Della International College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Della International College Pty Ltd. bejegyzett képzési szervezet, és megfelel az ausztráliai szövetségi, állami és területi kormányok által elfogadott igazgatási, kézbesítési, személyzeti, létesítmény-, marketing-, pénzügyi, minőségbiztosítási és értékelési előírásoknak. Az állami kormány nyilvántartó hatósága rendszeres külső ellenőrzésnek vet alá minket és ellenőrzi ezeket a szabványokat.

Della International College oktatói magasan képzettek, elismert oktatói képesítéssel és szakértelemmel rendelkeznek mind az oktatás, mind az ipar területén. Csak teljesen képzett és tapasztalt tanárokat alkalmazunk. Minden tanárunk szenvedélyesen tanít. Munkatársaink sokszínűséggel és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, ami már önmagában is külön jellemző. A hallgatók gondoskodó, támogató környezetre számíthatnak, amelyet munkatársaink tapasztalatai ösztönöznek.

Karrier-központú tanfolyamaink szorosan kapcsolódnak a valós üzleti élethez, és reagálnak az erőteljesen növekvő iparágakra, és a gazdaság előmozdításán és támogatásán, valamint a foglalkoztatási lehetőségek javításán alapulnak.

Helyszínek

Melbourne

Address
Beckett Street,150-154 A
3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Napfény

Address
Anderson Road,149
3020 Napfény, Victoria, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: