Hivatalos Leírás

Az Imagine Education Australia

Imagine Education Australia egy szakképzési központ és egy magántulajdonban lévő Angol Nyelviskola Brisbane-i és az Arany-parton.

Imagine Education Australia négy egyetem van: a Fő Központ a Benowa úton; a Southport Központi Campusunk a Scarborough Street-en; Ashmore Campusunk Ashmore-ban; és Brisbane Campusunk Brisbane City szívében.

Képzeld el, hogy az oktatásnak négy olyan élő oktatási környezet is van, ahol a hallgatók gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek egy valós környezetben. Élő oktatási környezetünk az Autóipari Kar, a Gyermek Szolgáltatások Karán és a Vendéglátóipari Karon tanuló hallgatók számára.

Képzeld el, hogy az oktatás biztosítja:

 • A legmodernebb létesítmények
 • Első osztályú tanfolyamok az ausztrál és a világ minden tájáról érkező hallgatók számára
 • Diákszolgálat (beleértve a Homestay és a foglalkoztatási segítséget)
 • Tapasztalt és profi személyzet
 • Szórakoztató és izgalmas órák

Küldetésünk

Az Imagine Education Australia missziója, hogy világszínvonalú oktatást nyújtson minden hallgató számára egy pozitív és gondos tanulási környezetben. Ezt a következőképpen érik el:

 • A nemzetközi tudatosság maximalizálása a diákok ausztrál társadalomba való integrálásával és ezáltal az ausztrál kultúra mélyebb megértésének fejlesztésével.
 • Új és innovatív oktatási módszerek alkalmazása.
 • Segítség a diákoknak abban, hogy kompetenciát és bizalmat teremtsenek az angol nyelv használatában, hogy megbirkózzanak a felsőoktatás és az egyetem Ausztrália egyetemi követelményeivel.
 • Tanulmányi Pathways , szolgáltatásokat és lehetőségeket kínál a diákok számára a kiváló minőségű hallgatói középpontú programok révén egy biztonságos és támogató iskolai környezetben a dedikált tanároktól és a támogató személyzetektől.

Képzelje el, hogy az oktatás a minőségi oktatás és a hosszú távú karrier-siker szempontjából sinonim.

Miért tanulna velünk?

 1. Tapasztalat és lehetőségek: Az Imagine Education Australia egy olyan regisztrált tréning szervezet, amely 2005 óta nyújt minőségi képzést az ipar számára. A célzottan felépített létesítmények és a legmodernebb, interaktív tábla-technológiát alkalmazó tanulási környezetek vannak.
 2. Akkreditált kurzusok: Képzettségünk a Nemzeti Képzési Csomagok szerint készült, és megfelel a VET minőségi keretrendszerének. Imagine Education Australia kurzusait az ipar hitelesíti, hogy biztosítsa a mai üzleti környezet legkorszerűbb, releváns képzését.
 3. Iparági munkatársak: Teljesen képzett, szenvedélyes pedagógusokkal, akiknek több éves tapasztalata van az iparágban, és támogatják az inkluzív tanulást, a diákok a legjobbakat kapják.
 4. Előzetes tanulás és kreditátvitel elismerése: Az Ön múltbeli tanulmányait és munkatapasztalatait elismerésként ismerheti fel az Imagine Education Australia .
 5. Alapítvány Pathways *: A diákok keres egy Pathway lépését egyetemi bachelor programok kihasználják Imagine Education Australia „s Alapítvány Pathway programot. Szakmai programjainkból érkező Pathways lehetővé teszik, hogy hitelessé tegyék a főiskolai programokat, így gyorsabbá teheti diplomáját!
 6. Élő képzési környezetek: Ne csak tanulni egy tanteremben: tanulni az Imagine egyik élő oktatókörnyezetében, ahol gyakorlati, gyakorlati képzést és tapasztalatot szerez a karrierjének elindításához.
 7. Skill-alapú értékelés: Számos módon demonstráld a tanulásodat, nem csak vizsgákat. Ezenkívül a munkahelyi gyakornokokat a saját foglalkoztatási képzéssel együtt vizsgálják.
 8. Rugalmas belépési követelmények és többszörös bevitel: Soha nem fogod elfelejteni a kezdő dátumodat az Imagine rugalmas beiratkozási lehetőségeivel és többszörös bevitelével egész évben.
 9. Díj lehetőségek: Fedezze fel a költséghatékony módját a karrier-eredmény eléréséhez vagy a Pathway hogy tovább tanulhasson versenyképes árfolyamainkkal és a rugalmas fizetési tervekkel kapcsolatos hírnevével.
 10. Ösztöndíjak: Felismertük a pályázóink szenvedélyét és tudományos tehetségét, és ösztöndíjprogramot kínálunk.
 11. Kormány által finanszírozott helyek: Kormány által finanszírozott pozíciók belföldi beiskolázásokra, gyakornoki állásokra és gyakornoki képzésre állnak rendelkezésre.
 12. Egyetemi artikuláció *: A tanulás számíthat az egyetemi diploma megszerzéséért, a Bond Egyetem és más nagy ausztrál egyetemek egyetemi artikulációjával. Mindig bővítjük karrierlehetőségeinket!

