Crown College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Crown College International szakképzéseket kínál vendéglátóipari, kulináris, cukrászda szakképzettség megszerzésére, és Victoria egyik legnagyobb és legsikeresebb regisztrált képzési szervezetének ismerik el. A bemutatási, szolgáltatási és vendéglátási készségek szakmai színvonala a fő hangsúly a Crown College képzésben.

Crown College egy modern, világos és teljesen felszerelt képzési lehetőség a Crown Metropol területén, a Crown Resorts egyik díjnyertes szállodájában. Crown College egy erre a célra kialakított és dedikált képzési lehetőség, amely nyugodt és barátságos környezetet biztosít mindenki számára, az ingyenes wi-fi-vel rendelkező kitörési helyektől kezdve a hallgatói konyháig.

Szenvedélyes és képzett oktatóink több éves tapasztalattal rendelkeznek a minőségi tanulás terén, és szakácsok a gasztronómia, cukrászda, vendéglátás és vezetés területén. Ez azt jelenti, hogy olyan lelkes oktatóktól fog tanulni, akik megfelelő ismeretekkel rendelkeznek az oktatás területén, valamint a szakterületükön. Az oktatók egy olyan csapat részei, amely a bevált gyakorlatok tanulási módszereire és érdekes és rugalmas tanítási stílusokra összpontosít.

Helyszínek

Southbank

Address
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Victoria, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: