Front Cooking School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"Ha valaha is nyitott volna egy főzőiskolát Melbourne-ben, ahol jobb, mint a Lygon Street - Melbourne" Little Italy "!"

A Front Cooking Schoolban két egyetem található Carltonban: a Lygon Streeten és a Brunswick Streeten. A létesítmények első osztályúak, edzőink pedig iparági tapasztalattal rendelkeznek.

Képzeld el magad egy konyha sütése meleg, csillogó croissants, létrehozva a tökéletes édes és sós péksütemények, valamint az esték gondosan díszítik sütemények különleges események. Ha ez a különleges sütési stílus az Ön számára, akkor az első főzőiskola III. Ez a minősítés lehetővé teszi, hogy különböző szervezetekben dolgozzon, ahol süteményes termékek készülnek és szolgálnak. Olyan helyek, mint a kávézók, a vendéglátóipari üzemek, klubok, kávézók, szállodák, cukrászdák, pubok és éttermek.

Most a konyhába, ahol a kulináris álmok valóra válnak, és a jövőbeli karriered vár. A III. Tanúsítvány kiadása a Kereskedelmi Főzés során gyakorlati tapasztalatot szerez a konyhában, és megszerzi az alapvető készségeket, amelyek készen állnak a munkára. Ugrás a vendégszeretet dinamikus világába, és élvezze az összes kínálatát. Ez a minősítés lehetőséget biztosít arra, hogy a vendéglátóipari intézmények széles skáláján válogassanak a szakácsok vagy a szakácsok főnökei között, beleértve a bisztrókat, kávézókat, kórházakat, szállodákat és éttermeket.

Ha mindig is szeretett volna egy éttermet futtatni, és megtapasztalni az örömét, hogy az aláírási ételeket az elégedett vásárlóknak szolgálja, akkor tudni fogja, hogy intenzívebb oktatással jár. A IV-es tanúsítvány arra fogja felkészíteni Önt, hogy kezelje az üzleti pénzügyeket, fejleszti a készségeket a vendéglátás műveleteinek összehangolásához és egy csapat vezetéséhez. Ez a képesítés olyan szakemberek számára, mint a kávézók, klubok, szállodák, pubok és éttermek, illetve a saját kisvállalkozás működtetéséhez vezet.

Mi van, ha született vezető vagy, és a ház elején akarsz lenni - a maître d? Diploma a vendéglátás vonatok, hogy átvegye a felelős a gyors ütemű, izgalmas világ a vendéglátás. A vendéglátás széles skáláját szerezheti meg, ideértve a csapatépítést és a csapatépítést, amely az iparág vezető élelmiszer- és italgyártó szolgáltatásainak nyújtására képes, olyan vezetői képességekkel kombinálva, mint például az alkalmazottak és a költségvetés előkészítése és ellenőrzése. Ön képes lesz arra, hogy felvállalja a magasan képzett felső vezetők szerepét, akik képesek operatív üzleti döntéseket hozni. Ez a minősítés lehetővé teszi a multiskilling és a specializáció a szállás szolgáltatás, a szakács, az élelmiszer-és ital, és a játék. A vezető frontvonalbeli vezetők a globális vendéglátásban forró keresletet élveznek.

A Speciális Diploma a Hospitality Management növeli a szenvedély, hogy része legyen ennek a dinamikus iparágnak, és segítséget nyújt a felemelkedése a ranglétrán, hogy a helyed, mint a Senior Manager. Az üzleti tervezés, a pénzgazdálkodás, az emberi erőforrások, a vezetés és a marketing területén a készségek alapos spektrumát fejleszti, hogy sikeresen lehessen működni az ágazatok széles körében, például bárok, játékterek, üdülőhelyek, éttermek vagy egyéb Elfoglalt vendégszerető környezetek.

Csatlakozzon a sikerhez vezető úton az Előkészítő Főiskolán, és élvezze a fényes jövőt egy olyan pályafutásban, ahol a készségek keresnek.

Helyszínek

Melbourne

Address
Head Office/Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Perth

Address
Perth Campus: 1/647 Wellington Street
WA 6000 Perth, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália