Read the Official Description

Üdvözöljük Einstein College of Australia amely Melbourne szívében található. Célunk, hogy minőségi oktatási programokat, szolgáltatásokat nyújtsunk, és a hallgatók számára érdemes tanulási tapasztalatokat biztosítsunk. Mint ilyenek, elkötelezettek vagyunk abban, hogy tanítási és tanulási módszereink innovatívak, kihívásokkal és vonzóak.

Az Einstein College széles skáláját kínálja országosan akkreditált tanfolyamok mind a helyi és a nemzetközi hallgatók, beleértve az angol, a vállalkozások, az idősgondozás és a közösségi szolgáltatások. Programjainkat úgy tervezték és szállították, hogy felkészítsék hallgatóinkat a tudás és a készségek elsajátítására, hogy új helyzeteket alkalmazzanak, együttmûködve és az egész életen át tartó tanulás fenntartására.

Melbourne minősül a világ egyik legélvezetesebb városának az oktatás, a kultúra, a környezetvédelem, az egészségügy, a stabilitás és az infrastruktúra kategóriái között. Ez egy olyan város, amely sok mindent kínál, aki érdeklődik a minőség és a sokszínűség iránt. Melburnians szereti a város lankás tele kávézók, éttermek és tágas parkok, amelyek általában találkozó pontok a helyiek és a turisták számára.

célok

"LEHETŐSÉGEK ELJÁRÁSA AZ OKTATÁSBAN"

Einstein College of Australia büszke arra, hogy felajánlja a diákok oktatási és tanulási lehetőségeit. "

Célunk, hogy az Einstein College of Australia lehetőséget biztosítsunk az oktatáson keresztül; ezért jól strukturált tanfolyamok széles választékával kínáljuk a Pathways megnyitását, amelyek a tanulókat tovább tanulmányozzák vagy megnövelik a munkalehetőségeket.

Fő célkitűzéseink:

  • Annak érdekében, hogy minőségi oktatást biztosítsanak minden diák számára egy osztálybeállításon keresztül.
  • Felhívni az oktatási szellemet a diákok számára, amelyeken keresztül új lehetőségekre törekedhetnek.
  • A sokszínűség és az elfogadás ösztönzése a közös célok és a tanulási eredmények révén.
  • Annak biztosítása érdekében, hogy minden hallgató elérje a legmagasabb szintű kompetenciát.
  • Fejlesztés és előrehaladás támogatása minden területen.
  • Innovatív megoldások biztosítása a foglalkoztatási lehetőségek kihívásaival szemben.
  • Ösztönözni kell mind a csoportos, mind az egyéni tanulást.

Küldetés

Einstein College of Australia arra törekszik, hogy az egyéni tanulókat a szükséges képesítésekkel ellássa, és lehetővé tegye számukra az oktatási és szakmai célok elérését.

Akkreditáció

Einstein College of Australia bejegyzett oktatási szervezet. Az Országos Szakképzési és Képzési Szabályozási Törvény (2011) szerint a minőségi képzés és értékelés teljes körű biztosítása minden diákunk számára. Mi regisztráljuk és szabályozzuk az Australian Skills Quality Authority (ASQA) és a CRICOS (Közösségi Nyilvántartási Intézmények és a tengerentúli hallgatók számára szóló kurzusok) szolgáltatója, ezért az Einstein College of Australia feljogosítja a tanfolyamokat tengerentúli diákok számára.

Einstein College of Australia akkreditált az ausztrál készségek minőségbiztosítási hatósága (ASQA), amely a szakoktatás és -képzés szabályozó testülete a Nemzeti Szakképzési és Képzési Szabályozói Törvény (2011) szerint.

Einstein College of Australia DEEWR oktatási és munkahelyi kapcsolatokért felelős tanszék által akkreditált, és a 2006-os oktatási és képzési reformtörvény 4.5.1. Szakasza szerint a "Nemzetközösségi Nemzetköziességi nyilvántartás és a Tengerentúli diákok "(CRICOS).

Az ACPET (az Ausztrál Magántanevelési Tanács) tagjaként biztosítjuk, hogy szakképzési és képzési szolgáltatásaink biztosítsák a választást és a sokszínűséget, valamint jól célzott, megfelelően hozzáférhető tanfolyamok, amelyek széles körben elérhetőek és kiváló minőségűek.

Einstein College of Australia szintén tagja a TUSZ-nek. A TUSZ az ausztrál kormány kezdeményezése, amely segítséget nyújt a nemzetközi hallgatóknak, akiknek az oktatási szolgáltatók nem tudják teljesen teljesíteni tanulmányaikat. A TPS biztosítja, hogy a nemzetközi hallgatók képesek legyenek:

  • befejezik tanulmányaikat egy másik tanfolyamon vagy egy másik oktatási szolgáltatóval vagy
  • visszatérítik az el nem költött tandíjat

Felszerelés

Az Einstein College of Australia dolgozó személyzete barátságos és professzionális, képzettséggel és innovatív és izgalmas oktatási módszerek kidolgozásával, amelyek biztosítják, hogy a tanfolyam során a legjobb minőséget és útmutatást nyújtsák.

Einstein College of Australia tanulási eredmények leírják azokat a tudást és képességeket, amelyeket a hallgatók megszerzettek, és képesek pályázni és demonstrálni a tanfolyam befejezésekor. Tanfolyamaink célja, hogy biztosítsák a hallgatók számára a tudásuk és a tudásuk megértését a tanulási szintjüknek megfelelően.

Einstein College of Australia széleskörű lehetőségeket és erőforrásokat kínál arra, hogy tanulmányozhasson, lazítson és élvezhesse magát, beleértve a hallgatói könyvtárat, a közös helyiséget, a számítógépes laboratóriumot, ingyenes internet-hozzáféréssel és ingyenes WIFI-vel, ha laptopja van vagy egy okostelefont.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Einstein College of Australia

Ez a minősítés tükrözi azon személyek szerepét, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek számos olyan környezetben, akik készségük továbbfejlesztésére törekszenek az üzl ... [+]

Ez a minősítés tükrözi azon személyek szerepét, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek számos olyan környezetben, akik készségük továbbfejlesztésére törekszenek az üzleti funkciók széles körében. Ez a képesítés megfelel azoknak az egyéneknek is, akiknek kevés vagy semmilyen szakmai tapasztalata van, de rendelkeznek olyan elméleti üzleti készségekkel és ismeretekkel, amelyeket tovább kívánnak fejleszteni, hogy további oktatási és foglalkoztatási lehetőségeket teremtsenek.

Pathways

Pathways való Pathways

A minősítéssel rendelkező jelöltek számára előnyös Pathways a következők:

BSB40207 IV. Tanúsítvány az üzleti vagy egyéb vonatkozó képesítésben... [-]

Ausztrália Melbourne
January 2020
Nappali
52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Einstein College of Australia

Ez a minősítés tükrözi a pénzügyi szolgáltatások és más iparágak szakmai számviteli feladatait. Az ilyen szerepet betöltő személyek sokféle összetett problémát alkalmazna ... [+]

Ez a minősítés tükrözi a pénzügyi szolgáltatások és más iparágak szakmai számviteli feladatait. Az ilyen szerepet betöltő személyek sokféle összetett problémát alkalmaznak, és különböző forrásokból származó információkat elemeznek és értékelnek. Alkalmaznak kezdeményezést a saját munkájuk, iránymutatásuk megtervezésére, koordinálására és értékelésére a meghatározott irányelvekben.

Engedélyezési / szabályozási információk

Ez a minősítés magában foglalja azokat az egységeket, amelyek az adóztatási törvényben és a kereskedelmi jogban jóváhagyott adószakértő tanfolyamot (TPB) tartalmaznak. A TPB-vel való regisztrálást igénylő személyek a regisztrációs igényeket az Igazgatóságnál ellenőrizzék.... [-]

Ausztrália Melbourne
January 2020
Nappali
52 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

Einstein College of Australia

Ez a minősítés célja, hogy tükrözze a számviteli és szakmai azonosításra törekvő személyek szerepét. Ezen a szinten az egyének várhatóan számos helyzetben alkalmazzák az ... [+]

Ez a minősítés célja, hogy tükrözze a számviteli és szakmai azonosításra törekvő személyek szerepét. Ezen a szinten az egyének várhatóan számos helyzetben alkalmazzák az elméleti és a technikai készségeket, és bemutatják a tervezési tevékenységek kezdeményezését és megítélését. Ők autonómiája komplex műveletek végrehajtásában, és felelősek lehetnek mások munkájának tervezéséhez, koordinálásához és értékeléséhez széles, de általánosan meghatározott paramétereken belül.

