Hivatalos Leírás

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Tanuljon angolul, TESOL-t, üzletet, vezetést, könyvelést, marketinget, humán erőforrásokat és munkahelyi egészséget

Gold Coast Learning Centre (GCLC) innovatív oktatási programokat, kivételes lehetőségeket és minőségi erőforrásokat kínál, csupán néhány perc sétára a tengerparttól Surfers Paradise-ben.

A nemzetközi és a hazai hallgatók kombinálhatják a minőségi oktatást a Queensland Gold Coast, Ausztrália egyik vezető idegenforgalmi célpontjának nyugodt életmódjával, tengerparti kultúrájával és szórakoztató, barátságos légkörével.

Gold Coast Learning Centre technológiákat és programokat fogad el, amelyek a tanulás izgalmas, szórakoztató és jutalmazóvá teszik a valódi oktatási eredményeket.

A belföldi diákok és a diákvízum-birtokosok az általános angol és az IELTS vizsgaelőkészítő tanfolyamokon az üzleti, menedzsment, marketing, számviteli, humán erőforrás, WHS és TESOL szakképesítést tanulmányozhatják.


Tanuljon angolul Ausztráliában Queensland híres Gold Coast-jára: innovatív tanfolyamok, kiváló létesítmények és kiemelkedő életmód

Tanuljon angolul Ausztráliában a Gold Coast Learning Centre Surfers Paradise-ben, és élvezze az első osztályú életmódot és minőségi oktatást.

A nemzetközi kulturális sokszínűség, a megfizethető megélhetési költségek és az ésszerű oktatási költségek széles körben elterjedt hírneve révén a Surfers Paradise az Aranyparton kiváló hely a diákok számára.


A Gold Coast Learning Centre

Tanuljon angolul, TESOL-t, üzletet, könyvelést, menedzsmentet, marketinget, munkahelyi egészségét és biztonságát, valamint a humán erőforrásokat Surfers Paradise-ben

2010-ben alapított Gold Coast Learning Centre (GCLC) Surfers Paradiseben kiváló létesítményekkel, minőségi oktatási programokkal és dedikált, barátságos és lelkes személyzettel rendelkezik.


Nap, Surf, Sand Tanulmány: a tökéletes tanulmányi hely

A Gold Coast Learning Centre épületétől mindössze egy rövid sétára fekszik a Gold Coast Learning Centre , ahol üzletek, éttermek, mozik, nyüzsgő éjszakai élet és a nyugodt életmód, szórakoztató, barátságos légkör veszi körül.


Kiváló létesítmények, csak egy rövid sétára a strandtól

Gold Coast Learning Centre teljesen légkondicionált, jól felszerelt tantermekkel, számítógépes laboratóriummal, nagysebességű wifi internet-hozzáféréssel, tágas hallgatói területekkel és még sok mással rendelkezik.

Győződjön meg a tanulmánya hatékony és élvezetes a GCLC segítségével.

 • Teljesen légkondicionált campus, csak egy rövid sétára a strandtól
 • Számítógépes laboratórium, amely 18 lapos képernyős számítógépet tartalmaz
 • Ingyenes wifi internet hozzáférés a hallgatók számára
 • Vezeték nélküli internet-szolgáltatás áll rendelkezésre
 • Árnyékos és népszerű szabadtéri hallgatói udvar és grillezés
 • Tágas és kényelmes beltéri hallgatói terület és konyha, számos magazin és újság a gyakorlat ösztönzésére.


Minőségi oktatási programok és elkötelezett személyzet

Gold Coast Learning Centre arra törekszik, hogy tanítványaink sikeresek legyenek tanulmányaikban, és élvezhessék szabadidejüket a Surfers Paradise és a Gold Coast legjobb tevékenységeivel.

A tapasztalt, elkötelezett munkatársak körültekintő felügyelete biztosítja, hogy a lehető leggyorsabban haladhasson.

Nagyon képzett és barátságos, a tapasztalt tanárok és a személyzet a Gold Coast Learning Centre mindig hajlandóak időt arra, hogy segítsen a hallgatók sikerének elérése tanulmányaikat.

Sok munkatársunknak van tapasztalata az angol nyelvtanítás más országokban és megérteni a nemzetközi hallgatók aggályait.

Az extra házi feladatokat, munkalapokat és tanácsokat könnyen el lehet látni a keményen dolgozó hallgatók számára.

Tanulási támogatási szolgáltatások a GCLC-ben

Gold Coast Learning Centre széles skáláját kínálja a hallgatói támogatási szolgáltatások számára, hogy a hallgatók rendelkezésére bocsássák a szükséges forrásokat a számukra szerzett tapasztalataikból.

Aktív, barátságos és elkötelezett Diákszolgálatunk csapata mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek a hivatalos kapcsolattartónak mind a hazai, mind a nemzetközi hallgatók számára.

Magas szintű támogatást nyújtunk Önnek, hogy segítsenek a sikerben, és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek Önnek minden olyan kérdésben, amely a tartózkodásunk során felmerülhet.

A sikerhez és a tanulmányok élvezetéhez segítséget nyújtó szolgáltatások a következők:

 • Tanfolyamkérdések, beiratkozások és tanulmányi tervek
 • Fizetési terv támogatása
 • Homestay elhelyezések szervezése
 • Repülőtéri transzferek szervezése
 • Apartmanok és szállás
 • Tanácsadási szolgáltatások
 • Túrák a kollégium és a város az új nemzetközi diákok
 • A segítségnyújtás folytatása és az álláskeresési támogatás
 • Tanulói tevékenységek és kirándulások
 • Érettségi ceremóniák

A Diákigazgatásért felelős tisztségviselő hozzáférhet a Gold Coast Learning Centre diákok teljes körű szolgáltatásainak naprakész adataihoz.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Gold Coast Learning Centre

A GCLC humán erőforrás menedzsment Diploma segít fejleszteni a készségeket és gyorsítani az emberi erőforrások vezető szerepét. Ez a kurzus biztosítja azokat a tudást és ... [+]

A GCLC humán erőforrás menedzsment Diploma segít fejleszteni a készségeket és gyorsítani az emberi erőforrások vezető szerepét.

Ez a kurzus biztosítja azokat a tudást és vezetői készségeket, amelyekre a munkaadók teljesítményének maximalizálása érdekében a munkáltató stratégiai céljait szolgálja, és biztosítja az Emberi Erőforrás funkcióinak hatékony végrehajtását.

Ez egy átfogó bevezetője az emberi erőforrás menedzsmentnek, stratégiai megközelítést alkalmazva a munkavállalók irányításában, hogy segítse szervezetének versenyelőnyt szerezni. Alapvető készségeket és tudást fejleszt, többek között:

Kártérítés és előnyökSzemélyzet, felvétel és kiválasztásMunkakapcsolatokKépzés és fejlesztésMunkahelyi egészség és biztonságTervezés, közvetítés és választottbíráskodásAz ipari kapcsolatok és a toborzásAz állami szabályozás hatása az iparraAz emberi jogokról szóló jogszabályok és a foglalkoztatási egyenlőség... [-]
Ausztrália Surfers Paradise
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
40 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Gold Coast Learning Centre

A Gold Coast Learning Centre marketing és kommunikációs diploma fejlett, praktikus és vonzó képzést kínál a marketingipar minden területén, beleértve a nemzetközi marketi ... [+]

A Gold Coast Learning Centre marketing és kommunikációs diploma fejlett, praktikus és vonzó képzést kínál a marketingipar minden területén, beleértve a nemzetközi marketinget és e-marketinget.

Létesítsen magának dinamikus, kreatív és folyamatosan bővülő iparágban ezzel a magas szintű marketing és kommunikációs képesítéssel, és fejlessze a sikerhez szükséges készségeket és ismereteket, többek között:

Piaci trendek értelmezése a marketing lehetőségek azonosítására és értékeléséreIntegrált marketing és kommunikációs terv kidolgozása és fejlesztéseVezető csapatok hatékony marketingkampányok elvégzéséhezPiackutatás tervezés, valamint kampányok végrehajtása és nyomon követéseA költségvetések és a pénzügyi tervek kezeléseMédiaterv kidolgozása és a marketing mix beállítása... [-]
Ausztrália Surfers Paradise
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Gold Coast Learning Centre

Ismerje meg a könyvelést és a pénzügyeket a következő szintre a Gold Coast Learning Centre található számviteli Gold Coast Learning Centre . Ez a kurzus ideális azoknak, ... [+]

Ismerje meg a könyvelést és a pénzügyeket a következő szintre a Gold Coast Learning Centre található számviteli Gold Coast Learning Centre .

Ez a kurzus ideális azoknak, akik a számviteli, üzleti és pénzügyi szektorban keresnek munkát. Alapvető tudást és fejlett készségeket szerezhet az üzlet és a számvitel folyamatosan változó területén.

Rugalmas tanulmányi lehetőségekkel, beleértve a teljes munkaidős, részidős és távoktatási lehetőségeket, a Gold Coast Learning Centre növelheti karrierlehetőségeit a pénzügyi szolgáltatási ágazat fejlett megértésével.

A képzett és tapasztalt oktatók segítenek a költségvetés kezelésének és előrejelzésének, a pénzügyi beszámolásnak, a jövedelemadók visszatérítésének és a vezetői számviteli tanácsadás biztosításának korszerű megértésében.... [-]

Ausztrália Surfers Paradise
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
26 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Gold Coast Learning Centre

A Gold Coast Learning Centre vezetési és menedzsment diploma rugalmas, praktikus és hatékony kurzus, melynek célja a vezetői és irányítási képességek fejlesztése és fejle ... [+]

A Gold Coast Learning Centre vezetési és menedzsment diploma rugalmas, praktikus és hatékony kurzus, melynek célja a vezetői és irányítási képességek fejlesztése és fejlesztése.

Ez a kormány által akkreditált minősítés ötvözi a megbízható tudásalapot olyan képességekkel, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy iránymutatást és irányt mutasson másoknak, valamint tervezze, végezze el és értékelje saját munkáját és csapatmunkáját.

A Vezetés és Menedzsment Diploma olyan készségeket fejleszt ki, amelyekre a tudás, a gyakorlati vezetés és a vezetői képességek és tapasztalatok alkalmazására van szükség számos vállalati és ipari környezetben, többek között:... [-]

Ausztrália Surfers Paradise
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
52 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Gold Coast Learning Centre

Kezdj el nyereséges karriert a pénzügyi ágazatban a IV. Tanúsítvány IV. Tanúsítványban a Gold Coast Learning Centre . Ez a kurzus széles körű készségeket és ismereteket n ... [+]

Kezdj el nyereséges karriert a pénzügyi ágazatban a IV. Tanúsítvány IV. Tanúsítványban a Gold Coast Learning Centre .

Ez a kurzus széles körű készségeket és ismereteket nyújt Önnek, így a pénzügyi szolgáltatási ágazat legjobb esélyei lesznek a sikerre.

Rugalmas tanulmányi lehetőségekkel, beleértve a nappali, részidős és távoktatási lehetőségeket, a Gold Coast Learning Centre segíthet karrierlehetőségeinek növelésében létfontosságú számviteli ismeretekkel és valós számviteli ismeretekkel.

A képzett és tapasztalt oktatók fejlesztik a pénzügyi szolgáltatási ágazat alapvető üzleti gyakorlatainak megértését, beleértve a pénzügyi nyilvántartásokat, a költségvetéseket, az adókövetelményeket, az általános üzleti készségeket és a hatékony kommunikációt.... [-]

Ausztrália Surfers Paradise
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
52 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Gold Coast Learning Centre

Javítsd angol nyelved és felkészülj az International Language Testing System (IELTS) vizsgára Gold Coast Learning Centre , a Surfers Paradise Queensland Gold Coast szívéb ... [+]

Javítsd angol nyelved és felkészülj az International Language Testing System (IELTS) vizsgára Gold Coast Learning Centre , a Surfers Paradise Queensland Gold Coast szívében.

Az IELTS nemzetközileg akkreditált angol nyelvvizsga, amely bizonyítja az angol nyelv használatának és megértésének képességét.

Világszerte elismert, és több mint 6000 intézmény fogadja el világszerte több mint 120 országban.

IELTS vizsgaelőkészítés: középszint és feljebbKezdés: Minden hétfőnÁtlagos tanulók osztályonként: 10Az osztályonkénti maximális hallgatók száma: 18A tanfolyam hossza 1-70 hétHeti óraszám: 20-35 óraKezdje a dátumokat és az árakat

Az IELTS vizsgaelőkészítő órák minden hétfőn elindulnak.... [-]

Ausztrália Surfers Paradise
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 70 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Gold Coast Learning Centre

Tanulj angolul Ausztráliában a Gold Coast Learning Centre , csak pár percre a tengerparttól Surfers Paradise-ben Ausztrália híres Aranypartjánál. Gold Coast Learning Cent ... [+]

Tanulj angolul Ausztráliában a Gold Coast Learning Centre , csak pár percre a tengerparttól Surfers Paradise-ben Ausztrália híres Aranypartjánál.

Gold Coast Learning Centre négy általános angol nyelvű tanulmányt kínál, magas színvonalú oktatást nyújtva barátságos környezetben. Tapasztalt személyzet és praktikus, rugalmas kurzusok fejlesztik a szükséges ismereteket, készségeket és folyékonyságot.

Mind a négy általános angol nyelv hangsúlyozza a beszélgetés, a hallgatás, az olvasás és az írás alapvető angol nyelvtudását, és mindenki számára alkalmas a kezdőkről a haladó tanulókra.

A tanfolyamok szórakoztatóak és rugalmasak, a tapasztalt tanárok úgy tervezték meg, hogy javítsák a szókincsüket, a kiejtését és a nyelvtant.... [-]

Ausztrália Surfers Paradise
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to Gold Coast Learning Centre