Dolph Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Szereted ezt a hosszú idejő promóciót ebben az évben? Szeretne egy karrierváltást a szenvedélyed elérésére? Szeretné újra belépni a munkaerőpiacra, és nem aggódnia, hogy mi hiányzott?

A Dolph Business School (RTO No. 41480 CRICOS No. 03642G), hiszünk abban, hogy segíteni fogsz neked egy fényesebb jövőt teremteni magadnak és családtagjaidnak. Elképzelésünk, hogy felszabadítsuk a potenciálját a tanuláson keresztül, és felkészítsük Önt azon képességekkel, amelyeket a munkáltatók nagyon szeretnének!

Mint országosan elismert oktatási szolgáltató, elkötelezettek vagyunk, hogy feljogosíthatjuk Önt a megfelelő eszközökkel, készségekkel és ismeretekkel a nagyobb eredmény érdekében. Megtanítjuk Önt arra, hogy gondolkodjon, vitatkozzon, és ami a legfontosabb, hogy kitűnő legyen a választott karrieredben!

Tudjuk, milyen fontos, hogy ne csak a megfelelő tanfolyamot vagy képesítést válasszuk, hanem a megfelelő intézményt is, hogy vállaljuk a képzésedet. Az iparral együtt dolgoztunk, hogy képzési gyakorlatainkat, tananyagainkat és értékelésünket felkészítsük olyan készségekre és ismeretekre, amelyek ahhoz szükségesek, hogy előnyt szerezzen a jövőbeli karrierjében. Képzett trénerünk és erős hallgatói támogató hálózatunk segíteni tud Önnek a tanulásban!

A nemzeti szinten elismert képesítések széles skálájával, valamint a nem akkreditált szakmai továbbképzéssel és rövid kurzusokkal folyamatosan arra törekszünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy képesek vagyunk kielégíteni a piac folyamatosan változó szükségleteit és nagy ambícióit.

Mire vársz még? Nem az idő, hogy lépést tett a jövődre, és megkapod a szükséges képesítést a jövőre nézve?

Hívjon bennünket a 1300 2 DOLPH-n vagy írjon nekünk a concierge@dolph.edu.au e-mailen, hogy beszéljen egy barátságos csapattagunkkal!

Magnitudo Vestra! Nagyszerűség várja Önt!

Miért tanulhat velünk?

A mai környezet nagyon különbözik a szüleink 20-30 évvel ezelőtti körülményeitől.

Az iparág fejlődését folyamatosan feltárják; folyamatosan fejlesztik az új technológiákat; és a folyamatok, jogszabályok és előírások gyakran felülvizsgálat alatt állnak. Nem hiszünk abban, hogy stagnálunk, és fennáll a veszélye annak, hogy hátrahagyjuk magunkat. Nem hisszük, hogy túl kellene.

A folyamatos oktatás a világosabb jövő kulcsa, amely határtalan lehetőségeket hoz magával. Ezért szeretnénk felhatalmazni Önt és felkészíteni azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy jobb jövőt teremtsenek magatoknak és családjaiknak. Ön felbecsülhetetlen értékű készségeket és bizalmat fog tudni annak tudatában, hogy megvan az a célja, hogy szétterítse a munkáját az Ön területén!

Tehát, miért a Dolph Business School ?

  • Kiváló teljesítmény az ASQA-val - a kezdetünk óta tökéletes megfelelést tartottunk fenn. Ez biztosítja hallgatóink számára, hogy magas színvonalú képzési és értékelési szolgáltatásokat nyújtunk! Tekintse meg ASQA Audit Jelentéseinket további információkért.
  • Diákközpontú összpontosítás irányelveink és folyamataink középpontjában.
  • Fenntartja a csapat képzett és elkötelezett Trainerek valódi iparági tapasztalattal.
  • Innovatív és iparilag jóváhagyott megközelítés a képzéshez.
  • Támogató és ösztönző környezet a diákoknak, hogy boldoguljanak.
  • Adja vissza közösségeinknek ösztöndíjakat azoknak, akiknek a leginkább szüksége van rá. Mi vagyunk az Ausztrália egyetlen regisztrált képzési szervezete, amely külön ösztöndíjas programot biztosít az egyedülálló anyák számára.

ASQA Compliant

2016. április 6-án és 7-én az ASQA az Országos Szakképzési és Képzési Szabályozói Törvény 2011. évi rendelkezéseinek megfelelően kezdeti regisztrációs ellenőrzést végzett. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bejelentsük, hogy az audit minden területén megfeleltünk.

2017. augusztus 15-én és 16-án az ASQA a Nemzeti Szakképzési és Képzési Szabályozói Törvény 2011. évi rendelkezéseinek megfelelően elvégezte a kezdeti megfelelőségi vizsgálatot. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy bejelentsük, hogy az összes területen ellenőrizzük újra!

Ez azt mutatja, hogy nagyon megfelelő módon működünk, irányelveink és eljárásaink a hallgatói középpontban állnak, képzési és értékelési szolgáltatásaink magas szinten vannak. Ez azt is jelenti, hogy biztos lehetsz benne, hogy még hosszú ideig működünk!

Dolph Business School továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze a megfelelést a hallgatók és az alkalmazottak jólétének biztosítása érdekében. Ha úgy gondolja, hogy nem tartjuk fenn a megfelelőségünket bármely aggodalomra okot adó területen, kérjük, azonnal értesítsen minket e-mailben a következő címen: concierge@dolph.edu.au .

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Diploma üzleti

On-line Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 12 - 24 hónapok January 2019 Ausztrália Reservoir + 3 további

A nemzetközileg elismert üzleti oklevelet az ausztrál Quality Framework keretén belül fejlesztettük ki a vállalkozások és a menedzsment érdekében. Megtanulják a vállalkozás futtatásához szükséges alapvető készségeket és ismereteket, például a kockázat és a költségvetések kezelését, az innovatív munkakörnyezet felvételét és felépítését, a projektek irányítását, valamint a termék vagy szolgáltatás marketingjét. Megtanulja, hogyan alkalmazza a jól fejlett készségeket és a széleskörű tudásbázist a különböző üzleti környezetekhez, valamint elemezheti és értékelheti az információkat különböző forrásokból. [+]

A tanfolyamról

A nemzetközileg elismert üzleti oklevelet az ausztrál Quality Framework keretén belül fejlesztettük ki a vállalkozások és a menedzsment érdekében.

Megtanulják a vállalkozás futtatásához szükséges alapvető készségeket és ismereteket, például a kockázat és a költségvetések kezelését, az innovatív munkakörnyezet felvételét és felépítését, a projektek irányítását, valamint a termék vagy szolgáltatás marketingjét. Megtanulja, hogyan alkalmazza a jól fejlett készségeket és a széleskörű tudásbázist a különböző üzleti környezetekhez, valamint elemezheti és értékelheti az információkat különböző forrásokból.... [-]


Számviteli oklevél

On-line Campus Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 12 - 24 hónapok January 2019 Ausztrália Reservoir + 3 további

A nemzetközileg elismert számviteli oklevelet az Ausztrál Nemzeti Minőségügyi Kódex ellen alakítottuk ki a számvitelért. Megtanulják a középszintű számviteli tevékenységhez szükséges alapvető készségeket és ismereteket, például pénzügyi beszámolókat és adódokumentumokat készítenek, valamint költségvetést és előrejelzéseket kezelnek. Meg fog tanulni a vezetői számvitelről, a pénzügyi és üzleti teljesítményről, a pénzügyi tranzakciókról és a belső ellenőrzési eljárásokról. [+]

A tanfolyamról

A nemzetközileg elismert számviteli oklevelet az Ausztrál Nemzeti Minőségügyi Kódex ellen alakítottuk ki a számvitelért.

Megtanulják a középszintű számviteli tevékenységhez szükséges alapvető készségeket és ismereteket, például pénzügyi beszámolókat és adódokumentumokat készítenek, valamint költségvetést és előrejelzéseket kezelnek. Meg fog tanulni a vezetői számvitelről, a pénzügyi és üzleti teljesítményről, a pénzügyi tranzakciókról és a belső ellenőrzési eljárásokról.

Képzési programunk biztosítja Önt a támogató és bátorító környezethez, valamint számos erőforráshoz, amelyek segítenek Önnek a tanulásban.... [-]


Kapcsolat

Dolph Business School

Honlap https://dolph.edu.au
Telefon +61 3 8679 6558