vonatunk minden fővárosban és nagyobb regionális központokban, és jelentős tapasztalattal rendelkezünk Ausztrália távoli és vidéki közösségeinek képzésében.

A vállalat büszke arra, hogy együttműködik a diákokkal, hogy valós szakmai eredményeket érjen el, miközben Ausztráliában a legmagasabb befejezési szintet érte el.

Regisztrálva az ASQA-val - National RTO ID: 91758

A díjnyertes edzést a különböző hallgatói testületek Ausztráli tantermekben tartott találkozóján kínáló BCA Nationalnak 2016-ban CRICOS-jóváhagyást kapott, hogy a nemzetközi diákokat Sydney-ben és Darwinban frissen felújított egyetemeken fogadja.

Regisztrált ASQA - CRICOS Szolgáltatói kód: 03419D

Küldetés

A BCA Nemzeti dolgozik az üzleti, ipari, kormányzati és non-profit szektorral azonosítani és megvalósítani a képzési programokat, amelyek felkészítik és felhatalmazzák a személyzetet a globális környezetben dolgozó új kihívásokra. A BCA National arra törekszik, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy világszerte versenyképesek legyenek a választott szakterületen.

Látomás

A BCA National lesz a magánképzési szolgáltató, amely országosan választja ki a vállalat által kínált bármely tanulási programban. Márkák elismerése lesz az első a minőség és az elérhetőség szempontjából az érintett piaci szegmensekben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Felsőfokú Diplomák » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Health Certificates »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Diploma a kisgyermekkori nevelés és gondozás

Campus Nappali 6 félév January 2019 Ausztrália Darwin Sydney + 1 további

A korai gyermekkori nevelés és ápolás oklevele ideális képesítés a gyermekszolgálatok munkatársainak, akiknek felelőssége a gyermekjuttatással kapcsolatos programok tervezése és irányítása, miközben betartják az oktatási és gondozási szolgáltatások nemzeti előírásainak követelményeit. [+]

Csoportos koordinátor Csoportvezető Gyermekgondozó munkatárs és csapat koordinátor (gyermekjóléti szolgáltatások). [-]

Diploma of Community Services

Campus Nappali 4 félév January 2019 Ausztrália Darwin

[+]

A nemzetközileg elismert közösségi szolgáltatási oklevél (Case Management) felkészít Önnek a munkára, a családi támogatásra, a drog- és alkoholtevékenységre, a mentális egészségre, a hajléktalanságra és a családon belüli erőszakra.

Ismerje meg a közösségi fejlesztési stratégiák végrehajtását, növelje ügykezelési készségeit, elemezze a szociológiai tényezők hatását az ügyfelekre a közösségi munkában, és tükrözze és javítsa szakmai gyakorlatát.

Szeretnénk felajánlani az iparági elhelyezést, hogy támogassa a tanulmányait, így alkalmazhatja a tanulásodat egy "valós munkahelyre", és megkaphatja az iparágban elhelyezett munkahelyek legalább 200 óráját (legalább).... [-]


Diploma of Leadership and Management

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 félév January 2019 Ausztrália Darwin

[+]

Mentor program

További információért töltse le a teljes tanfolyam útmutatót vagy lépjen kapcsolatba velünk.

Nemzetközi bevitel

A BCA Nationalnak négy bevétele van évente:

A beviteli időpontok 2018. január 29-én, április 23-án, július 16-án, október 8-án tartanak.

Minden bevitel egy új kifejezés kezdetét jelzi. Az egyik kifejezés 10 hetes tanulmány, majd 2 hetes szünet, és további 4 hét szünet a karácsonyi és újévi ünnepeken.

A képzés időtartama alatt minden tanfolyam heti legalább 20 órát tart. [-]

Diploma of Sport Development

Campus Nappali 12 hónapok January 2019 Ausztrália Darwin Sydney + 1 további

[+]

Ránézésre:

Tanulmányi mód: hagyományos tanulási stratégiák gyakorlati gyakorlatokkal kombinálva, helyszíni tanulmányi látogatás programok az elit sportegyesületek, szervezetek és mentorálás iparági szakemberek

[-]

Felsőfokú Diploma

Advanced Diploma of Leadership and Management

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 4 félév January 2019 Ausztrália Darwin

[+]

Mások számára ez lehet egy út egy nagy szervezeten belüli fióktelep vagy egység kezeléséhez.

Ez egy elengedhetetlen program egy kisvállalkozás felállítására vagy az üzleti menedzselésre.

.

Karrier eredmények

osztály vezetője

[-]