Engedélyezési / szabályozási információk

Ez a minősítés magában foglalja azokat az egységeket, amelyek az adóztatási törvényben és a kereskedelmi jogban jóváhagyott adószakértő tanfolyamot (TPB) tartalmaznak. A TPB-vel való regisztrálást igénylő személyek a regisztrációs igényeket az Igazgatóságnál ellenőrizzék.... [-]

Ausztrália Melbourne
January 2020
Nappali
64 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Einstein College of Australia

Ez a minősítés tükrözi a jelentős szakértelemmel rendelkező személyek szerepét a szakképzett vagy széles körű készségek és tudás területén, akik különböző üzleti funkciók ... [+]

Ez a minősítés tükrözi a jelentős szakértelemmel rendelkező személyek szerepét a szakképzett vagy széles körű készségek és tudás területén, akik különböző üzleti funkciók körében törekszenek a szakértelem továbbfejlesztésére. A képesítés megfelel azoknak az egyéneknek a szükségleteihez, akik jelentős elméleti üzleti készségekkel és ismeretekkel rendelkeznek, amelyeket fejleszteni kívánnak, hogy további oktatási vagy foglalkoztatási lehetőségeket teremtsenek.

Pathways

Pathways való Pathways

A pályázók több bejutási ponton keresztül is bejuthatnak a képesítésbe, amely bizonyítja, hogy képesek szakmai továbbképzésre és továbbképzésre a fejlett diploma szinten, beleértve:... [-]

Ausztrália Melbourne
January 2020
Nappali
52 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Einstein College of Australia

Ez a tanfolyam az angol nyelvű akadémiai kontextusban való részvételre szánt készségekre összpontosít, amelyek az egyetemeken, illetve a szakoktatásban és képzésben által ... [+]

A kurzus leírása

Ez a tanfolyam az angol nyelvű akadémiai kontextusban való részvételre szánt készségekre összpontosít, amelyek az egyetemeken, illetve a szakoktatásban és képzésben általánosan érintett általános tantárgyak körében valósulnak meg. A szókincsre, a nyelvtanra és a négy készségre összpontosít (olvasás, írás, beszéd, beleértve a kiejtést és a hallgatást). Ez magában foglalja a tanórákban való beszélgetést, prezentációkat, előadások meghallgatását, az akadémiai szövegek olvasását, valamint esszék és beszámolók készítését. Ez a tanfolyam célja, hogy segítsen a további tanulmányi célok elérésében. Ez a kurzus arra is szolgálhat, hogy a hallgatók általános angol nyelvi szintjét növeljék, hogy beléphessenek egyetemi vagy szakképzési főiskolára.... [-]

Ausztrália Melbourne
Nyílt Beiratkozás
Nappali
5 - 20 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Einstein College of Australia

Ez a kurzus célja, hogy javítsa minden szempontból az angol nyelv és fejleszteni a beszélő, hallgat, olvasás és írásban készségek és ismeretek. ... [+]

A kurzus leírása

Ez a kurzus célja, hogy javítsa minden szempontból az angol nyelv és fejleszteni a beszélő, hallgat, olvasás és írásban készségek és ismeretek. A témák széles skáláját öleli fel, hogy segítsenek az alapvető kommunikációs igényeinek kielégítésében mindennapi életében, hogy olyan kommunikációs és kulturális igényeket kielégítő szociális készségeket szerezhessenek, amelyek utazás közben és az ausztráliai és más angol nyelvű országokban való közösségi kontextusban való részvételhez szükségesek . Hangsúlyozza az angol nyelv gyakorlati használatát.

Szint

Alapvető - Haladó

Tanulmányi és értékelési mód... [-]
Ausztrália Melbourne
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Address
Ground Floor, 313-315 Flinders Lane
3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália
Honlap