Gold Coast Learning Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Tanuljon angolul, TESOL-t, üzletet, vezetést, könyvelést, marketinget, humán erőforrásokat és munkahelyi egészséget

Gold Coast Learning Centre (GCLC) innovatív oktatási programokat, kivételes lehetőségeket és minőségi erőforrásokat kínál, csupán néhány perc sétára a tengerparttól Surfers Paradise-ben.

A nemzetközi és a hazai hallgatók kombinálhatják a minőségi oktatást a Queensland Gold Coast, Ausztrália egyik vezető idegenforgalmi célpontjának nyugodt életmódjával, tengerparti kultúrájával és szórakoztató, barátságos légkörével.

Gold Coast Learning Centre technológiákat és programokat fogad el, amelyek a tanulás izgalmas, szórakoztató és jutalmazóvá teszik a valódi oktatási eredményeket.

A belföldi diákok és a diákvízum-birtokosok az általános angol és az IELTS vizsgaelőkészítő tanfolyamokon az üzleti, menedzsment, marketing, számviteli, humán erőforrás, WHS és TESOL szakképesítést tanulmányozhatják.


Tanuljon angolul Ausztráliában Queensland híres Gold Coast-jára: innovatív tanfolyamok, kiváló létesítmények és kiemelkedő életmód

Tanuljon angolul Ausztráliában a Gold Coast Learning Centre Surfers Paradise-ben, és élvezze az első osztályú életmódot és minőségi oktatást.

A nemzetközi kulturális sokszínűség, a megfizethető megélhetési költségek és az ésszerű oktatási költségek széles körben elterjedt hírneve révén a Surfers Paradise az Aranyparton kiváló hely a diákok számára.


A Gold Coast Learning Centre

Tanuljon angolul, TESOL-t, üzletet, könyvelést, menedzsmentet, marketinget, munkahelyi egészségét és biztonságát, valamint a humán erőforrásokat Surfers Paradise-ben

2010-ben alapított Gold Coast Learning Centre (GCLC) Surfers Paradiseben kiváló létesítményekkel, minőségi oktatási programokkal és dedikált, barátságos és lelkes személyzettel rendelkezik.


Nap, Surf, Sand Tanulmány: a tökéletes tanulmányi hely

A Gold Coast Learning Centre épületétől mindössze egy rövid sétára fekszik a Gold Coast Learning Centre , ahol üzletek, éttermek, mozik, nyüzsgő éjszakai élet és a nyugodt életmód, szórakoztató, barátságos légkör veszi körül.


Kiváló létesítmények, csak egy rövid sétára a strandtól

Gold Coast Learning Centre teljesen légkondicionált, jól felszerelt tantermekkel, számítógépes laboratóriummal, nagysebességű wifi internet-hozzáféréssel, tágas hallgatói területekkel és még sok mással rendelkezik.

Győződjön meg a tanulmánya hatékony és élvezetes a GCLC segítségével.

 • Teljesen légkondicionált campus, csak egy rövid sétára a strandtól
 • Számítógépes laboratórium, amely 18 lapos képernyős számítógépet tartalmaz
 • Ingyenes wifi internet hozzáférés a hallgatók számára
 • Vezeték nélküli internet-szolgáltatás áll rendelkezésre
 • Árnyékos és népszerű szabadtéri hallgatói udvar és grillezés
 • Tágas és kényelmes beltéri hallgatói terület és konyha, számos magazin és újság a gyakorlat ösztönzésére.


Minőségi oktatási programok és elkötelezett személyzet

Gold Coast Learning Centre arra törekszik, hogy tanítványaink sikeresek legyenek tanulmányaikban, és élvezhessék szabadidejüket a Surfers Paradise és a Gold Coast legjobb tevékenységeivel.

A tapasztalt, elkötelezett munkatársak körültekintő felügyelete biztosítja, hogy a lehető leggyorsabban haladhasson.

Nagyon képzett és barátságos, a tapasztalt tanárok és a személyzet a Gold Coast Learning Centre mindig hajlandóak időt arra, hogy segítsen a hallgatók sikerének elérése tanulmányaikat.

Sok munkatársunknak van tapasztalata az angol nyelvtanítás más országokban és megérteni a nemzetközi hallgatók aggályait.

Az extra házi feladatokat, munkalapokat és tanácsokat könnyen el lehet látni a keményen dolgozó hallgatók számára.

Tanulási támogatási szolgáltatások a GCLC-ben

Gold Coast Learning Centre széles skáláját kínálja a hallgatói támogatási szolgáltatások számára, hogy a hallgatók rendelkezésére bocsássák a szükséges forrásokat a számukra szerzett tapasztalataikból.

Aktív, barátságos és elkötelezett Diákszolgálatunk csapata mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek a hivatalos kapcsolattartónak mind a hazai, mind a nemzetközi hallgatók számára.

Magas szintű támogatást nyújtunk Önnek, hogy segítsenek a sikerben, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek Önnek minden olyan kérdésben, amely a tartózkodásunk során felmerülhet.

A sikerhez és a tanulmányok élvezetéhez segítséget nyújtó szolgáltatások a következők:

 • Tanfolyamkérdések, beiratkozások és tanulmányi tervek
 • Fizetési terv támogatása
 • Homestay elhelyezések szervezése
 • Repülőtéri transzferek szervezése
 • Apartmanok és szállás
 • Tanácsadási szolgáltatások
 • Túrák a kollégium és a város az új nemzetközi diákok
 • A segítségnyújtás folytatása és az álláskeresési támogatás
 • Tanulói tevékenységek és kirándulások
 • Érettségi ceremóniák

A Diákigazgatásért felelős tisztségviselő hozzáférhet a Gold Coast Learning Centre diákok teljes körű szolgáltatásainak naprakész adataihoz.

Helyszínek

Szörfösök Paradicsoma

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Szörfösök Paradicsoma, Queensland, Ausztrália
Telefonszám
+61 (0) 7 5531 6788