BCA National Training Group

Bevezetés

Hivatalos Leírás

történelem

Az 1998-ban alapított BCA Nemzeti Képzési Csoport többszörös díjnyertes regisztrált képzési szervezet, amely először a diákok céljait helyezi előtérbe. Az iparági edzők, a személyes támogatás, a munkatapasztalat programok és a rugalmas szállítás révén segítjük a középiskolai lemorzsolódókat abban, hogy első pályafutásuk során felnőtt tanulók szerezzenek munkát, kapjanak promóciót vagy váltsanak pályára.

Országosan elismert képesítéseket bocsátunk az üzleti, közösségi, oktatási, pénzügyi, menedzsment és képzési és értékelési szakmákba, és szakértelemmel rendelkeznek Aboriginal & Torres Strait Islander programok megvalósításában.

A BCA National elkötelezett egy olyan elképzeléssel kapcsolatban, miszerint "a tudás az egyének, a közösségek és a szervezetek számára jövőképet teremt".

Sydney-ben és Darwinban van campus, vonatunk minden fővárosban és nagyobb regionális központokban, és jelentős tapasztalattal rendelkezünk Ausztrália távoli és vidéki közösségeinek képzésében.

A vállalat büszke arra, hogy együttműködik a diákokkal, hogy valós szakmai eredményeket érjen el, miközben Ausztráliában a legmagasabb befejezési szintet érte el.

Regisztrálva az ASQA-val - National RTO ID: 91758

A díjnyertes edzést a különböző hallgatói testületek Ausztráli tantermekben tartott találkozóján kínáló BCA Nationalnak 2016-ban CRICOS-jóváhagyást kapott, hogy a nemzetközi diákokat Sydney-ben és Darwinban frissen felújított egyetemeken fogadja.

Regisztrált ASQA - CRICOS Szolgáltatói kód: 03419D

Küldetés

A BCA Nemzeti dolgozik az üzleti, ipari, kormányzati és non-profit szektorral azonosítani és megvalósítani a képzési programokat, amelyek felkészítik és felhatalmazzák a személyzetet a globális környezetben dolgozó új kihívásokra. A BCA National arra törekszik, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy világszerte versenyképesek legyenek a választott szakterületen.

Látomás

A BCA National lesz a magánképzési szolgáltató, amely országosan választja ki a vállalat által kínált bármely tanulási programban. Márkák elismerése lesz az első a minőség és az elérhetőség szempontjából az érintett piaci szegmensekben.

Helyszínek

Darwin

Address
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Darwin, Északi terület, Ausztrália

Sydney

Address
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália