Hivatalos Leírás

Ról ről

A Melbourne-i LAB-ban az Ön tapasztalata több, mint az angol nyelvtanulás az osztályteremben. Ön felszívja a kultúrát, találkozik új barátokkal Ausztráliából és a világ minden tájáról, és lehetősége van arra, hogy dolgozzon és utazzon. Munkatársaink lelkesek és barátságosak, és mindig szívesen segítenek alkalmazkodni egy új és nagyon eltérő környezethez. Büszkék vagyunk arra, hogy a kurzusok széles választékát kínáljuk Önnek, beleértve a vendéglátás és a turizmus szakmai gyakorlatait is. Arra buzdítom Önt, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az angol nyelvtanulás idejét. Ez egy egyszeri élettartamú lehetőség, és az általad készített emlékek örökre maradnak veled. Üdvözöljük a Melbourne-i LAB-ban!

Hitelesítőink

A LAB Melbourne-ben 2011 januárjában alakult meg a Fusion English-nál. 2016-ban büszkélkedtünk a nagyra értékelt LCI Oktatási Hálózat büszke tagjai, akik több mint 22 oktatási intézményt kezelnek szerte a világon. LAB Melbourne-ben egy kortárs, CRICOS regisztrált és a NEAS minõségû angol nyelvû intézet.

A világ legélhetőbb városa

Melbourne Ausztrália kulturális fővárosa, amely az ország egyik vezető angol nyelvű iskolájának tökéletes helyszíne. A város büszkén multikulturális, kulturális sokféleséget ölel fel, és Victoria festői úti céljai közül sokan feltűnően egyedülállóak.

Melbourne központi üzleti negyedében (CBD) a kis laneways a világszínvonalú utcai művészet tömbjévé válik, amelyet a helyiek és a turisták egyaránt értékelnek. Melbourne is híres kávé kultúrájáról, ismét a gazdag multikulturális története miatt. A város számos különböző etnikai zsebbel büszkélkedhet, amely kulturálisan hiteles, fantasztikus ételek széles választékát kínálja.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Languages Across Borders | Melbourne

Ez a kurzus is kiváló kiindulópont lehet azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének belépni az ausztrál életbe, mielőtt az angolok akadémiai célokra vagy az IELTS előkészít ... [+]

Tökéletes osztály a bizalom kiépítéséhez

Ideális kurzus azoknak a diákoknak, akik általános célú angol nyelvtudásukat szeretnék javítani, és bizalmat szereznek, hogy hatékonyan kommunikáljanak a valós élethelyzetekben. Ez a kurzus szintén kiváló kiindulópont azoknak a diákoknak, akik szeretnének időt tölteni az ausztrál életbe, mielőtt elkezdenék az angol nyelvtudást vagy az IELTS előkészítő kurzusokat. Egy integrált készség-megközelítést követve a diákok minden nap beszélgetési, hallási, írási és olvasási feladatokat végeznek, hogy kifejlesszék szóbeli és írásbeli kommunikációs képességeiket.

A tanulságok segítik a tanulókat a nyelvtan, a szókincs és a kiejtés tudatosságának és használatának fejlesztésében, hogy magabiztosan fejezzék ki magukat egy egyre szélesebb körű témakörben, egyre növekvő finomsággal.... [-]

Ausztrália Melbourne
Nyílt Beiratkozás
Angol
5 - 60 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Languages Across Borders | Melbourne

Ez a kurzus fejleszteni fogja a hallgató azon képességét, hogy angol nyelven kommunikáljon a lehető legeredményesebb tevékenységeken keresztül. Ez azt jelenti, hogy a hal ... [+]

Legyen üzleti használatra kész az angol nyelvtanfolyam

A Business English fejleszt egy diáknak a vállalati környezetben való kommunikáció képességét. A diákok megtanulják a gyakorlati feladatokat, mint például az üléseken való részvétel, előadások, telefonos készségek finomítása, e-mailek olvasása és írása, valamint üzleti és pénzügyi szókincs készítése.

A tanárok stratégiai szempontból beépítik a multimédiát és egy sor valós életanyagot, hogy javítsák a tanulási élményt. A diákokat heti rendszerességgel tesztelik, és a diákok minden ötödik héten részletes visszajelzést kapnak az osztály teljesítményéről, hogy biztosítsák, hogy elérjék az üzleti tevékenységhez kapcsolódó nyelvi céljaikat.... [-]

Ausztrália Melbourne
Nyílt Beiratkozás
Angol
5 - 22 hetek
Campus
Bővebben magyarul

LAB Melbourne - New Name, New School / LAB 멜버른 - 새 이름, 새 캠퍼스

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB Melbourne - novo nome, novo campus

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB メルボルン - 新しい名前、新しいキャンパス

Languages Across Borders | Melbourne
Honlap
Telefonszám
+61 3 9654 7786