College Australia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

2005 júniusában alapították, a College Australia t azért hozták létre, hogy magas színvonalú képzést és szolgáltatásokat nyújtson a szakképzési szektor számára a vállalati tréning megoldások mellett.


Minden tanfolyamunk egy lépcsőfokot jelent a karrieredben, növeli készségeit, tudását és bizalmát, hogy aktiválja a jövőjét. A bizonyítványoktól a végzős diplomaitól kezdve most sokféle képesítést kínálunk a Business, Hospitality, Retail, Kertészet, Egészségügy és Támogatás szakmákban.


Miért választott minket?

  • Számos kurzus mindenki számára
  • Egyszerű online beiratkozás, fizetés
  • Rugalmas
  • Szakértők


Számos tanfolyamot kínálunk a valós világhoz, valós munkahelyi eredményekhez.

Képzettségünk a belépéstől a vezetői szintű tanfolyamokig terjed, az egyes hallgatókra szabott tanulmányi lehetőségekkel. Ez biztosítja, hogy lehetőségeink vannak arra, hogy bárki felkészítse a szükséges készségeket ahhoz, hogy előrelépjen a választott karrierjükben.


Hol vagyunk


Brisbane Iroda

Adminisztráció

A Brisbane Irodája ad otthont az adminisztrációnak és a hallgatói támogató csoportoknak. Brisbane irodánkból összehangoljuk az összes külső képzést, valamint az iskolákban és a munkahelyeken folytatott képzést. Ha segítségre van szüksége bármiben a tanulmányai során, akkor a Brisbane iroda munkatársai képesek lesznek megválaszolni bármilyen kérdést, és szükség esetén további segítség irányába mutatnak.


Gold Coast Campus

Nemzetközi és vezetői hallgatók

A Gold Coast Campus mind a nemzetközi, mind a vezetői kollégiumok otthona. Számos létesítményt és forrásokat kínál a hallgatók számára. Az egész campus légkondicionált tantermekkel és ingyenes wifivel rendelkezik.

A hallgatók a munkaidőben, a számítógépes laborban, a magán tanulóhelyiségekben és a hallgatói társalgókban is hozzáférhetnek. A hallgatói társalgó olyan hely a diákok számára, akik pihenni, másokkal találkozni és hozzáférni a társadalmi tevékenységekre vonatkozó információkhoz. Tartalmaz egy ebédlőt a hallgatók számára, valamint konyhai eszközöket az élelmiszerek hűtéséhez és felmelegítéséhez.

Helyszínek

Southport

Address
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Southport, Queensland, Ausztrália