Languages Across Borders | Melbourne

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

A Melbourne-i LAB-ban az Ön tapasztalata több, mint az angol nyelvtanulás az osztályteremben. Ön felszívja a kultúrát, találkozik új barátokkal Ausztráliából és a világ minden tájáról, és lehetősége van arra, hogy dolgozzon és utazzon. Munkatársaink lelkesek és barátságosak, és mindig szívesen segítenek alkalmazkodni egy új és nagyon eltérő környezethez. Büszkék vagyunk arra, hogy a kurzusok széles választékát kínáljuk Önnek, beleértve a vendéglátás és a turizmus szakmai gyakorlatait is. Arra buzdítom Önt, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az angol nyelvtanulás idejét. Ez egy egyszeri élettartamú lehetőség, és az általad készített emlékek örökre maradnak veled. Üdvözöljük a Melbourne-i LAB-ban!

Hitelesítőink

A LAB Melbourne-ben 2011 januárjában alakult meg a Fusion English-nál. 2016-ban büszkélkedtünk a nagyra értékelt LCI Oktatási Hálózat büszke tagjai, akik több mint 22 oktatási intézményt kezelnek szerte a világon. LAB Melbourne-ben egy kortárs, CRICOS regisztrált és a NEAS minõségû angol nyelvû intézet.

A világ legélhetőbb városa

Melbourne Ausztrália kulturális fővárosa, amely az ország egyik vezető angol nyelvű iskolájának tökéletes helyszíne. A város büszkén multikulturális, kulturális sokféleséget ölel fel, és Victoria festői úti céljai közül sokan feltűnően egyedülállóak.

Melbourne központi üzleti negyedében (CBD) a kis laneways a világszínvonalú utcai művészet tömbjévé válik, amelyet a helyiek és a turisták egyaránt értékelnek. Melbourne is híres kávé kultúrájáról, ismét a gazdag multikulturális története miatt. A város számos különböző etnikai zsebbel büszkélkedhet, amely kulturálisan hiteles, fantasztikus ételek széles választékát kínálja.

Helyszínek

Melbourne

Languages Across Borders | Melbourne

Telefonszám
+61 3 9654 7786

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket