Hivatalos Leírás

történelem

Az 1998-ban alapított BCA Nemzeti Képzési Csoport többszörös díjnyertes regisztrált képzési szervezet, amely először a diákok céljait helyezi előtérbe. Az iparági edzők, a személyes támogatás, a munkatapasztalat programok és a rugalmas szállítás révén segítjük a középiskolai lemorzsolódókat abban, hogy első pályafutásuk során felnőtt tanulók szerezzenek munkát, kapjanak promóciót vagy váltsanak pályára.

Országosan elismert képesítéseket bocsátunk az üzleti, közösségi, oktatási, pénzügyi, menedzsment és képzési és értékelési szakmákba, és szakértelemmel rendelkeznek Aboriginal & Torres Strait Islander programok megvalósításában.

A BCA National elkötelezett egy olyan elképzeléssel kapcsolatban, miszerint "a tudás az egyének, a közösségek és a szervezetek számára jövőképet teremt".

Sydney-ben és Darwinban van campus, vonatunk minden fővárosban és nagyobb regionális központokban, és jelentős tapasztalattal rendelkezünk Ausztrália távoli és vidéki közösségeinek képzésében.

A vállalat büszke arra, hogy együttműködik a diákokkal, hogy valós szakmai eredményeket érjen el, miközben Ausztráliában a legmagasabb befejezési szintet érte el.

Regisztrálva az ASQA-val - National RTO ID: 91758

A díjnyertes edzést a különböző hallgatói testületek Ausztráli tantermekben tartott találkozóján kínáló BCA Nationalnak 2016-ban CRICOS-jóváhagyást kapott, hogy a nemzetközi diákokat Sydney-ben és Darwinban frissen felújított egyetemeken fogadja.

Regisztrált ASQA - CRICOS Szolgáltatói kód: 03419D

Küldetés

A BCA Nemzeti dolgozik az üzleti, ipari, kormányzati és non-profit szektorral azonosítani és megvalósítani a képzési programokat, amelyek felkészítik és felhatalmazzák a személyzetet a globális környezetben dolgozó új kihívásokra. A BCA National arra törekszik, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy világszerte versenyképesek legyenek a választott szakterületen.

Látomás

A BCA National lesz a magánképzési szolgáltató, amely országosan választja ki a vállalat által kínált bármely tanulási programban. Márkák elismerése lesz az első a minőség és az elérhetőség szempontjából az érintett piaci szegmensekben.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

BCA National Training Group

A korai gyermekkori nevelés és ápolás oklevele ideális képesítés a gyermekszolgálatok munkatársainak, akiknek felelőssége a gyermekjuttatással kapcsolatos programok terve ... [+]

Csoportos koordinátor Csoportvezető Gyermekgondozó munkatárs és csapat koordinátor (gyermekjóléti szolgáltatások). [-]
Ausztrália Darwin Sydney
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
BCA National Training Group

A nemzetközileg elismert közösségi szolgáltatási oklevél (Case Management) felkészít Önnek a munkára, a családi támogatásra, a drog- és alkoholtevékenységre, a mentális ... [+]

A nemzetközileg elismert közösségi szolgáltatási oklevél (Case Management) felkészít Önnek a munkára, a családi támogatásra, a drog- és alkoholtevékenységre, a mentális egészségre, a hajléktalanságra és a családon belüli erőszakra.

Ismerje meg a közösségi fejlesztési stratégiák végrehajtását, növelje ügykezelési készségeit, elemezze a szociológiai tényezők hatását az ügyfelekre a közösségi munkában, és tükrözze és javítsa szakmai gyakorlatát.

Szeretnénk felajánlani az iparági elhelyezést, hogy támogassa a tanulmányait, így alkalmazhatja a tanulásodat egy "valós munkahelyre", és megkaphatja az iparágban elhelyezett munkahelyek legalább 200 óráját (legalább).... [-]

Ausztrália Darwin
Január 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
BCA National Training Group

Mentor program További információért töltse le a teljes tanfolyam útmutatót vagy lépjen kapcsolatba velünk. Nemzetközi bevitel A B ... [+]

Mentor program

További információért töltse le a teljes tanfolyam útmutatót vagy lépjen kapcsolatba velünk.

Nemzetközi bevitel

A BCA Nationalnak négy bevétele van évente:

A beviteli időpontok 2018. január 29-én, április 23-án, július 16-án, október 8-án tartanak.

Minden bevitel egy új kifejezés kezdetét jelzi. Az egyik kifejezés 10 hetes tanulmány, majd 2 hetes szünet, és további 4 hét szünet a karácsonyi és újévi ünnepeken.

A képzés időtartama alatt minden tanfolyam... [-]
Ausztrália Darwin
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
BCA National Training Group

... [+]

Ránézésre:

Tanulmányi mód: hagyományos tanulási stratégiák gyakorlati gyakorlatokkal kombinálva, helyszíni tanulmányi látogatás programok az elit sportegyesületek, szervezetek és mentorálás iparági szakemberek

[-]
Ausztrália Darwin Sydney
Január 2020
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

BCA National Training Group

... [+]

Mások számára ez lehet egy út egy nagy szervezeten belüli fióktelep vagy egység kezeléséhez.

Ez egy elengedhetetlen program egy kisvállalkozás felállítására vagy az üzleti menedzselésre.

.

Karrier eredmények

osztály vezetője

[-]
Ausztrália Darwin
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul