Curtin College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Curtin College diploma tanfolyamokat tart, amelyek a kiválasztott alapképzés 2. évéhez vezetnek a Curtini Egyetemen. Ezek a diploma tanfolyamok megegyeznek a fokozat első évével, és követik az egyetemi tantervet és az egység felépítését, így a kurzus befejezése után a hallgatók garantáltan beléphetnek a választott alapképzettségük második évébe.

A campuson található Curtin College hallgatók a Curtin Egyetem létesítményeihez is hozzáférhetnek, és az első naptól kezdve megtapasztalhatják az egyetemi életet. Támogató tanulási környezettel és kis osztályméretekkel biztosítjuk, hogy a hallgatók szükség esetén extra segítséget és támogatást kapjanak.

www.curtincollege.edu.au

Mi teszi a legjobb választást a Curtin College ?

 1. A campuson - A campusban való lét azt jelenti, hogy kevés különbség van abban, hogy egyetemi vagy egyetemi hallgatónak van-e hozzáférése az egyetemi létesítményekhez.
 2. Garantált második évi belépés a Curtini Egyetembe - A diploma megszerzése után (2. szakasz) a hallgatók közvetlen belépést kapnak a kiválasztott Curtin alapképzés második évébe.
 3. Ingyenes támogatási programok - Ingyenes költségek nélkül a hallgatók számos támogatási osztályba léphetnek be, hogy segítsék őket tanulmányaikban.
 4. Foglalkoztathatósági készségek - Beágyazott foglalkoztathatósági készségek a tanfolyamokon, hogy a hallgatók elérjék potenciáljukat és „megszerezzék ezt a munkát”.
 5. Gyorsított opciók - A trimeszter rendszerrel néhány kurzust februárban, júniusban és októberben vesznek fel .

Kezdje a Curtin College ha már…

 • szeretnének egy Curtini Egyetemen alapképzettséget szerezni
 • nem felelnek meg a Curtin Egyetem belépési minimumkövetelményeinek
 • sikeresen teljesítették a 12. vagy a 11. évet

A Curtin Egyetemet számos okból a világon az 1% -os felsőoktatási intézmény rangsorolja. Itt van néhány.

 • A QS World University Ranking 2021-ben Curtint a világ egyetemeinek 1% -ába sorolták.
 • Curtin a 2020-as QS World University rangsorban tantárgy szerint az ásvány- és bányászati mérnöki világ 2. helyén van.
 • Curtin felmászott 17 helyen a rangsorban 217 th a világon, és továbbra is 9-én Ausztráliában a 2019-2020 University Ranking by Academic Performance (URAP).
 • 5 (összesen öt) csillagot kapott a 2019-es QS Stars nemzetközi minősítésen .
 • Ötcsillagos besorolást kapott (az ötből öt) a diplomás kezdő fizetéseiért a Jó Egyetemek Útmutató 2020-ban.
 • A Curtin diplomások 14,9% -kal keresnek meg az építészet és építkezés területén végzett diplomások országos átlagánál. (A gazdasági globális életképességi rangsor London, 2016. augusztus)
 • Curtin az építészet / épített környezet, az építőmérnöki, az ápolási, az oktatási és a sporttal kapcsolatos tantárgyak top 100-ban szerepel a 2020-as QS World University Rankings témánként.

Akkreditáció

Curtin College felsőoktatási szolgáltatóként regisztrálták a felsőoktatási minőség és szabványügyi ügynökség (TEQSA) alatt. A TESQA szabályozza és biztosítja Ausztrália felsőoktatási ágazatának minőségét (ideértve az egyetemeket). Felsőoktatási szolgáltatóként a Curtin College kell tartania ezeket a szabványokat.

Az ausztrál képesítési keretrendszer (AQF) az ausztrál oktatás és képzés szabályozott képesítéseire vonatkozó nemzeti politika. Az egyes oktatási és képzési ágazatok képesítéseit egyetlen átfogó nemzeti képesítési keretrendszerbe foglalja. Az AQF-et először 1995-ben vezették be, hogy támogassák ausztráliai nemzeti képesítési rendszert, amely magában foglalja a felsőoktatást, a szakképzést és a képzést, valamint az iskolákat.

Ipari Szövetség tagság

Curtin College tagja az Ausztrál Magánoktatási és Képzési Tanácsnak (ACPET). Az ACPET egy nemzeti iparági szövetség az ausztrál és a nemzetközi hallgatók számára az oktatás és képzés független szolgáltatóinak biztosítására.

A Főiskola a Nyugat-Ausztráliai Magánoktatási és Képzési Ipari Szövetség (WAPETIA) tagja iskoláknak és főiskoláknak, amelyek tisztességes és etikus magatartásra és minőségi oktatás nyújtására törekednek Nyugat-Ausztráliában.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Fox / Pexel

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Helyszínek

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket