Baxter Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Baxterről

Baxter Institute egy bejegyzett képzési szervezet, az RTO 7030, Melbourne szívében található. Büszkék vagyunk a professzionális képzés vezetőjének hírnevére, modern felszereltséggel, felszereléssel és profi szakemberekkel, akik a területükhöz megfelelő szakértelemmel rendelkeznek.

Minden képzés a hallgatók munkahelyi felkészítésére összpontosít. Ezt úgy lehet elérni, hogy a Baxter képzési osztályaihoz kapcsolódó széles körű képzési tapasztalatokat az ipari képzési környezet lenyűgöző sorozatával ötvözi, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy értékes ipari tapasztalatokat szerezzenek.

Baxter Institute hallgatói között szerepelnek a hazai ausztráliai diákok, valamint a különböző régiókból és kultúrákból származó nemzetközi hallgatók sokszínű keveréke, beleértve Ázsiát, Latin-Amerikát, Európát és a szubkontinenst. Baxter Institute képzési módszereit tovább növeli a kulturális sokszínűség, a kölcsönös megértés és a hallgatói körben zajló nemzetközi barátság előmozdítása.

Baxter Institute tanúsítványa és diploma tanfolyamai állami akkreditációval vannak és a CRICOS nyilvántartásban vannak, lehetővé téve a nemzetközi és a hazai hallgatók számára, hogy nyugodtan tanuljanak.

A Baxter Institute képzésének kiválósága és professzionalizmusa, rugalmas fizetési tervekkel, rugalmas kezdési dátumokkal és rugalmas ütemtervekkel összekapcsolva, biztosítja, hogy sok egyéni igényű hallgató számára megfelelő kurzusok legyenek. Ez megkönnyíti a tanulást azon hallgatók számára is, akik részmunkaidős állást választanak. E tényezők mindegyikének célja a legjobb oktatási eredmények elérése a hallgatóink számára.

Baxter Institute tanterve elsősorban a gyakorlati alkalmazásra összpontosít. Minden képzés célja, hogy támogassa a hallgatókat, hogy a lehető leghamarabb csatlakozzanak a munkaerőhöz. A Baxter Institute a lehető legnagyobb lehetőségeket Baxter Institute Önnek a sikeres karrier számára.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Miért tanul a Baxterben?

A Baxternél gondos és koncentrált módon törekszünk a kiválóságra. Támogatjuk hallgatóinkat céljaik elérésében és a műszaki, üzleti, vállalkozói és társadalmi készségek elsajátításában, amelyet az üzleti élet és a közösség igényel:

  • Tantervünk összpontosítása a kulcsfogalmak elsajátítására és a gyakorlati alkalmazásra
  • Kiterjedt hallgatói támogatás nyújtása kiváló oktatási lehetőségeink és hallgatóink által nyújtott szolgáltatások révén
  • Különleges segítségnyújtás a nyelvi és kulturális különbségekkel kapcsolatos kérdések kezelésében
  • Lehetőség biztosítása a tanulás kiterjesztésére más helyi és nemzetközi szolgáltatókkal
  • Rugalmas tanfolyam-kezdési dátumok és ütemtervek működtetése
  • Kiváló létesítményekkel rendelkezik a Melbourne CBD egyetemen

Ezen felül regisztrált képzési szervezetként tagjai vagyunk az OSTAS-nak (Overseas Student Training Assurance Scheme), amely garantálja a hallgatói díjakra vonatkozó képzési garanciát.

Helyszínek

Melbourne

Address
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália