International Institute of Business & Technology - Australia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az International Institute of Business and Technology (IIBT) egy nagy tekintélyű, kormány jóváhagyta Felsőoktatási és szakképzési szolgáltató egyetem előtti, első éves egyetemi és angol programokat.

Kínálunk teljesen akkreditált és országosan elismert diplomák és bizonyítványok, beleértve a Diploma of Business Administration általános angol és tanúsítványok III és IV felsőfokú angol. A programok célja, hogy felvértezzük Önt az alapvető készségek egyetemi és sikeres programjaink garantáltan meg beléptetés IIBT partner egyetemek.

Tanulmány IIBT az új célra épített high-tech létesítmény Victoria Park csak kívülről a Perth CBD, és élvezze a legjobb tanulási környezetek val a legmagasabb kaliber a tanári kar.

IIBT Ösztöndíjak

A kutatások azt mutatják nekünk, hogy a felső teljesítők élet és az egyetemi nem mindig a legjobb tanulók a középiskolában. Ezt felismerve IIBT kifejlesztett egy sor ösztöndíjak célja, hogy ismerje el a lehetséges eredmény egy sor ember.

Ezek az ösztöndíjak mind vonatkoznak a IIBT Diploma of Business Administration (Dip BA), amely a felsőoktatási képesítéssel egyenértékű az első évben az egyetemi tanulmány. A sikeres diplomások fogja majd összekötni az egyik a számos kiváló egyetemek közvetlenül a második évben, beleértve a Curtin és az ECU WA. A Dip BA egy üzleti alapú képesítést, de a diákok is megfogalmazni a legtöbb kurzusokat ECU és számos üzleti és emberiség tanfolyamok Curtin teljes hitelt. Kérjük, beszéljen a karrier tanácsadó at IIBT további információkért.

Frank Pyke Ösztöndíj

A Frank Pyke ösztöndíj célja, hogy jutalmazza és elősegítik West ausztrál középiskolában és az érett korú teljesítők, amelyek nem ismerik el a szokásos intézkedéseket, mint például a ATAR pontszámok.

Diák típusa: hazai diákok Nyitott: egy ösztöndíj egy WA iskola és két érett korú. Alkalmazható tanfolyam: Dip BA Összeg: 20%-os támogatás a tandíjat. Határozza meg Ösztöndíj felvételi bizottság.

Elnök ösztöndíj

Az elnökök ösztöndíj célja, hogy ismerje el a magas tanulmányi eredmény a nemzetközi diákok. A diákok elérése felső évfolyamokon a saját ország tanfolyam / egyetemi vagy a felső 10%-a az angol nyelv kohorszban IIBT angol nyelv egyetemi jogosultak az ösztöndíj.

Diák: Nemzetközi diák Nyitott: Top 10%-a hallgatók számára kohorsz Academic angol IIBT vagy a külföldi hallgatók nagyobb mértékű, mint 85%-ban a High School Diploma vizsgát. Alkalmazható tanfolyam: Dip BA Összeg: 20% kedvezmény a tandíjat. Határozza meg Ösztöndíj felvételi bizottság.

Fred Emery Excellence Academic Achievement Ösztöndíj

A Fred Emery Excellence Academic Achievement ösztöndíj célja, hogy jutalmazza a magas teljesítményt a diákok és az érett korú egyének, akik a tanulmányaikat, azt mutatták, rendkívüli személyes erőfeszítés, eltökéltségét és elkötelezettségét.

Diák típusa: hazai diákok Nyitott: Magas tudományos és egyéb eredmény jól teljesítő. Kell az iskola az elvet, és vagy más alkalmas jóváhagyásra. Csak 1 egy bevitel Dip BA Alkalmazható tanfolyam: Dip BA Mennyiség: 50%, illetve 100%-a teljes természetesen költségeket. Határozza meg Ösztöndíj felvételi bizottság.

IIBT Pénzügyi támogatás Ösztöndíj

Ez az ösztöndíj célja, hogy támogassa a diákok, akik nem tudnak megfelelni a költségek felsőoktatás miatt a pénzügyi nehézségeket.

Diák típusa: hazai diákok jelenleg beiratkozott a nemzetközi diákok számára. Megnyitás: leendő és a jelenlegi hazai és nemzetközi beiratkozott hallgatók. Csak 1 egy bevitel Dip BA Alkalmazható tanfolyam: Dip BA Mennyiség: 50%, illetve 100%-a teljes természetesen költségeket. Határozza meg Ösztöndíj felvételi bizottság.

IIBT Női Ösztöndíj

Ez az ösztöndíj az érett korú nők (20 év felett), akik korábban már elszalasztotta a lehetőséget, hogy tanulmányozza a magasabb iskolai végzettség.

Diák típusa: hazai diákok Megnyitás: Érett korú nők (20yo +) Csak 1 egy bevitel Dip BA Alkalmazható tanfolyam: Dip BA Mennyiség: 50%, illetve 100%-a teljes természetesen költségeket. Határozza meg Ösztöndíj felvételi bizottság.

IIBT bennszülött Ösztöndíj

Ez az ösztöndíj a bennszülött emberek, akik képesek bizonyítani elkötelezettségét a bennszülött közösség és elkötelezettség, hogy tanulmányozza a magasabb iskolai végzettség.

Diák típusa: Belföldi Bennszülött diákok Megnyitás: Az összes ausztrál őslakosok Csak 1 egy bevitel Dip BA Alkalmazható tanfolyam: Dip BA Mennyiség: 50%, illetve 100%-a teljes természetesen költségeket. Határozza meg Ösztöndíj felvételi bizottság.

Minden ösztöndíj igényel pályázóknak meg kell felelniük a tudományos és angol követelményeket a kurzus mellett a konkrét kritériumokat az ösztöndíjat, hogy pályáznak.

Helyszínek

Perth

Address
Perth Campus,
350 Albany Highway,
Victoria Park

6100 Perth, Nyugat-Ausztrália, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket