Melbourne Language Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Te vagy az egyik sok ezer tanuló sok országból, akik jönnek MLC Mint az első lépés az oktatási útra. Az-e Általános angol, Egyetemi Előkészítő vagy Középiskola előkészítése, MLC Itt van az Ön számára, amely professzionális hallgatói szolgáltatásokat és tanácsadást nyújt mind akadémiai, mind személyi szinten.

MLCa diákszolgálat másodosztályú, segítséget nyújt az új országba való érkezéshez. Turistaként vagy munkanélküli diákként megtapasztalhatja a gazdag kultúrát Melbourne Fel kell kínálnia. a Általános angol nyelvű program megadja neked azt a bizalmat, amire szüksége van ahhoz, hogy képes legyen az új nyelveden működni, és biztosítja a képességét a munkához és a játékhoz. Mint egy MLC Hallgató, élvezni fogja a tanulást Melbourne Sok okból, beleértve azt a tényt, hogy a MLC Mi a nemzetközi oktatás és a kultúrák közötti megértés specialistái vagyunk. Tanulmányaid kiválasztása a legfontosabb, és a mi küldetésünk, hogy minden módon segítsünk Önnek, hogy elérjük a kívánt eredményeket.

Ha érdekli a jövőbeli tanulmányok, akkor mind a kettőt ajánljuk Angol tudományos célokra és IELTS előkészítő programok, amely felkészíti Önt az egyetemi tanulmányokra. Ha Ön nemzetközileg képzett egészségügyi szakember, mi English for Health Professionals program (OET előkészítés) neked! Ha jövőbeli középiskolai hallgatók vagyunk, készen állunk Önre Középiskolai előkészítő program Hogy elkezdje a következő lépést bizalommal, tudván, hogy rendelkeznek a sikerhez szükséges készségekkel. MLC 30 éves tapasztalattal rendelkezik a magán, független és kormányzati iskolai hálózatokkal szoros együttműködésben. Nagyon büszkék vagyunk arra a 400 000 középiskolai előkészítő diákra, akik velünk kezdték meg tanulmányi útjukat.

Helyszínek

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
168 Exhibition Street

3000 Melbourne, Victoria, Ausztrália

Box Hill

Address
Box Hill Campus,
693 Station Street

3128 Box Hill, Victoria, Ausztrália