Kangan Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A több mint 40.000 beiratkozást minden évben Kangan Intézet egy nagy edzés a gépkocsigyártás, egészségügyi és ápolási szektor és az őshonos oktatás. Mi is van egy erős jelenlétét számos iparágban, mint a divat, üzleti, valamint az igazságosság és törvényes.

Az egyik az állam legnagyobb szolgáltatók szakmai és szakmai képzés, van erős kapcsolatok számos vállalkozás és gondoskodik a diákok keres ipar megfelelő képzést számos tudományág és a helyszíni képzési lehetőséget, hogy megfeleljen az egyedi igényeket az egyes tanulók vagy szervezet.

Tanfolyamaink tartomány alapvető tanúsítványt diploma és a fejlett diploma szinten, utak több mint 25 egyetemi fok. A készségek elismerése programot értékeli előzetes tudás és tapasztalat, odaítélése a hallgatók a hitelek vagy képesítés megegyezik a meglévő ismeretek.

Több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a szakmai oktatás és képzés, vagyunk egy rugalmas, innovatív és dinamikus hely a tanulás gazdag multikulturális légkör. A programok szállítják át öt egyetemen Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Ponds és Richmond.

Helyszínek

Broadmeadows

Address
Pearcedale Parade
Broadmeadows VIC 3047

3047 Broadmeadows, Victoria, Ausztrália

Melbourne

Address
1 Batmans Hill Drive
Docklands VIC 3008

3008 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Essendon

Address
38 Buckley Street
Essendon VIC 3040

3040 Essendon, Victoria, Ausztrália

Moonee tavak

Address
Level 1
21-31 Hall Street
Moonee Ponds VIC 3039

3039 Moonee tavak, Victoria, Ausztrália

Richmond

Address
85 Cremorne St
Richmond VIC 3121

3121 Richmond, Victoria, Ausztrália