Eynesbury

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Eynesbury @ pillantásra

Mi

Eynesbury egy speciális intézmény, amely széles választékát kínálja a pre-egyetemi és angol nyelvű csatorna, amely utak a University of Adelaide és a University of South Australia.

Miért

Sokféle program és utakat a bevonulást a University of Adelaide, a University of South Australia és más ausztrál egyetemeken. Tart lenyűgöző hosszú távú eredménye a diákok való felvételhez egyetemi. Városközponti vizsgálat helye Ausztráliában legelérhetőbb fővárosban. Kiváló tanulmányi hely: state-of-the-art campus. Kis csoportokban, személyre szabott oktatás és az egyéni figyelmet.

Ahol

Eynesbury két egyetemen egyaránt található központjában, a City of Adelaide.

Amikor

Eynesbury programok futnak egész évben.

Aki

Ausztrál és nemzetközi diákok a világ minden tájáról.

Hogyan

Alkalmazza keresztül Eynesbury képviselője az Ön országában. Jelentkezz online ezen a honlapon keresztül. Hogy egy találkozót, hogy jöjjön el hozzánk. Még nem biztos - miért ne írjon nekünk a kérdést: eynesbury@navitas.com

Üdvözöljük a Eynesbury!

Abban Eynesbury üdvözöljük a lehetőséget, hogy segítsen minden hallgató elérni saját személyes céljait és megvalósítani a teljes potenciálját az élet hosszú út az oktatás.

Együtt Eynesbury széles választékát kínálja a programok és oktatási utak a másodlagos és harmadlagos tanulmányait a University of Adelaide és a University of South Australia.

1989-ben alapított, Eynesbury kiemelkedő rekord a tanulmányi eredmény és igen tapasztalt a fejlesztés és a szállítás igazított programokat a nemzetközi diákok számára.

Eynesbury is kínál egy sor olyan átfogó támogatási szolgáltatások, beleértve az egyetemi és szakmai tanácsadással, Vendéglátó és szállás a nemzetközi kollégiumok. A személyzet a személyes bátorítás, egyéni oktatás és támogatás szükséges a legtöbb nemzetközi hallgatók, amikor először élő otthontól távol.

Eynesbury elkötelezett a sokszínű és rugalmas megközelítést a minőségi oktatás és útvonal lehetőségeket. Alig várom, hogy a kilátásba helyezett hozzájárulnak a egész életen át tartó utazás az oktatás Adelaide, South Australia.

Mr. Peter Millen, Eynesbury College igazgatója

Helyszínek

Adelaide

Eynesbury College, Franklin Street Address

Address
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 Adelaide, Dél-Ausztrália, Ausztrália
Telefonszám
+61 8 8216 9000

Adelaide

Eynesbury College, Coglin Street Address

Address
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 Adelaide, Dél-Ausztrália, Ausztrália
Telefonszám
+61 8 8216 9000