ICAE: International College of Advanced Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ICAE egy többszörös díjnyertes regisztrált képző szervezet székhelye Darwin, a főváros, Ausztrália Északi Terület. ICAE 1997-ben alakult, és szállít a szakmai programok az ausztrál és a nemzetközi hallgatók. Darwin híres trópusi éghajlat, csodálatos természeti szépsége és érintetlen környezetben. Mivel Ausztrália legfiatalabb fővárosa, Darwin egy alkalmi, könnyed hangulat - a megtestesítője Ausztráliában! Hospitality személyzet mindig nagyon nagy a kereslet, így egy feladat könnyebb Darwin, mint bárhol máshol Ausztráliában.

42259_Introduction

ICAE nyújt oktatási és képzési lehetőségeket, hogy fokozza a tanulók pályára. A munkaerő-piac a világon semmi sem helyettesítheti a valós tapasztalat támasztja alá egy alapos ismerete a legfontosabb fogalmakat. Diákjaink fejlesztése elméleti és gyakorlati ismeretek a tandíj félévben, majd alkalmazza őket a munkahelyen, míg az Ipari Elhelyezés. Az oktatási vezérli a legfrissebb iparági gyakorlat, szállított a kar iparági szakértők, és úgy látja, a diplomások kimagasló foglalkoztatási eredmények mind Ausztráliában, mind külföldön.

42256_Introduction

ICAE nemzetközi programok mindegyike tartalmaz egy egyenlő keveréke tantermi tanulmány és fizetett (vagy nem fizetett, ha szükséges) Ipari Gyakorlat. Ha a diákok kívánnak fordítani, míg az Ipari Elhelyezés, ICAE segít megtalálni a megfelelő munkáltatót, amely biztosítja a szükséges környezet kialakítása, és bemutatják a szükséges készségek által megkövetelt során. Diákok vállalkozás fizetett ipar Gyakorlat ugyanaz a díjazás és feltételek ausztrál lakosok és lehet keresni akár 1000 $ hetente dolgozik, akár 45 óra hetente.

ICAE nemzetközi programok tartalmazzák ugyanazt a tanulási és értékelési erőforrások díjnyertes hazai programok, biztosítva, hogy minden diák megkapja ugyanazt a magas színvonalú oktatás. A legkorszerűbb online tanulási platform lehetővé teszi a diákok hozzáférhetnek a vizsgálatok és az interaktív tananyag, ahol és amikor internet-hozzáférés áll rendelkezésre. A diákok hozzáférhetnek a vezeték nélküli szélessávú egész campus.

42257_Introduction

Nemzetközi programok két 20 hetes félév évente, a bevitel januárban és júliusban. A hallgatók az első félévben töltött ellátó osztályok nálunk campus minimum heti 20 óra. Ebben tandíj félévben, a hallgatók vállalják elméleti és gyakorlati oktatás, és teljes tudás-alapú értékelések. A hallgatók a második félévben töltött ipar Gyakorlat, amikor a munka az engedélyezett vendéglátás vállalkozás, és nem jártam be. ICAE tanárok látogasson el a hallgató a munkahelyen rendszeresen, támogatást és útmutatást, valamint hogy végezzen munkahelyi értékeléseket. Ipari Elhelyezés A hallgató a lehetőséget, hogy bizonyítani, hogy lehet alkalmazni a készségek és ismeretek egy valódi munkahelyen - felbecsülhetetlen kiegészítője minden újra, és egy nagyon fontos része az épület egy szakmai hálózat munkáltatók. Sok ICAE nemzetközi diplomások már szponzorált maradni és munka Ausztráliában által ipar Elhelyezés munkaadók, egy csodálatos lehetőség a diplomások és a munkaadók számára egyaránt.

Minden nemzetközi programok által akkreditált, és hagyja jóvá az ausztrál kormány, és a diplomások kapnak Országosan elismert minősítés, amely elismert, Ausztráliában és a tengerentúlon.

42258_Intrroduction

ICAE campus található Rapid Creek, mintegy 15 percre a belvárostól Darwin. A campus tartalmazza tantermek, jól felszerelt gyakorlati vendéglátás szolgáltatási területekre bár, eszpresszó gép, beltéri és kültéri hallgatói létesítmények, beleértve egy focipálya, és a vezeték nélküli szélessávú rendelkezésre az egész létesítmény. A tágas parkoló, buszmegálló a közelben, a gyaloglás és a kerékpár út vezet a város mentén hullámtér jobb nekünk, szerzés és a campus egyszerű. Állítsa között három hektár hűvös leveles terület és kevesebb, mint egy kilométerre a Nightcliff hullámtér, a campus egy kellemes, nyugodt hely a tanulásra.

Helyszínek

Darwin

International College of Advanced Education

Address
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Darwin, Északi terület, Ausztrália
Telefonszám
+61 8 8941 5959