* FONTOS MEGJEGYZÉS: Ez egyáltalán nem jelent garantált helyet egy egyetemi vagy középiskolai programban. Az egyéni pályázatokat az alkalmazott egyetem vagy iskola jóváhagyja.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Imagine Education Australia

Képzelje el, hogy az Ausztrália Vendéglátóipari Karának képzését a II. Tanúsítványtól egészen a vendéglátás diplomamunka-képzéseihez, valamint az Alcohol Responsible Serv ... [+]

Képzeljen el egy karrieret a vendéglátásban

Képzelje el, hogy az Ausztrália Vendéglátóipari Karának képzését a II. Tanúsítványtól egészen a vendéglátás diplomamunka-képzéseihez, valamint az Alcohol Responsible Service (RSA), az élelmiszerbiztonság és a barista rövid tanfolyamaihoz nyújtják. Mi egy egyedülálló képzési szervezet vagyunk, mivel van egy kereskedelmi szakácskonyha és egy kávézó a helyszínen, hogy a hallgatók hozzáférhessenek az élő gyakorlati képzéshez. A Vendéglátóipari Kar elkötelezett a kutatás és a szakmai fejlődés iránt, amelyet oktatási programjainkon átadnak. Képzelje el, hogy az Oktatási Kollégium Karja rugalmas képzést nyújt, amely a munkáltatók számára biztosítja a munkatársaink képzését a vendéglátóhelyen szerzett elismert gyakornokain és gyakornoki kurzusaikon keresztül. A vendéglátás tanfolyamok:... [-]

Ausztrália Gold Coast Brisbane
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Imagine Education Australia

Képzelje el, hogy az ausztrál fitnesz-tudományi kar a III. Egyedülálló képzési szervezet vagyunk, mivel társultunk a PCYC Ashmore-val ahhoz, hogy hallgatóink hozzáférhess ... [+]

Képzelj el egy karrier a fitneszben

Képzelje el, hogy az ausztrál fitnesz-tudományi kar a III. Egyedülálló képzési szervezet vagyunk, mivel társultunk a PCYC Ashmore-val ahhoz, hogy hallgatóink hozzáférhessenek az élő gyakorlati képzéshez. Az Imagine Fitnesz Kar elkötelezett a kutatás és a szakmai fejlődés iránt, amelyet oktatási programaink átadnak. Fitnesz kurzusaink:

A III A IV [-]
Ausztrália Gold Coast Brisbane
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Imagine Education Australia

Képzeld el, hogy az Ausztrália Gépjárműipari Kar oktat a III. Tanúsítványt a könnyűszerkezeti mechanikus technológia és a IV. Bizonyítvány az autóipari mechanikai diagnos ... [+]

Vigye karrierjét a megfelelő irányba az Imagine-nál

Képzeld el, hogy az Ausztrália Gépjárműipari Kar oktat a III. Tanúsítványt a könnyűszerkezeti mechanikus technológia és a IV. Bizonyítvány az autóipari mechanikai diagnosztikában. Mi egy egyedülálló képzési szervezet vagyunk, hiszen van egy kereskedelmi autógyártó helyszíne a diákoknak, hogy hozzáférjenek az élő gyakorlati képzéshez. Az Imagine Automotive Kar elkötelezett a kutatás és a szakmai fejlődés iránt, amelyet oktatási programjainkon átadnak.

AUTOMATIKUS KURZUSOK: III. Bizonyítvány a könnyű járművek mechanikai technológiáján IV. Bizonyít... [-]
Ausztrália Gold Coast Brisbane
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Imagine Education Australia

igazolás iii üzleti Certificate III in Business Administration Diploma in Business Diploma in Business Administration Diploma Vezetés és menedzsment ... [+]

igazolás iii üzleti Certificate III in Business Administration Diploma in Business Diploma in Business Administration Diploma Vezetés és menedzsment [-]
Ausztrália Gold Coast Brisbane
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Imagine Education Australia

Számviteli minősítésünk a Pénzügyi Szolgáltatások Képzési Csomagon alapuló, országosan elismert képesítés. Ez meghatározza az ausztrál pénzügyi szolgáltatások ágazatában ... [+]

Képzelj el egy karrieret a pénzügyekben

Számviteli minősítésünk a Pénzügyi Szolgáltatások Képzési Csomagon alapuló, országosan elismert képesítés. Ez meghatározza az ausztrál pénzügyi szolgáltatások ágazatában a különböző munkahelyekhez szükséges készségeket és ismereteket. Ez a program úgy van felépítve, hogy fokozatosan felismerhető legyen a befejezett tanulmányi szintre. Ezek a lehetőségek a képesítési szinteken való előrehaladással lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy ismereteit, valamint karrierjét felépítse. Finanszírozási kurzusaink:

IV. Igazolás a számvitelbenDiploma SzámviteliAdvanced Diploma in Accounting [-]
Ausztrália Gold Coast Brisbane
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Imagine Education Australia

Képzeld el, hogy az ausztrál angol nyelvtanulás üdvözli a diákokat a világ minden tájáról. Az Imagine College of English-en a NEAS által ajánlott CEFR értékelési rendszer ... [+]

Képzelje el az angol nyelvtanulást Ausztráliában

Képzeld el, hogy az ausztrál angol nyelvtanulás üdvözli a diákokat a világ minden tájáról. Az Imagine College of English-en a NEAS által ajánlott CEFR értékelési rendszert követjük az egész világon. A tanárok a tanulási készségek fejlesztésére és a független nyelvtanulás ösztönzésére összpontosítanak. A tanulók különböző mértékben és különböző módon tanulnak, és a tanárok ezt figyelembe veszik az órák megtervezésekor. A tanulási környezet gondoskodó és támogató, és arra ösztönzi a tanulókat, hogy gyakorolják a nyelvi készségeiket a valós világban.... [-]

Ausztrália Gold Coast Brisbane
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia korai gyermekkori nevelési kar oktatást nyújt a gyermekek számára. Egyedülálló oktatási szervezet vagyunk, hiszen két Gyermekgondozási Központ ... [+]

Képzeljen el egy karrieret a gyermekgondozásban

Imagine Education Australia korai gyermekkori nevelési kar oktatást nyújt a gyermekek számára. Egyedülálló oktatási szervezet vagyunk, hiszen két Gyermekgondozási Központunk van a helyszínen, hogy hallgatóink hozzáférhessenek az élő gyakorlati képzéshez. A korai gyermekkori nevelési kar elkötelezett a kutatás és a szakmai továbbképzés iránt, amelyet oktatási programjainkon átadnak. Gyermekgondozási kurzusaik a következők:

III. Bizonyítvány a korai gyermekkori nevelésben és gondozásbanDiploma a korai gyermekkori nevelésben és gondozásba... [-]
Ausztrália Gold Coast Brisbane
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul