Mercury Colleges

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi nagy örömmel üdvözli, hogy Mercury főiskolák Sydney, Ausztrália.

Mercury Főiskolák óta várja a hallgatók több mint 50 éve. A főiskola régóta Ausztráliában, és az évek során irigylésre méltó hírnevet szerzett a minőség tanítás.

Mercury főiskolák, arra törekszünk, hogy előnyös az érdekeit a hallgatók számára az oktatási és kulturális csere a tanulási környezetben a különbséget.

Küldetés

"Mercury A kollégiumok és meghaladják valamennyi követelményt a minőségi oktatás. Adunk a hallgatók a szükséges készségek szükségesek a munkaerőpiac; mi továbbra is élen jár a minőségi oktatás és a magas szintű oktatás, a képzés és létesítmények "

A képzett tanárok

Mercury Főiskolák hallgatók részesülhetnek a képzett, lelkes és barátságos tanárok. A tanárok célja, hogy segítséget nyújtson a hallgatók egyéni nyelvi szükségleteit, és céljaik elérésében az angol nyelvtanulás.

Osztályok

A diákok, akik jönnek a különböző nemzetiségek, mi osztályok egy kellemes tanulási környezetet a diákok, hogy vegyenek részt, és kölcsönhatásba kényelmesen és produktív, hogy így javítsák angol nyelvtudást gyorsabb.

A létesítmények

Mercury Főiskolák tanfolyamok célja, hogy az intenzív edzés karrier siker a szakmai tanulási környezet, amely kihívást jelent és motiváló. Általános tanuló diákok számára számítógépeket és ingyenes internet-hozzáféréssel, ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, ellátás és tanácsadás, segítség a szállást, és ebéd területeken.

A hely

Mercury főiskolák található szívében Sydney City közel a főbb Sydney látványosságok, mint az Operaház, a Harbour Bridge, Sydney Royal Botanic Gardens, a Queen Victoria Building, és még sokan mások. A campus könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. Ez egy tökéletes hely a diákok, akik szeretnék megtapasztalni a városi élet Sydney!

Helyszínek

Sydney

Address
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália