Hivatalos Leírás

Te vagy az egyik sok ezer tanuló sok országból, akik jönnek MLC Mint az első lépés az oktatási útra. Az-e Általános angol, Egyetemi Előkészítő vagy Középiskola előkészítése, MLC Itt van az Ön számára, amely professzionális hallgatói szolgáltatásokat és tanácsadást nyújt mind akadémiai, mind személyi szinten.

MLCa diákszolgálat másodosztályú, segítséget nyújt az új országba való érkezéshez. Turistaként vagy munkanélküli diákként megtapasztalhatja a gazdag kultúrát Melbourne Fel kell kínálnia. a Általános angol nyelvű program megadja neked azt a bizalmat, amire szüksége van ahhoz, hogy képes legyen az új nyelveden működni, és biztosítja a képességét a munkához és a játékhoz. Mint egy MLC Hallgató, élvezni fogja a tanulást Melbourne Sok okból, beleértve azt a tényt, hogy a MLC Mi a nemzetközi oktatás és a kultúrák közötti megértés specialistái vagyunk. Tanulmányaid kiválasztása a legfontosabb, és a mi küldetésünk, hogy minden módon segítsünk Önnek, hogy elérjük a kívánt eredményeket.

Ha érdekli a jövőbeli tanulmányok, akkor mind a kettőt ajánljuk Angol tudományos célokra és IELTS előkészítő programok, amely felkészíti Önt az egyetemi tanulmányokra. Ha Ön nemzetközileg képzett egészségügyi szakember, mi English for Health Professionals program (OET előkészítés) neked! Ha jövőbeli középiskolai hallgatók vagyunk, készen állunk Önre Középiskolai előkészítő program Hogy elkezdje a következő lépést bizalommal, tudván, hogy rendelkeznek a sikerhez szükséges készségekkel. MLC 30 éves tapasztalattal rendelkezik a magán, független és kormányzati iskolai hálózatokkal szoros együttműködésben. Nagyon büszkék vagyunk arra a 400 000 középiskolai előkészítő diákra, akik velünk kezdték meg tanulmányi útjukat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Melbourne Language Centre

A kurzus középpontjában a diákok nyelvi készségeinek (hallgatás, olvasás, írás és beszéd), valamint az al-készségek fejlesztése (a kiejtés, a szókincs, a nyelvtan, az írá ... [+]

Ez a kurzus célja, hogy segítse a tengerentúli egészségügyi szakemberek számára a különböző klinikai környezetekben szükséges nyelvi és kommunikációs készségeket.

A kurzus középpontjában a diákok nyelvi készségeinek (hallgatás, olvasás, írás és beszéd), valamint az al-készségek fejlesztése (a kiejtés, a szókincs, a nyelvtan, az írásbeli egyezmények és az írásjelek) javítására irányulnak, Foglalkozási angol teszt (OET). Míg a gyakorlati tesztek előnyösek, önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy felkészítsék a hallgatókat a vizsga számára; Ezért a kurzus is:

Vizsgálati helyiséget hoz létre, hogy segítsen a tanulóknak egy tesztelési beállításhoz Segít a diákoknak felkészülni az orvosi munkahelyre Ausztráliában Tanulmányi vizsga készségeket és tippeket nyújt mind a négy OET vizsgára Visszajelzést és egyéni képzési tervet biztosít egy képzett OET tanárnak Számos gyakorlati anyagot kínál ... [-]
Ausztrália Melbourne
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 52 év
Campus
Bővebben magyarul
Melbourne Language Centre

Angol akadémiai célokat kifejezetten arra tervezték, hogy felkészítse a nemzetközi hallgatók a folyamatos felsőoktatás, a bizonyítvány, oklevél, alapítványi tanulmányok, ... [+]

Angol akadémiai célokat kifejezetten arra tervezték, hogy felkészítse a nemzetközi hallgatók a folyamatos felsőoktatás, a bizonyítvány, oklevél, alapítványi tanulmányok, egyetemi és posztgraduális szinten.

A diákok olyan angol nyelvi készségeket tanítanak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy sikeresek legyenek az akadémiai környezetben. A prezentációs készségek, az esszéírás és az átfogó hallgatási feladatok mindegyike a MLC hallgatók számára a legjobb előny, amikor egy ausztrál egyetemen folytatják tanulmányaikat.

A diákok is kitéve a fejlett nyelvtani és nyelvi készségek, valamint a tudományos területeken, beleértve az akadémiai egyezmények a lábjegyzetesítés és hivatkozás, a művészet a meggyőzés, és a hosszú esszé írása.... [-]

Ausztrália Melbourne
Január 2020
Angol
Nappali
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Melbourne Language Centre

Az MLC-ben általános angol nyelvet tanulsz egy szórakoztató, nyugodt és multikulturális környezetben. Gyorsan felveszi az alapvető nyelvi készségeket, hogy segítsen belép ... [+]

Az MLC-ben általános angol nyelvet tanulsz egy szórakoztató, nyugodt és multikulturális környezetben. Gyorsan felveszi az alapvető nyelvi készségeket, hogy segítsen beléptetni Ausztráliába, és könnyedén kezelheti a mindennapi helyzeteket.

Diákjaink fontos kommunikációs készségeket tanítanak, beleértve a nyelvtant, a hallgatást, az olvasást, a helyesírást, a szókincset és az írást. Az MLC-tanárok széles körű oktatási anyagokat használnak, mint a film, az internet, a magazinok, az újságok, a rádió és a televízió.

Három ingyenes délutáni óra van, amelyek külön támogatást nyújtanak a hallgatóknak a kiejtésükhöz, nyelvtanához és szókincseikhez.... [-]

Ausztrália Melbourne
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul