Melbourne City Institute of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Melbourne City Oktatási Intézet (MCIE) egy élénk és innovatív regisztrált képző szervezet, mely országosan elismert tanfolyamok Melbourne. Az egyik iparág elismert képzők Victoria, MCIE szállít világszínvonalú, karrier fókuszált képzés által tervezett szakemberek. Mi nyújtson a tanulók a tökéletes tudás és gyakorlati készségek, hogy az Excel a választott pályának.

Ipari Elismert és díjnyertes A képzések ipar híresek kiváló. Nem csak azt mondom, félelmetes, mi elismerten érte.

karrierorientáltak Mi összpontosít biztosítva elérni a karrier célok és segít minden lépésénél. Dolgozunk a Ipari partnerekkel, hogy segítse a hallgatók szert a foglalkoztatás.

tapasztalt oktatók Mi foglalkoztat tapasztalt személyzet képzése, akik igazolták, erős szakmai tapasztalattal és akik elkötelezettek a kultúra terjesztése a tanulás és a teljesítmény.

Cutting Edge létesítmények Abban MCIE kínálunk korszerű képzési lehetőségek, mint például a szimuláció Gyermekvédelmi / Aged Care képzés és a modern képzési konyha. A létesítmények megadja az eszközöket, hogy a tetején a játékot.

dedikált Support MCIE támogatást nyújt a diákok minden lépésnél egy dedikált diákjóléti Koordinátor 24/7. Van egy sor kormányzati finanszírozott képzésre rendelkezésre áll, ami azt jelenti, kezdeni tanulni anélkül, hogy mentse.

rugalmas tanulási Abban MCIE, dolgozunk, hogy elérje a képzés céljait. A rugalmas szállítási lehetőségek teszik a tanulást, az életstílusának.

Helyszínek

Melbourne

Melbourne City Institute of Education

Address
MCIE Head Office & Campus,
Level 2, 52-58 Chetwynd St

VIC 300 Melbourne, Victoria, Ausztrália