Explore English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ön megtette az első lépést az utazás nemzetközi határok átlépésének angolul tanulni. Azáltal, hogy ez az innovatív lépés, meg fogja találni magát elmerül egy izgalmas világ, nyelvi és más nemzetközi diákok, akik hamarosan a barátok.

Mivel egyik Explorers, akkor üdvözlendő a mi tanuló közösség, amely interaktív tanulási tantermek és szórakoztató extra tantervek tevékenységét. Minden 5 hét, az egész központ megy kirándulni vizsgálja meg a finomságokat Melbourne és a környező régióban. Ezeken kirándulások, akkor egy lehetőséget, hogy az angol nyelv gyakorlására valós társadalmi helyzet. Lehet hibázni és gyakorlat újra és újra ítélet nélkül, mert kínálunk expozíció felfedezni az új nyelvet egy vidám és nyugodt környezetben.

Ebben az osztályban, meg fogja találni a tanárok támogató és kulturálisan érzékeny. Sokan közülük már bejárta a világot, (lehet, hogy még volt egy tanár a saját országában!), És ezért a tudás valóban így a diákok biztonságban érzik magukat miközben tanulnak angolul.

Vannak sok-sok tevékenységet a tanórán kívül is, és a tanár elviszi, és körülbelül annyira része a tantervnek, így más utakat gyakorlás az olvasás, írás, beszéd és hallás az angol.

miénkben Student Recreational AreaPihenhet, TV-t nézni, asztali tenisz, vagy asztali foci, használja a számítógépet, vagy ipad és kávéznak. Van egy hűtőszekrény és mikrohullámú sütő és kávéfőző barista - ez lesz a terület, mert azt akarjuk, hogy otthon érezze magát!

Célunk, hogy az Ön számára egy színvonalú tanulási tapasztalat. Várja, hogy hamarosan, felfedezők!

MIÉRT FELFEDEZÉS angolul?

Azt, hogy a diákok a prioritás Szabadon választható osztályok számára minden diák rugalmas Menetrend Tapasztalt és elkötelezett tanárok Díjnyertes Szervezet vidám környezetben

CÉGÜNKRŐL CAMPUS

Szíve CBD A hub Melbourne ikonikus Coffee Culture Ingyenes Wifi diákoknak Minden tanterem szerelvény naprakész technológiai Nagy hallgató rekreációs terület Dedikált tevékenységek tiszt Iskola welafre helyben

Helyszínek

Melbourne

Explore English

Address
Level 5, 250 Collins St, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Ausztrália