Karl Von Busse Institute of Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KVBI_signs

…RÓLUNK

A Karl von Busse Institute of Design exkluzív design Design College székhelye Sydney CBD, hogy az ipar által vezérelt és nemzetközi gondolkodású; agilisabb és valóban egyedi design oktatás szolgáltatót.

Középpontban a fő tervezési szakterületek: Divat, grafikus és Belső dizájnA helyi és nemzetközi szakemberek megosszák betekintést és a tapasztalatok a diákok egy stúdió-környezetben a napi rendszerességgel.

Student bevitel szelektív és osztálylétszám szándékosan kis maximalizálása előadó kapcsolat, amely biztosítja, hogy a diákok, a helyi és a nemzetközi, teljesíthetik kreatív potenciálját, és kap a mentori kell lenniük az ipar kész.

KVBI_sewing_machine1

"Amit mi csinálunk itt épül az én harminc éves tapasztalattal, és azt mondja nekem, hogy van egy kis csoport, és előkészíti őket a foglalkoztatás ... Ott kell lennie egy központi mentori. Szükség van valakire, aki tudja, hogy a diákok és látni a hiányosságokat és a támogatás, és minél több diák van, annál nehezebb lesz. Ezért szeretnék a főiskola is viszonylag kis ... Ezek a számok a mi főiskolán van egy célja. Szeretnénk megismerni a diákok, és támogatja őket 1-2 évig. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... AZ ELHELYEZKEDÉS

Karl Von Busse Institute of Design központi helyen található, egy rövid sétára a városházától vasútállomás és buszmegálló, amelyek összekötik a város központ, a legfőbb külvárosokban. Az épület körül azok beszélt Sydney ikonok, beleértve a híres Operaház, Harbour Bridge és a Hyde Park. Mint egy privát College földelt tapasztalatok nemzetközi diákok is kínálunk segítséget és támogatást találni a megfelelő szállást, aki új Ausztráliában.

KVBI_distant_learning

... A mi campus és tanfolyamok

A campus modern és úgy tervezték, hogy a legújabb "zöld" környezetvédelmi elvek a diákok a legjobb lehetőség lehet. Tartalmazzák Mac rendszerű számítógépen laboratóriumok és ipari varrógépek. Végzős hallgatók jogosultak a fejlett álló, legfeljebb 50% -os felsőoktatási szolgáltatók. Előadóink továbbra is gyakorló saját szakterületén. Helyi és nemzetközi vendég előadók kiegészítik a rendszeres előadói csapat. Az intézet egy regisztrált Képzési Szervezet (RTO) és CRICOS jóváhagyás beiratkozni nemzetközi diákok számára. Minden Diploma és Advanced Diploma program országosan akkreditált.

Minden program folyamatosan értékelik és korszerűsített hogy megfeleljen a változó iparági követelményeknek. A tananyag lehetővé teszi a diákok, attól függően, hogy az egyéni képességek, hogy szakosodnak számos területen az általuk választott pályára. Egyedi kinevezések a pályázók való beválasztás előtti megvitatása alkalmasságát a pályaválasztáshoz, természetesen részleteket és szállás lehetőséget a Karl von Busse Institute of Design végső célja, hogy felkészítse a tanulókat a foglalkoztatás a választott alkotói pályájának iparral alapú programok és a nemzetközi design elismerést .

KVBI_makeup2

... CÉGÜNKRŐL szakmai és munkalehetőségek

Míg a tanulás nálunk, a diákok a lehetőséget, hogy válasszon egyet a szakmai vagy fizetett állásokat hirdetett a testület havonta, és sikerül befejezni a munkatapasztalat az érettségi előtt. Büszkék vagyunk arra, hogy partnere híres Design vállalatok és márkák, mint Carla Zampatti, a Marie Claire és a Vogue.

KVBI_adv_dipl

... CÉGÜNKRŐL nemzetközi tanulmányi

A mai globalizált design ipar felszólítja a nemzetközi betekintést. A Karl von Busse Institute of Design, azt megadja a lehetőséget, hogy észre.

Mivel vannak olyan elvárások az új tervezők látnia a nemzetközi gyakorlatban kínálunk Diploma és Advanced Diploma diákok a lehetőséget, hogy több nemzetközi tanulási lehetőségek többek között Európában, Ázsiában és Ausztráliában a nemzetközi diákok számára.Helyszínek

Sydney

Karl von Busse Institute of Design

Address
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália
Telefonszám
+61 2 9261 1191