Curtin College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Curtin College

Curtin College a főiskolai diploma megszerzéséhez vezető Pathway a Curtin Egyetemen, Nyugat-Ausztrália legnagyobb egyetemen. Ha nem jogosult a Curtin Egyetembe való közvetlen belépésre, a Curtin College diploma segít Önnek a belépéshez.

A perthi Curtin Egyetemen dolgozunk egyetemen, tehát az első naptól kezdve megtapasztalhatja az egyetemi életet. Curtin College hallgatóként részt vehet egyetemi rendezvényeken, csatlakozhat klubokhoz és élvezheti a Curtin campus egyéb lehetőségeit.

2000 óta a Curtin College több mint 10 000 hallgatónak segített megvalósítani álmaikat a Curtini Egyetem alapképzéséről.

Curtin Egyetem rangsorolva a felső egy százalék az egyetemek világszerte a tudományos rangsorolása World egyetemek 2018-ban és nőtt 20 helyen 230 th a világon a QS World University Ranking 2020.

Curtin College a 205-ös épületben található, a Curtin Egyetem Bentley Campusán.

Miért a Curtin College ?

 • Az elsőéves egyetemeket tanulók diplomával járnak, valamint a Curtini Egyetemen választott alapképzettségük második évére lépnek. Curtin College diploma (2. szakasz) = Curtin alapképzettségének 1. éve.
 • Gyorsított opciók érhetők el, a trimeszter rendszerben évente 3 bevitelt kínálnak egyes kurzusokhoz.
 • Kis osztályok (kb. 25 tanuló), így számíthat extra segítségre és támogatásra, amikor erre van szüksége.
 • Kulturális sokszínűség - mintegy 1200 hallgató 40 országból, Nyugat-Ausztrália legnagyobb egyetemen.
 • Már az egyetemen vagy, a pályán. Azért vagyunk itt, hogy teljes mértékben támogassunk.

Kinek a Curtin College ?

Curtin College olyan hallgatók számára készült, akik:

 • szeretnének egy Curtini Egyetemen alapképzettséget szerezni;
 • nem felelnek meg a Curtin Egyetem minimális belépési követelményeinek;
 • befejezte a 12. évet, de nem kapott középiskolai végzettséget;
 • érett korúak és alternatív Pathway igényelnek az egyetemre.

Látomás

Az élet átalakítása Curtin-központú tanulással.

„Célunk, hogy hozzáférést biztosítsunk olyan tanulási lehetőségek széles skálájához, amelyek kielégítik hallgatóink igényeit egy kihívást jelentő globális oktatási környezetben. A Főiskola ezt egy olyan hallgatóközpontú, támogató és magas etikai normákat megtestesítő környezet biztosításával érheti el.

A Curtin College szenvedélyes munkatársak közösségét fogja találni, amely elkötelezett amellett, hogy hallgatói tapasztalatait jutalmazóvá és élvezetessé tegye. Célunk az, hogy biztosítsuk Önnek a képesítéseket és készségeket, amelyek felkészítik Önt a választott tudományág sikerére a Curtini Egyetemen. ”

- Andrew Crevald | Főiskolai igazgató

Küldetés

Curtin College vezető tanulási és oktatási eredményeket nyújt a Curtin Egyetemen továbbhaladó hallgatók számára.

tények

2000 óta a Curtin College több mint 10 000 hallgatónak segített a Curtin Egyetemen a 2. évfolyam felé haladni.

Mivel Nyugat-Ausztrália leginnovatívabb egyeteme, a Curtin erős hitelesítő adatai tükröződnek annak magas minősítésében, beleértve a rangos QS World University Rangsorokat:

 • A Curtin Egyetemet a világ egyetemeinek 2018-ban a világ egyetemeinek első egy százalékában rangsorolják, és a QS World University Ranking 2020 világszerte 230-re emelkedett.
 • Curtint a világ egyik leginkább nemzetközi egyetemeként sorolják be, és az ausztrál egyetemek harmadik legnagyobb nemzetközi hallgatói létszámával rendelkeznek. Curtin a Times Higher Education 2016-ban a 200 legnépszerűbb nemzetközi egyetem listáján a 26. helyen szerepelt.
 • A Curtin Egyetem az egyetlen nyugat-ausztráliai egyetem, amely az 50 legfeljebb 50 fő között van. Mivel Nyugat-Ausztrália leginnovatívabb egyeteme, a Curtin erős megbízóleveleit tükrözi a QS World University Rangsorban elért magas szintű értékelése is:
  • Rangsorolva 22. a világon az egyetemek éves kor alatt 50, a QS World University Rankings 2018 - az egyetlen nyugat-ausztráliai egyetem, hogy a listán.
  • Az ötcsillagos (öt csillagból ki nem adott) ötcsillagos minősítést a QS Csillagok Egyeteme 2018-ban kapott.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Fox / Pexel

Akkreditáció

Curtin College felsőoktatási szolgáltatóként regisztrálták a felsőoktatási minőség és szabványügyi ügynökség (TEQSA) alatt. A TESQA szabályozza és biztosítja Ausztrália felsőoktatási ágazatának minőségét (ideértve az egyetemeket). Felsőoktatási szolgáltatóként a Curtin College kell tartania ezeket a szabványokat.

Az ausztrál képesítési hálózat (AQF) az ausztrál oktatás és képzés szabályozott képesítéseire vonatkozó nemzeti politika. Az oktatási és képzési ágazatok képesítéseit egyetlen átfogó nemzeti képesítési keretrendszerbe foglalja. Az AQF-et először 1995-ben vezették be, hogy támogassák az ausztráliai nemzeti képesítési rendszert, amely magában foglalja a felsőoktatást, a szakképzést és a képzést, valamint az iskolákat.

Ipari Szövetség tagság

Curtin College tagja az Ausztrál Magánoktatási és Képzési Tanácsnak (ACPET). Az ACPET egy nemzeti iparági szövetség az ausztrál és a nemzetközi hallgatók számára az oktatás és képzés független szolgáltatóinak biztosítására.

A Főiskola a Nyugat-Ausztráliai Magánoktatási és Képzési Ipari Szövetség (WAPETIA) tagja iskoláknak és főiskoláknak, amelyek tisztességes és etikus magatartásra és minőségi oktatás nyújtására törekednek Nyugat-Ausztráliában.

A közösségünk

Curtin College elkötelezett amellett, hogy tiszteletteljes, sokszínű és befogadó közösséget alakítson ki.

Hisszük, hogy közösségünkben mindenkinek joga van biztonságos, biztonságos és kényelmes tanulási és munkakörnyezethez.

Nem toleráljuk a szexuális zaklatást vagy bántalmazást. A magatartási kódexet megsértő hallgatók vagy alkalmazottak tanácsot kapnak, figyelmeztetik őket vagy fegyelmezik őket. Ide tartozhat a hivatalos fegyelem (például elbocsátás vagy kizárás).

A közösség biztonsága iránti elkötelezettségünk részeként teret teremtünk az alkalmazottak és a hallgatók számára beszélgetésekre, megalázás vagy áldozattól való félelem nélkül. Ezeket a beszélgetéseket személyes és érzékeny jellege miatt bizalommal kell megőrizni.

Elkötelezettek vagyunk az ön biztonsága prioritásának meghatározása mellett.

 • Ha valamely eseményt vagy aggályt felfed nekünk, a megfelelő, az időben történő támogatáshoz vezetünk.
 • Az erőforrásokat folyamatosan a megelőzésre, a képzésre és az oktatásra fogjuk fordítani.
 • Figyelemmel kísérjük és felülvizsgáljuk a támogatást, információkat, kampányokat és programokat annak biztosítása érdekében, hogy azok relevánsak-e.
 • Arra törekszünk, hogy folyamatosan javítsuk ezt a programot, a hallgatók és az alkalmazottak visszajelzései alapján.
 • Ezt a helyet online biztosítjuk annak biztosítása érdekében, hogy könnyen hozzáférhessenek a Respect @ Curtin College iránti elkötelezettségünkkel kapcsolatos információkhoz

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Helyszínek

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália